dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):O matko! Ala czemu nas tak katujesz? :lol: A ja piwa miodowego nie dostałam i o takim nie słyszeli :evilbat: H A H A H A bo to tylko u mnie takie tylko piffko jest ( :o ) musisz wpasc na "fortowy spacerek" to moze cos dostaniesz w prezenciuku Alka nie KATUJ NAS JUZ PLIZZZZZZZZZZZZZZ ;) Quote
Alka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 To ja, biedna Alunia wracam do Was kochani! Wygoniłam małolata spać , przecież ma jutro na 8 :wink: :D ,TZ śpi z Tuffciem ,a Mani zmaga się z gorączką. Normalne szaleństwo dzisiaj, człowiek nie ma chwili spokoju... :evil: :evil: nawet na focenie nie miałam czasu chociaż aparacik cały czas pod ręką :evilbat: za to Mani leżała i fociła kudłacza... Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 o a cio to pępuszek w gorze :oops: :lol: 8) :buzi: w Mani chora buzke Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Tuffi jako Dr Klaun do rozbawiania chorych i nie tylko :wink: :lol: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 widzę, że Mani sporo nafociła, więc jeszcze kilka ujęć Tuffiego :D Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):widzę, że Mani sporo nafociła, więc jeszcze kilka ujęć Tuffiego :D 8) TUFFI Zdobywca :angel: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jaki zamyslony czy zjesc ta pilke teraz czy pozniej ;) cala cz w polowie ;) Quote
Alka Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 dzień dobry! Dla mnie wcale nie taki dobry."Dom Wariatów" ruszył pełną parą od samego rana.Nic tylko ganiam z syropami, tabletkami, termometrem i czym popadnie...Ale w przypadku Mani nie obejdzie się bez wizyty u lekarza.Migdałek ma "ładnie" obłożony , ropna angina jak się patrzy... :evilbat: Panna dorosła a pójdzie z mamusia do lekarza ... :evil: żeby bylo sprawiedliwie dokładam foteczki Mini :wink: :D Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Tufii i Mini prezentują się przesłodko :lol: Alka - niech wszyscy z "Domu Wariatów" wracają szybciutko do zdrówka. Quote
Alka Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 Monis&Nodi , jak fajnie ,że zajrzałaś, dzięki! :D Quote
Moniś Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Nie ma za co :) Będę zaglądać częściej :lol: My też mamy tutaj swoją malutką galeryjkę- malutką z tego względu, że dopiero wczoraj zaczęślismy ją prowadzić. Zapraszam - "Galeryjka Yoreczka Nodusia" Pozdrawiam - Monika Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 oj biedna Mania :( niech sie dziewczyna szybko kuruje jaka Mini jest sliczna i jak ma slodko oczy wymalowane :D :lol: Quote
Alka Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 "kocham piłki" no kto ze mną zagra? Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Rozkosznie Tuffi wygląda z tą piłeczką :roll: Myślę, że Noddy chętnie by z Nim zagrał- lubi takie wojaże 8) Quote
Maga100 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Alka napisał(a): moja, moja, nie oddam, spadać wszyscy :-? :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Miniuszka ulubione zajęcie - obserwacja terenu :wink: :D zabawa z pańciem Quote
Moniś Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alka napisał(a): moja, moja, nie oddam, spadać wszyscy :-? :lol: :lol: hahaha:P Tuffi wciela się w role piłkarza i trzeba przyznać, że całkiem dobrze mu idzie 8) Cmokas dla Niego w tego miluśkiego pycholka :buzi: Quote
Lucy* Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Witaj Alu !! Nareszcie do Ciebie dobiegłam :lol: Skoro druga Ala nie chciała Ozziego nauczyć goli strzelać to może Tuffi się nauczy ?? :lol: Quote
Gosiek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 cześć Alu :P Widze że Tuffcio nie tylko na dworku w piłkę gra :lol: Słodki z niego chłopanio 8) w niedzielę przyjedziesz do Chorzowskiego? Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Witajcie! Gosiu, oj tak piłki towarzyszą Tuffiemu wszędzie. Wystarczy mu ją pokazac , a zabawie nie ma końca :wink: :D Lucy, fajnie ,że trafiaś do nas. Witamy cię! Tuffi jest dobrym napastnikiem , a jeszcze lepszym bramkarzem ,ma taki refleks i intuicje ,że hej! :wink: :D Tuffiasty uwielbia jazdę samochodem.Mógłby jeżdzić bez końca.Jak słyszy hasło "idziemy do garażu" to nie ma czasu na sikanie ,byle jak najszybciej tam być ... :D Quote
Lucy* Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ala a nie dajesz mu prowadzić ?? 8) O a jaki ma zgrabny płaszczyk zimowy wyjściowy !!! Rewelacja !! :iloveyou: :iloveyou: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :wink: Ala , dlaczego zdjęcia ze stycznia :-? Co to już nie można świezych powrzucać :lol: Lucy* , musiałabys zobaczyć jak Tuffcio super z Pańciem za kierownicą wyglada / Tuffi oczywiscie kierowca a Pan jest pilotem :wink: / Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::wink: Ala , dlaczego zdjęcia ze stycznia :-? Co to już nie można świezych powrzucać :lol: Lucy* , musiałabys zobaczyć jak Tuffcio super z Pańciem za kierownicą wyglada / Tuffi oczywiscie kierowca a Pan jest pilotem :wink: / Alicja, Ty złośliwa kobieto! :silly: Lucy, tak jak pisze Alicja ,Tuffi uwielbia siedzieć pańciowi na kolanach, kiedy on prowadzi :wink: Zdarzyło się kilka razy ,że nacisnął łapeczką na klakson , a pacio,nie wiedział co się dzieje. :cunao: Przeważnie siedzi grzecznie z tyłu :wink: :D :D :D Quote
Recommended Posts