Teklunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czesc Alus :) Jak tam? szczescie w pełni? :p Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dzień dobry Alu :multi: Pewnie nie możesz się nacieszyć córcią :loveu: :cool3: Quote
agabass Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alka napisał(a):następne foty z dzisiejszego spacerku :loveu: o matulku co to za grożny zwierz niesie tak wielgachną piłozdobycz :evil_lol: super Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej Alu!! Wpadlam osobiscie podziekowac za sliczny bannerek:loveu: Jak sie moge odwdzieczyc? Ach pelna radosc w domu. Juz to sobie wyobrazam:loveu: Zostalo dla nas troche torciku?:razz: Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witamy sie słonecznie :multi: :multi: I wszystkich cieplutko pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!! Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dobry wieczór Alu! Cieszę się razem z Tobą...:lol::lol::lol: Quote
Helen Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jaki z niego śliczny yorkuś :loveu: a jakie ma długie włosy :p śliczny ma kolorek :loveu: boski jest :loveu: Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Za oknem kolejny słoneczny dzień więc witamy sie cieplutko :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wieści z placu boju ....Tuffi i Alka żyją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Wieści z placu boju ....Tuffi i Alka żyją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cóż za obszerna relacja :evil_lol: Ala :multi: wejdź na minutkę i napisz coś bo my tu ciekawi jesteśmy :lol: Quote
Alka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 mmbbaj napisał(a):Cóż za obszerna relacja :evil_lol: Ala :multi: wejdź na minutkę i napisz coś bo my tu ciekawi jesteśmy :lol: Witajcie !:multi: jestem Małgosiu , jestem :multi::multi: co mam napisac , jest SUPER!!! :Cool!::Cool!::bigcool::bigcool: Quote
zuzolandia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cieszymy sie z ejest SUPERRRRRR;-) .wpadlim sie przywitac i znikamy na wiesie ;-) .......wypoczywac ;-) .buziole Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :multi::multi::multi:Alu fantastycznie, że masz córę przy sobie :multi: Quote
Teklunia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aluś, fajnie Ci, co? :p A zdjęci robisz, żeby nam potem pokazać? :cool3: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Teklunia napisał(a): A zdjęci robisz, żeby nam potem pokazać? :cool3: No własnie, z chęcia by sie obejrzało nowe fotki...;) Witaj Alusiu!!! Quote
Alka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):No własnie, z chęcia by sie obejrzało nowe fotki...;) Witaj Alusiu!!! witajcie !:multi: Nowych foteczek brak...:evil_lol: nie no, cosik tam mam w aparacie... na razie oglądam te przywiezione ... nieco się zdziwiłam ,że moi chłopcy pozowali,jest więcej fotek niż się spodziewałam...:evil_lol::evil_lol: ale to zasługa córci...:loveu: W ubiegłym roku jak byli nad morzem to porobili raptem 5 ujęć...:evil_lol::evil_lol: Dzisiaj byliśmy na wystawie w Katowicach , ale głównie czas spędzilismy na zakupach dla piesków. Po południu młodzi zaprosili nas do restauracji, jutro jedziemy na 2 dni do Marcina rodziców, także ciągle jestem zajęta...:evil_lol::loveu: pozdrawiam wszystkich serdecznie !:loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To Ty Alu teraz ciesz się Manią, stołuj się w restauracjach, odwiedzaj znajomych a potem wstawisz nam piękne zdjecia :cool3: Na pewno Ci tego nie podarujemy, fotki mus być :p Quote
Magda Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a):To Ty Alu teraz ciesz się Manią, stołuj się w restauracjach, odwiedzaj znajomych a potem wstawisz nam piękne zdjecia :cool3: Na pewno Ci tego nie podarujemy, fotki mus być :p Dobrze powiedziane:p Sobie poczekamy Quote
Sylwcia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [LEFT]Witaj Aluś Widzę pełnia szczęścia ogarnęła całą rodzinkę :-) Pozdrów Mancię i myślę, że spotkamy się na jakimś spacerku ale już tak na 100% :-) Alma mnie już łapką drapie, żeby Tufficzek wybrał dzień hehehehe Buziaki [/LEFT] Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alka napisał(a): i, jutro jedziemy na 2 dni do Marcina rodziców, :loveu: :angryy:to teraz wiadomo dlaczego się pogoda spierdzieliła....norma ...jak Alka jedzie do rodziców Marcina żaby z nieba lecą:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:to teraz wiadomo dlaczego się pogoda spierdzieliła....norma ...jak Alka jedzie do rodziców Marcina żeby z nieba lecą:evil_lol:Alam to wracaj stamtąd szybko, bo u nas wichura i leje deszcz :placz: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No tak, Ali jeszcze nie ma...to nic, poczekamy :lol: :lol: Quote
Recommended Posts