Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jestesmy!!:multi: A wy? Ja tez jestem, ALE ALI BRAK...... Quote
Teklunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ali ciągle nie ma... Pewnie dlatego pogoda jest coraz gorsza ;) Quote
Kasia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzień dobry Alu w drugi dzień wiosny :multi: :multi: Quote
Kasia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Wpadliśmy sie przywitać a gospodarzy jaki nie ma tak nie ma....:roll: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ala dwa dni juz minęły :cool3: Nadal siedzisz u rodzicow Marcina ? :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Teklunia napisał(a):Ali ciągle nie ma... Pewnie dlatego pogoda jest coraz gorsza ;) No chyba wróciła bo słońce piękne i wiosna na całego :lol: Alu witaj! Zapomniałaś już nas? ;) Quote
Alka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 mmbbaj napisał(a):No chyba wróciła bo słońce piękne i wiosna na całego :lol: Alu witaj! Zapomniałaś już nas? ;) a pewnie ,że wróciła...:evil_lol: jak ten czas leci... :cool3: obiecuje sobie codzień ,że zostawie ślad na fotoblogach , ale jakoś nie dotrzymuje obietnicy, wpadać to nieraz wpadam i czytam was...:oops: ciągle mam coś do zrobienia, gdzieś wyjść a teraz jeszcze porządki przedświąteczne...:cool3: a dostęp do kompa mam ograniczony...:cool3: cieszę się ,że o nas pamiętacie :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dzień doberek kochani!:loveu: Zaraz wychodzimy z Tuffciem na spacerek , ale przedtem wpadłam się z wami przywitać :loveu: Quote
Kasia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Alutka :loveu: Tuffcio fajnie zarośnięty jest :lol: podoba mi się...My Fidlakowi teraz już też zapuszczamy, taki włochaty bardziej mi się podobuje :lol: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Alutka :loveu: Tuffcio fajnie zarośnięty jest :lol: podoba mi się...My Fidlakowi teraz już też zapuszczamy, taki włochaty bardziej mi się podobuje :lol: widziałam Fidlaczka, widziałam ...:loveu: podoba mi się jego kiteczka :loveu::multi: Quote
Aga76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alu :loveu: :loveu: :loveu: Tuffcio jak marzenie :cool: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kiedys tam :evil_lol: obiecałam kilka fotek z wypadu moich chłopaków ... oto i one...;) przed stadionem Chelsea Quote
Kasia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Chłopaki pewnie zadowoleni z wypadu, co nie? ;) Ale muszę Ci powiedzieć, że dopóki nie zobaczyłam teraz ich zdjęć to cały czas myślałam, że Mateusz jest na etapie podstawówki :p a tu widzę że jednak bardzo, ale to bardzo sie myliłam :p i sama nie wiem dlaczego tak myślałam....:roll: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Chłopaki pewnie zadowoleni z wypadu, co nie? ;) Ale muszę Ci powiedzieć, że dopóki nie zobaczyłam teraz ich zdjęć to cały czas myślałam, że Mateusz jest na etapie podstawówki :p zadowoleni i to baaardzo :multi::multi::multi: Mateusz w lipcu znów tam będzie , ale tym razem ze mną :multi::multi::multi: Kasiu, my czasami z mężem mówimy o Mateuszu mały ...ma prawie 190cm :evil_lol::evil_lol: Jest w 1 klasie liceum... Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aluś, widzę, że Ciebie też długo nie było i nie mam zaległości ;) Alka napisał(a): jejku, jakie fajne :multi: Quote
Aga76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alu, tylko ciebie brakuje na zdjęciu, ale specjalne miejsce chyba czeka między pociechami :multi: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Aga76 napisał(a):Alu, tylko ciebie brakuje na zdjęciu, ale specjalne miejsce chyba czeka między pociechami :multi: mam nadzieję ,że czeka...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ekstra ekstra ekstra!!!! aż sie nie mogę doczekać kiedy i ja tam zawitam :lol: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Teklunia napisał(a): jejku, jakie fajne :multi: jejku, w życiu bym na to nie wsiadła :diabloti: Dzień dobry! :multi: Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cześć Alu - nadrobiłam, poczytałam, pooglądałam - jestem zachwycona i proszę o wiecej zdjeć... stanowczo musisz ich więcej wstawiać bo czuję jakis taki niedosyt. Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ....wowowo .......pikne pikne ;-) .a to jeszcze pikniejszeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!;-) kofffana mordeczka;-) Witaj Alu ;-) w koncu tutaj dotarłam .......na szczescie miałas przerwe w dogo ehehh zaległosci byly maciupenkie ;-) Buziaczki !!!! Quote
Recommended Posts