Alicja Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to fajnie mieć luzik na kompiku ...co;) doberek:multi: Quote
Moniś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Alka'] Cudownie Tuffcio wygląda w tej przeróbeczce :loveu::loveu: Słonecznego dnia! Quote
Aga76 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dzień dobry Alu :Rose: Cóż za zniewalające spojrzenie :razz: świetne zdjęcie :multi: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to fajnie mieć luzik na kompiku ...co;) doberek:multi: loozik, kiedy chce to wchodzę :evil_lol: kurcze, tata Marcina dał mi zadanie na tydzień , obrobić ładnie foteczki z imprezki ;) i siedze w PSP i kombinuje...:cool3: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):loozik, kiedy chce to wchodzę :evil_lol: kurcze, tata Marcina dał mi zadanie na tydzień , obrobić ładnie foteczki z imprezki ;) i siedze w PSP i kombinuje...:cool3: i jak i jak ?? pokaż te foteczki :evil_lol: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):i jak i jak ?? pokaż te foteczki :evil_lol: jestem w połowie ;) nie ma co zapodawać , nic ciekawego:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):jestem w połowie ;) nie ma co zapodawać , nic ciekawego:evil_lol::evil_lol: na nieciekawe też popatrze ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):na nieciekawe też popatrze ;) :evil_lol: :evil_lol: aleś ciekawska :cool3::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):aleś ciekawska :cool3::evil_lol: wiesz ciekawość to niby pierwszy stopien do piekła :cool3: a ja już po tych stopniach się wspiełam dość wysoko :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ja też z natury taka jestem :evil_lol::evil_lol: ale foty nie moje:shake: i nie mam pozolenia na upublicznienie ...:evil_lol::evil_lol: sorry... Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):ja też z natury taka jestem :evil_lol::evil_lol: ale foty nie moje:shake: i nie mam pozolenia na upublicznienie ...:evil_lol::evil_lol: sorry... psecies zartuje ;) Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):psecies zartuje ;) no przecie wiem,;) ale powiem ci ,że nie ma na kim oka zawiesić...:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Alka napisał(a):no przecie wiem,;) ale powiem ci ,że nie ma na kim oka zawiesić...:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: phiii to co to za impreza ;) Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 przy okazji Tuffiastego przyozdobiłam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry Alu :multi: A gdzież Tuffi ma piłeczkę? :lol: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry Alu :multi: A gdzież Tuffi ma piłeczkę? :lol: pewnie leży gdzieś niedaleko...:evil_lol::evil_lol: nawet jak odpoczywa to ulubiona zabawka musi być blisko...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cudne te leśne ramki :loveu: a 8marcowy Tuffi z wiatrem we włosach przecudny :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aluś a jak miewa się Ten Z Działek ??? Całusy dla Tuffika :p Quote
Alka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Aluś a jak miewa się Ten Z Działek ??? Całusy dla Tuffika :p całuski przekazane, dzięki :loveu: wogóle jest ostatnio obcałowywany bez przerwy, wszak jesteśmy sami i mam Tuffcia dla siebie :evil_lol::evil_lol: Timusia z Szeregówek nie widziałam , ale jak coś to dam znać ;):evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alka'] Timusia z Szeregówek nie widziałam , ale jak coś to dam znać ;):evil_lol: O cholera ! WIEDZIAŁAM, że coś poknociłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 cześć sąsiadka .....Timusia to ja chyba dziś słyszałam;)na spacerku Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Alka']przy okazji Tuffiastego przyozdobiłam :evil_lol: Hej! Cudownie:loveu: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 WIęcej foteczek.OJ chyba ciotka Agga musi znowu przyjechać. Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ....troszku jakby wyjasniał to by zniknał w tej trawie wysuszonej ehehh;-) Witanko kochaniutkaaaaaaaaaa !!!!!! mizianko dla Tuffcikaaaaa ;-) Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wielkość piłeczki dopasowana idealnie do wielkości psa:loveu: http://img144.imageshack.us/img144/6189/dscf1586fi0.jpg Quote
Recommended Posts