Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Aluniu po dłuuuugiej przerwie :) Piękny Tuffcio jak zwykle :) Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Alu :multi: Chłopaki pewnie już w drodze do Mani więc czekamy teraz na Ciebie....;) Quote
Alka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Vectra napisał(a):Alka ,ale ci zazdroszcze :oops: normalnie sama bez chłopów w domu i to cały tydzień :loveu: :loveu: malawaszka napisał(a):ja to zazdroszcze, nie tyle że bez chłopów co tego, że po prostu sama i święty spokój :loveu::evil_lol: na razie to mnie głowa boli i zaraz ide się przespać :evil_lol: męcząca nocka była.... fidelek2 napisał(a):Witaj Alu :multi: Chłopaki pewnie już w drodze do Mani więc czekamy teraz na Ciebie....;) Kasiu, dopiero teraz dostałam telefon ,że są w drodze z lotniska do domku.:multi: trochę się uspokoiłam.... Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 WITANKO;-) No to teraz tak se po babsku spedzisz troche czasu heh;-) buziaczki przesyłamy !!!!!!! Quote
Zuza96 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hej Alu :lol: Jak tam ma się nasz ulubieniec Tuffi ? :p :cool3: Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzień dobry Alusiu :multi: chłopaki wyjechali a Ty gdzie sie podziewasz? ;) Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek2 napisał(a):dzień dobry Alusiu :multi: chłopaki wyjechali a Ty gdzie sie podziewasz? ;) a ja właśnie przyszłam od sąsiadki...:evil_lol: byliśmy z Tuffciem na kawce :p Piękną pogodę dziś mamy.Chciałam szybciutko cosik ugotować i pójść na dłuuuugi spacerek.A jak na złość nie ma u nas wody...:cool3: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Zuza96'] Jak tam ma się nasz ulubieniec Tuffi ? :p :cool3: Tuffiasty smutnawy, nie ma Pańcia:-(... wyczekuje, słucha odgłosów na klatce... Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alka napisał(a): Tuffiasty smutnawy, nie ma Pańcia:-(... wyczekuje, słucha odgłosów na klatce... tęskni biedaczek ;) Widać bardzo jest do swojego Pańcia przywiązany...Fidel też jest strasznie za Tomkiem, mnie nie zauważa a Tomka to po prostu uwielbia - wszędzie za nim chodzi i zawsze jest przy nim a jak Tomek gdzieś wychodzi to Fidlak wtedy cały czas leży pod drzwiami i czeka........;) Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 fidelek2 napisał(a): Widać bardzo jest do swojego Pańcia przywiązany... i to jeszcze jak ... jak Pańcio w domku to ja właściwie się nie liczę :cool3: Dzisiaj Pańcio dzwonił i zamiast ze mną rozmawiać to ciągle cmokał i wołał Tuffcia...:cool3: lecimy na spacerek...:multi: Quote
Vectra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a):ależ mu włosiska rosną :razz: trza by wytrymować :diabloti: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 malawaszka napisał(a):ależ mu włosiska rosną :razz: jak głupie :evil_lol: , najadły się drożdży ...:evil_lol: Vectra napisał(a):trza by wytrymować :diabloti: radzisz?:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :razz:eee tam smutny wcale na smutnego nie wygląda;) Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:eee tam smutny wcale na smutnego nie wygląda;) kawałek polanki, piłeczka i zapomina o całym świecie :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):a ja właśnie przyszłam od sąsiadki...:evil_lol: byliśmy z Tuffciem na kawce :p Aluś, dzień dobry :buzi: A Tuffik nie jest za bardzo nabuzowany po tej kawce? no wiesz, kofeina i te sprawy ;) Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziendoberek złociutka ;-) eeee tam Tuffcik to pewnie mleko z kawy wypił a cała reszte pancia eheheh;-) Buziole Quote
Kasia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Alka'] Jaki nerwowy ten nasz Tuffcio dzisiaj :cool1: Pańcia co się ociągasz...rzucaj tą piłeczkę!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Alka napisał(a):a ja właśnie przyszłam od sąsiadki...:evil_lol: byliśmy z Tuffciem na kawce :p a Tufcio pije z mlekiem, czy bez ? :evil_lol: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 PIKA napisał(a):a Tufcio pije z mlekiem, czy bez ? :evil_lol: bez :evil_lol: , czarną i mocną :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ale mu brodzicho urosło .....tak normalnie to tego nie widać:shake: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bosz ale mu brodzicho urosło .....tak normalnie to tego nie widać:shake: mówię ,że Tuffiasty drożdże podjada, idą mu na włosy:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts