Hanna R. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Siemanko Ala ! Czaderski ten Twój poczochrany sikorek jest. :loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']mówię ,że Tuffiasty drożdże podjada, idą mu na włosy:evil_lol::evil_lol: :razz:a wiesz ze coś w tym jest ....ja też tylko pizza , rogaliki , drożdżak , pizza , rogaliki , drożdżak......i nie nadążam ze scinaniem mojej czapki:cool1:....przerzucam się na kruche cisteczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czesc Alus :multi: Pogoda byla dzisiaj przepiekna, czekajac w Katowicach na autobus termometry w sloneczku wskazywaly 20 st az chcialo sie zyc :loveu: Widze, ze Wy to wykorzystaliscie na spacerek, super takie wiosenne te foteczki, duzo sloneczka i slicznego Yoreczka Tufficzka :loveu: Moze w tym roku uda Nam sie spotkac na wspolnym spacerku z piechami :cool3: No i mam nadzieje, ze w K-ce zagoscisz na wystawie?? Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Moze w tym roku uda Nam sie spotkac na wspolnym spacerku z piechami :cool3: No i mam nadzieje, ze w K-ce zagoscisz na wystawie?? Daguś ,bardzo zyczyłabym sobie takiego spotkanka :loveu: W Katowicach będę w piątek , razem z Mani :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ;)hey a gdzie foty z dzisiejszego spacerku:razz: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)hey a gdzie foty z dzisiejszego spacerku:razz: wprawdzie byliśmy w lasku, ale Pańcia z lekka nieprzytomna, za długo spała...:evil_lol: nadrobimy na następnym spacerku:p [quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!:lol: cześć Ewa ! Fajnie ,że wpadłaś :multi::multi: Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To moje terapia na doła... Jak już wlazłam na dogo, to od razu mi lepiej...:lol: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witanko ;-) u nas wiosna pelna gębą a u WAS ? ;-) POZDROWIONKA Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alka']wprawdzie byliśmy w lasku, ale Pańcia z lekka nieprzytomna, za długo spała...:evil_lol: nadrobimy na następnym spacerku:p :crazyeye::crazyeye::crazyeye:to gdzie ty zaszłaś na tę imprezkę ;) Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to gdzie ty zaszłaś na tę imprezkę ;) kota nie ma to myszy harcują :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Alka napisał(a):mówię ,że Tuffiasty drożdże podjada, idą mu na włosy:evil_lol::evil_lol: musze wypróbować tą metodę :cool3: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Zuza96 napisał(a):Śliczny Tuffi, taki słodki słodko to on na tych ostatnich fotach raczej nie wygląda:evil_lol: nerwowy, bo Pańcia zamiast rzucać piłeczką robiła foty:cool3: Quote
PIKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a wiesz ze coś w tym jest ....ja też tylko pizza , rogaliki , drożdżak , pizza , rogaliki , drożdżak......i nie nadążam ze scinaniem mojej czapki:cool1:....przerzucam się na kruche cisteczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: patrz a ja nie jem tak duzo drożdzy a tez mi rosną :shake: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alka']kilka wczorajszych foteczek ;) No żesz, cholera jasna :angryy::angryy::angryy: I u ciebie fotki mi się nie pokazują :placz::placz::placz: Tak samo mam u w galerii u Hani od maluchów :placz: no i okaże pewno, że nie tylko :placz: Cześć Aluś :placz: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mmbbaj napisał(a):No żesz, cholera jasna :angryy::angryy::angryy: I u ciebie fotki mi się nie pokazują :placz::placz::placz: dziwne :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Alka napisał(a):dziwne :crazyeye: No dziwne! Od wczoraj tak mam :angryy: I nie we wszystkich galeriach :roll: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 mmbbaj napisał(a): I nie we wszystkich galeriach :roll: no masz :cool3: akurat na nas trafiło...:cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='mmbbaj']No dziwne! Od wczoraj tak mam :angryy: I nie we wszystkich galeriach :roll:ja wrzucam przez Fotosik , Ala przez Image może tu tkwi jakies rozwiązanie:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Alus super ze bedziesz z Mani :multi: ostatni raz widzialam ja rok temu chetnie sobie z nia porozmawiam jezeli bedzie miala czas, co tam u niej jak w anglii i takie tam :eviltong: A Tuffiasty no co ja moge powiedziec, cudny chlopak i tyle :loveu: Quote
Alka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Alus super ze bedziesz z Mani :multi: ostatni raz widzialam ja rok temu jak ten czas leci...:cool3: w maju minie rok odkąd wyjechała :placz: Quote
mmbbaj Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja wrzucam przez Fotosik , Ala przez Image może tu tkwi jakies rozwiązanie:razz: No może :roll: Quote
Alka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 dzień doberek kochani!:multi: My już po spacerku ...:multi: dziś słoneczko jak na razie nam się nie pokazało.Ale jest całkiem przyjemnie...:loveu: wszystkim dziewczynom zaglądającym do naszego blogu Tuffiasty przesyła gorące buziaczki Quote
Recommended Posts