Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hej hej :multi: coś nam Doga ostatnio wariuje, prawda? :razz: Quote
Alka Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Teklunia napisał(a):hej hej :multi: coś nam Doga ostatnio wariuje, prawda? :razz: jeszce jak :cool3::cool3: i jest to bardzo wkurzające...:angryy: ile ja się wczoraj napisałam , obleciałam zaprzyjaznione fotoblogi i nic...:diabloti::diabloti: żadnego sladu, wszystkie posty wcięło...:crazyeye: Dzień doberek wszystkim!:multi: Quote
Teklunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Alka napisał(a):jeszce jak :cool3::cool3: i jest to bardzo wkurzające...:angryy: ile ja się wczoraj napisałam , obleciałam zaprzyjaznione fotoblogi i nic...:diabloti::diabloti: żadnego sladu, wszystkie posty wcięło...:crazyeye: Dzień doberek wszystkim!:multi:dlatego własnie wczoraj nic nie pisalam ;) zniechęciło mnie to że raz działą raz nie :angryy: Quote
Aga76 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry Alu :loveu: Miłego dnia życzę. Kolega Tuffiasty rozbawiony, aż miło popatrzeć :thumbs: Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej Alu! Kiedy umawiamy sie na sprzątanie?:cool3: Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ala, gdzie Ty? pewnie okna szorujesz :evil_lol: no to nie przeszkadzam ;) mam nadzieje ze jeszcze tu zajrze, ale jesli sie nie uda, to wesolych swiat! Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła cała ZUZOLANDIA !!!!!!! Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ala nie sprzataj, nie warto :shake: I tak się nabrudzi :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołych Świąt, Smacznego Jajka i Mokrego Dyngusa!!! Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='PIKA']Ala nie sprzataj, nie warto :shake: I tak się nabrudzi :evil_lol: właśnie. Ja się zawsze słucham Piki i tym razem też jej usłuchałam :p Po co mam sprzątać skoro mój zwierzyniec co chwila wchodzi i wychodzi z domu i za każdym razem wraz z nim wchodzi piach i syf :cool1: Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
isabelle Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witaj Alu!!! Dawno mnie tu nie bylo, ale podczytuje czasami co u was slychac. :eviltong: Jak zapewne wiesz, teraz mam nieco inny rozklad dnia niz do tej pory. Jeszcze pare latek i jakos zleci...:loveu: Zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji Świat, ucaluj Tuffiego i Rodzinke, a w wolnej chwili zapraszam na blog Amadeuszka: http://amiami.blog.onet.pl/ Buziaczki Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='isabelle']Witaj Alu!!! Dawno mnie tu nie bylo, ale podczytuje czasami co u was slychac. :eviltong: Jak zapewne wiesz, teraz mam nieco inny rozklad dnia niz do tej pory. Jeszcze pare latek i jakos zleci...:loveu: Zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji Świat, ucaluj Tuffiego i Rodzinke, a w wolnej chwili zapraszam na blog Amadeuszka: http://amiami.blog.onet.pl/ Buziaczki Isabelle jak dawno Cię nie było:multi: Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz... Twoja suńka śliczna jak zawsze. Jak się ma? Twój synek jest taki słodki:loveu: Ładne oczka ma Quote
Kasia_zg Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a takze odpoczynku w rodzinnym gronie życzy Quote
Alka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='isabelle']Witaj Alu!!! Dawno mnie tu nie bylo, ale podczytuje czasami co u was slychac. :eviltong: Jak zapewne wiesz, teraz mam nieco inny rozklad dnia niz do tej pory. Jeszcze pare latek i jakos zleci...:loveu: Zycze Ci wszystkiego najlepszego z okazji Świat, ucaluj Tuffiego i Rodzinke, a w wolnej chwili zapraszam na blog Amadeuszka: http://amiami.blog.onet.pl/ Buziaczki Witaj Agatko! Nie masz pojęcia jak się ciesze ,że do nas zajrzałaś :multi::multi::multi: Miło cię czytać :loveu: Synuś przecudny, gratuluję szczęśliwym rodzicom.:multi::loveu: Super ,że zdecydowałaś się do założenia blogu, jest świetny.Jeszcze całego nie zobaczyłam , ale już wiem co będę robić w wolnych chwilach ...:multi::multi: Dzięki za pamięć , nie zapomniałaś o Tuffiku :buzi: pozdrawiam serdecznie i Wesołych Swiąt! :loveu: Quote
Alka Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Witajcie !:multi: Jak tam ostatnie świąteczne przygotowania ? u mnie już prawie luzik...;) co prawda za dużo przysmaków nie przygotowałam, bo jesteśmy tylko 1 dnia w domku, a 2 jedziemy na obiadek do rodziców a potem na kawkę do rodziców Marcina.Mam nadzieję ,że pogoda dopisze... dziękujemy wszystkim za zyczonka świąteczne :loveu: również życzymy zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych Quote
AlKil Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Alu!!! Spokojnych, wesołych i mokrych Świąt.... Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witamy Serdczniee :loveu: Po raz pierwszy oczywiscie i obiecuje ze nie ostatni :multi: a póki co Wielkanoc pachnie wiosna... to pora tak radosna, pelna pisanek kolorowych i prezentow zajaczkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnostwo wody w dyngusowy poranek. Zyczy: Martussia i Toficzek Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Alu :buzi: u mnie przygotowanka juz skończone :multi: nareszcie mam czas na kompik i z miła checią nadrabiam zaległości :p co dobrego robiłaś? Zawsze mnie ciekawią Twoje przygotowanka bo wkładasz w nie masę serca i jeszcze więcej staranności i czasu :cool1: ja w tym roku zrobiłam tylko makowca, drożdżowe i sałatkę .... Wielkanoc spędzamy u teściów (tak na przemian święta szykujemy... u mnie była Wigilia)a oni zawsze robią mnóstwo przepysznych smakołyków :multi: już się nie mogę doczekać zwłaszcza mazurka ;) pozdrawiam serdecznie i Wesołego Alleluja dla całej Waszej Rodzinki Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziendoberek ;-) poswiateczne całuski przesyłamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry Alu :multi::multi: Jak samopoczucie po świętach? Wstaliście już od stołu...? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 my tez pytamy jak tam brzusie po swietach:cool3: i wpadamy po dłuuugiej przerwie, bo nam tęskno było za wami :oops: :loveu: Quote
Recommended Posts