Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a): Alu przypomnij mi ile Tuffi ma pilek?:lol: :hmmmm: jakby to powiedzieć i zliczyć... no sporo...:evil_lol::evil_lol: dzisiaj Manuela piszczała mu do telefonu jakąs nową zabawką...nie pytałam czy to piłeczka...:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 O nowa piłeczka :lol: On jest niesamowity :lol: A Master jakoś nigdy nie przepadał za lataniem za piłką... Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madziasto4 napisał(a): A Master jakoś nigdy nie przepadał za lataniem za piłką... nieraz smiejemy się ,że pociąg do piłek Tuffi ma po Mateuszu...;) Mati jak był mały wychodził na dwór pod warunkiem ,że będzie grał w piłkę...:evil_lol::evil_lol: lece do kuchni upiec ciasto na powitanie ...:multi::multi: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ;)no no pełna mobilizacja ...foty są potem przez 10 dni posucha będzie:lol: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)no no pełna mobilizacja ...foty są potem przez 10 dni posucha będzie:lol: chyba tak, mamy bardzo napięty plan ... ;) Quote
madziasto4 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):nieraz smiejemy się ,że pociąg do piłek Tuffi ma po Mateuszu...;) Mati jak był mały wychodził na dwór pod warunkiem ,że będzie grał w piłkę...:evil_lol::evil_lol: lece do kuchni upiec ciasto na powitanie ...:multi::multi: a no to teraz wszytsko jasne :lol: Tuffcio wrodził się do Mateusza :lol: Miłego pieczenia :multi: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):chyba tak, mamy bardzo napięty plan ... ;):evil_lol:to wrzucaj , wrzucaj bo potem Tuffik znow zapomni że ma galerię;) Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:to wrzucaj , wrzucaj bo potem Tuffik znow zapomni że ma galerię;) nie będzie tak zle, Mati musi nadobić szkolne zaległości, mam nadzieję ,że odpuści sobie komp, tak przynajmniej zapewniał przed wyjazdem...:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):nie będzie tak zle, Mati musi nadobić szkolne zaległości, mam nadzieję ,że odpuści sobie komp, tak przynajmniej zapewniał przed wyjazdem...:evil_lol::evil_lol: Jasne:evil_lol: Skad ja to znam Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jasne:evil_lol: Skad ja to znam blefował?:evil_lol: :cool3::cool3: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):blefował?:evil_lol: :cool3::cool3: Pewnie, ze tak:eviltong: Nie przezyje bez kompa Quote
mmbbaj Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):Wykorzystując ładną pogodę zabraliśmy na spacerek piłeczkę i aparacik. kilka ujęć plenerkowych...:loveu: :crazyeye:otworzyły mi się dwa zdjątka :multi: Witaj śliczny, wiosenny Tufficzku :lol: Quote
Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jaką Tufficzek ma ładną piłeczkę:loveu: http://img156.imageshack.us/img156/4535/schowek03rg6.jpg Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 następne foty z dzisiejszego spacerku :loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ;)widze że byliście na trawce przy szkólce ...fajnie Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)widze że byliście na trawce przy szkólce ...fajnie przynajmniej żadnego rozbitego szkła tam nie ma ...:cool3: a i wybieg wielgachny Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj Alu!!! Weekend za nami, przyszedł znienawidzony poniedziałek ale za to słoneczny i ciepły...:lol: Zdjęcia plenerowe cudowne :loveu: Quote
Aga76 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dzień dobry Alu :loveu: Jak tam przygotowania do przywitania :p Quote
Alka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fidelek2 napisał(a):Witaj Alu!!! Weekend za nami, przyszedł znienawidzony poniedziałek ale za to słoneczny i ciepły...:lol: Aga76 napisał(a):Dzień dobry Alu :loveu: Jak tam przygotowania do przywitania :p witaj Kasiu !:multi: Mówisz znienawidzony poniedziałek :cool3:, ja w sumie też nie lubię poniedziałków ale na ten czekałam od dawna...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Aga,zakupy porobiłam,mieszkanko wypucowałam, ciasto w lodówce ... jeszcze Tuffiastego uczesze i pędzimy na lotnisko...:multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Aluś, witaj :buzi: Alka napisał(a): jaka piękna radosna buźka :) widać ze się chłopak wiosną cieszy :) Quote
zuzolandia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ......o jaka fajna piłeczka ;-) ...Tuffcik truchcikiem truchta do panci;-) Witaj kochaniutka .....pozno nocne buziaczki przesyłamy ;-) Quote
Aga76 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 U Ali pewnie pełnia szczęścia :loveu: Pozdrawiam słonecznie :loveu: Ps. zostało troszkę ciasta :oops: Quote
Recommended Posts