Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Alu :multi:, zgłosiliśmy nasz problem ze zdjęciami do dostawcy netu, mam nadzieję, że coś z tym zrobią i wreszcie pooglądam fotki u ciebie :lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ekstra ekstra ekstra!!!! aż sie nie mogę doczekać kiedy i ja tam zawitam :lol:

ja też , ja też ...:multi::multi: Moniko, lecisz w lipcu?:roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale fajna karuzelka

[quote name='madziasto4']jejku, w życiu bym na to nie wsiadła :diabloti:

Karuzelka nie taka straszna :evil_lol::evil_lol: robi 1 obrót w ciagu pół godziny:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Gosiek']cześć Alu - nadrobiłam, poczytałam, pooglądałam - jestem zachwycona i proszę o wiecej zdjeć... stanowczo musisz ich więcej wstawiać bo czuję jakis taki niedosyt.

Gosia wróciła, super!:multi::multi::multi: Jaki niedosyt czujesz?:evil_lol:marniutkie foteczki, trzeba dawkować starannie...:evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']

Witaj Alu ;-) w koncu tutaj dotarłam .......na szczescie miałas przerwe w dogo ehehh zaległosci byly maciupenkie ;-)
Buziaczki !!!!

cieszę się ,że do nas wpadłaś :multi:

[quote name='mmbbaj']Cześć Alu :multi:, zgłosiliśmy nasz problem ze zdjęciami do dostawcy netu, mam nadzieję, że coś z tym zrobią i wreszcie pooglądam fotki u ciebie :lol:
sądziłam, że problem dawno macie rozwiązany... :shake: w każdym razie miło Małgosiu ,że zajrzałaś :loveu:

[quote name='AlKil']Od samego patrzenia na tą karuzelę w głowie mi się zakręciło...:huh::huh::huh:
Londyńskie oko robi wrażenie... :loveu:

[quote name='Gabryjella']Wpadam, witam i wypadam ;)

Gabrysiu, kopę lat :multi::multi: witaj!

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze dokładnie nie wiem - chyba w maju będę wiedziala dopiero :cool1:

aha , ja mam zaplanowany wyjazd w lipcu... :multi:

jeszcze kilka londyńskich foteczek ;)

pałac Buckingham

nieopodal pałacu

park k.Buckingham

Posted

dzień dobry Alu :multi:

Zdjecia są cudowne :lol: Ja już Ci zazdroszę tego lipcowego wyjazdu :loveu: ale musisz pamiętać, że bez fotek to nawet nie wracaj.....:cool3:

Posted

Dzień dobry Aluniu :buzi:
[quote name='Alka']

o, jaki fajny czrnuszek :loveu:

[quote name='madziasto4']jejku, w życiu bym na to nie wsiadła :diabloti:
ja bez zastanowienie ;)

Posted

Witaj Alu weekendowo :multi:

U nas słoneczna bezwietrzna pogoda, słonko świeci cały czas - nic tylko siedzieć na podwórku :lol:
Wam też życzę tak słonecznego i ciepłego weekendu :loveu:

Posted

Dzien dobry niedzielnie!
Fajne foteczki:p Tez chetnie wybralabym sie do Londynu... obejrzec te wszystkie atrakcje:loveu:

Wspolczuje tylko tym straznikom na koniach... Ja bym padla

Milego dnia!

Posted

zuzolandia napisał(a):

Wiosneeeeeeeeeee mamyyyyyy;-)
Buzioki w sznupolek Tuffcikowy;-)

fidelek2 napisał(a):

U nas słoneczna bezwietrzna pogoda, słonko świeci cały czas - nic tylko siedzieć na podwórku :lol:

madziasto4 napisał(a):

Jak się macie, pogoda dopisuje? :)

Witajcie !:multi: Piękną wiosenną pogodę mamy ...:loveu: Humorki też dopisuja , zaraz po obiadku wypadamy w plenerek ...:multi::multi:

Magda_Miki napisał(a):
Dzien dobry niedzielnie!
Fajne foteczki:p Tez chetnie wybralabym sie do Londynu... obejrzec te wszystkie atrakcje:loveu:

Madziu, wszystko przed Tobą ...:p

życzę wszystkim miłej , słonecznej niedzieli !:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on sie styda tej kokardki:oops:

eee tam , kokarda malusia była ...a Tuffiasty był w gościach przecież ...:evil_lol: już jej nie ma...:cool3: zgubił, tak trzepał łepetynką , tarmosił sznurek od Mini ... jak na fotach ...

bGirl, Zuza , witajcie :multi::multi:

Posted

Czesc Aluś :multi:

Super te zdjecia z wypadu chlopakow do Mani :loveu: Ach jak je tak ogladam, ten london Eye, czy teez Buckingham Palac to sobie przypomnima kiedy ja tam bylam no i mam nadzieje, ze w tym roku tez mi sie uda tam pojechac - mile wspomnienia :loveu:

Oczywiscie głaski i mizianka dla gospodarza galeryjki, czyli Tufficzka :loveu:

Posted

[quote name='Alka']eee tam , kokarda malusia była ...a Tuffiasty był w gościach przecież ...:evil_lol: już jej nie ma...:cool3: zgubił, tak trzepał łepetynką , tarmosił sznurek od Mini ... jak na fotach ...

bGirl, Zuza , witajcie :multi::multi:

Koffane urwisiątko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: