Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Ali ciągle nie ma...
Pewnie dlatego pogoda jest coraz gorsza ;)

No chyba wróciła bo słońce piękne i wiosna na całego :lol:

Alu witaj! Zapomniałaś już nas? ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
No chyba wróciła bo słońce piękne i wiosna na całego :lol:

Alu witaj! Zapomniałaś już nas? ;)

a pewnie ,że wróciła...:evil_lol:
jak ten czas leci... :cool3: obiecuje sobie codzień ,że zostawie ślad na fotoblogach , ale jakoś nie dotrzymuje obietnicy, wpadać to nieraz wpadam i czytam was...:oops: ciągle mam coś do zrobienia, gdzieś wyjść a teraz jeszcze porządki przedświąteczne...:cool3: a dostęp do kompa mam ograniczony...:cool3:

cieszę się ,że o nas pamiętacie :loveu::loveu::multi::multi:

Posted

dzień doberek kochani!:loveu:

Zaraz wychodzimy z Tuffciem na spacerek , ale przedtem wpadłam się z wami przywitać :loveu:

Posted

Cześć Alutka :loveu:

Tuffcio fajnie zarośnięty jest :lol: podoba mi się...My Fidlakowi teraz już też zapuszczamy, taki włochaty bardziej mi się podobuje :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Alutka :loveu:

Tuffcio fajnie zarośnięty jest :lol: podoba mi się...My Fidlakowi teraz już też zapuszczamy, taki włochaty bardziej mi się podobuje :lol:

widziałam Fidlaczka, widziałam ...:loveu: podoba mi się jego kiteczka :loveu::multi:

Posted

Chłopaki pewnie zadowoleni z wypadu, co nie? ;)
Ale muszę Ci powiedzieć, że dopóki nie zobaczyłam teraz ich zdjęć to cały czas myślałam, że Mateusz jest na etapie podstawówki :p a tu widzę że jednak bardzo, ale to bardzo sie myliłam :p i sama nie wiem dlaczego tak myślałam....:roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Chłopaki pewnie zadowoleni z wypadu, co nie? ;)
Ale muszę Ci powiedzieć, że dopóki nie zobaczyłam teraz ich zdjęć to cały czas myślałam, że Mateusz jest na etapie podstawówki :p

zadowoleni i to baaardzo :multi::multi::multi: Mateusz w lipcu znów tam będzie , ale tym razem ze mną :multi::multi::multi:

Kasiu, my czasami z mężem mówimy o Mateuszu mały ...ma prawie 190cm :evil_lol::evil_lol: Jest w 1 klasie liceum...

Posted

Aga76 napisał(a):
Alu, tylko ciebie brakuje na zdjęciu,
ale specjalne miejsce chyba czeka między pociechami :multi:

mam nadzieję ,że czeka...:evil_lol:

Posted

cześć Alu - nadrobiłam, poczytałam, pooglądałam - jestem zachwycona i proszę o wiecej zdjeć... stanowczo musisz ich więcej wstawiać bo czuję jakis taki niedosyt.

Posted

....wowowo .......pikne pikne ;-)

.a to jeszcze pikniejszeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!;-) kofffana mordeczka;-)
Witaj Alu ;-) w koncu tutaj dotarłam .......na szczescie miałas przerwe w dogo ehehh zaległosci byly maciupenkie ;-)
Buziaczki !!!!