Kasia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Alka'] Tuffcio i piłeczka :loveu: :loveu: ach....uwielbiam te jego zdjęcia :lol: cześć Alusiu!!! Co u Was? Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 witaj Alu juz po spacerku? My się wymroziliśmy na maxa... rano było -12 :roll: Quote
Zuza96 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 witaj Alu Mi jest nadal zimno jak pomyśle o dworze, choć w domku jest ciepło :shake: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobry wieczór :multi: Jak tam, nie zamarzliście? ;) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 .....HEHEHEHE ......jak dystyngowanie niesie piłeczke heeh;-) Witanko milusinscy ;-) Alu ......ale chwalipieta z Ciebie heeh;-) zazdraszczamy miziania ;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Alka']no tak Dagusiu, takie jest życie ...:cool1: Ja zobaczę się z Mani w marcu, potem w połowie czerwca, a na początku lipca ja jadę do niej.Przynajmniej takie są plany... :multi: To moze polecimy jednym samolotem :razz: ja tez planuje z poczatiem lipca, badz końcem czerwca, wsyztsko zalezy od tego kiedy sesja mi sie skonczy :roll: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzień dobry :multi: Nie wiem jak u Was ale u Nas strasznie zimno....:p właśnie idę z Fidlakiem na spacer...brrrr.... Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 U mnie dzisiaj jest cieplej -10 :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alka']no tak Dagusiu, takie jest życie ...:cool1: Ja zobaczę się z Mani w marcu, potem w połowie czerwca, a na początku lipca ja jadę do niej.Przynajmniej takie są plany... :multi: [quote name='Daga_i_Oskar']To moze polecimy jednym samolotem :razz: ja tez planuje z poczatiem lipca, badz końcem sierpnia, wsyztsko zalezy od tego kiedy sesja mi sie skonczy :roll: ooooo i ja z Wami:multi: - sama sie boję jak cholercia a mam w Londku pewną sprawę do załatwienia i chiba w okolicahc lipca to będzie :loveu: :loveu: :loveu: :lol: Quote
Alka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):dzień dobry :multi: Nie wiem jak u Was ale u Nas strasznie zimno....:p właśnie idę z Fidlakiem na spacer...brrrr.... tak wcześnie?:crazyeye: kurcze w czasie mojej choroby i ferii Tuffiasty nie wychodzi wcześnie jak przed 9... ;) malawaszka napisał(a):ooooo i ja z Wami:multi: - sama sie boję jak cholercia a mam w Londku pewną sprawę do załatwienia i chiba w okolicahc lipca to będzie :loveu: :loveu: :loveu: :lol: no to polecimy , w grupie zawsze rażniej....:multi: Witajcie !:multi: Wpadłam tylko na momencik, jestem zajęta ... dzisiaj lataliśmy za prezenciorem a jutro idziemy na mega imprezkę :multi:Moi rodzice obchodzą 45 rocznicę ślubu...:loveu: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Alka napisał(a): tak wcześnie?:crazyeye: kurcze w czasie mojej choroby i ferii Tuffiasty nie wychodzi wcześnie jak przed 9... ;) Alu, ja i Fidel spalibyśmy też do 9:00 jak nic ale Łukaszek punkt 6:00 jest wyspany i w ten oto sposób Fidlasty ma wcześniejsze wyjścia :p Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witanko;-) .ooooo ..piekna rocznicaaaaaaa !!!!! buziaczki dla rodziców !!! ......pozdrawiamy milutko !!!!! Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zdazylam przyjsc, a Ala juz na kolejnej imprezie:lol: No to w takim razie milej zabawy. Tuffiasty ma juz dlugasne te wloski:loveu: Czy on tez wybiera sie do Londynu?:cool3: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Witajcie !:multi: Na dworku cieplej,ale za to mokro...deszcz ze snieżkiem pada...:cool3: a Tuffiastemu cieplutko i przytulnie...:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alka'] a Tuffiastemu cieplutko i przytulnie...:evil_lol: a co...ma rację chłopak, gdzie będzie wyłaził z pod cieplutkiej kołdry na taką paskudna pogodę :p wie co dobre :eviltong: cześć Alu!!!!!! Quote
Aga76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry Alu :Rose: dziękuję za odwiedziny u mojej rozczochranej panienki. Nie umiem jej dogodzić ani gumeczkami, ani czesankiem... zawsze musi po mnie poprawiać fryzurę, bidulka :wink: To zdjęcie jest niesamowicie romantyczne :mdleje: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Aga76'] To zdjęcie jest niesamowicie romantyczne :mdleje: dzięki:oops: w sumie to było do wyrzucenia, zupełnie nieudane:cool3: wrzuciłam je do PSP, pobawiłam się trochę i taki efekt :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mnie zauroczyło tło, kolory, ramka, w sumie wszystko... i ten ciepły uśmiech, zdjęcie inne niż wszystkie. Quote
zuzolandia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 .to jest to co Tygryski lubia najbardziej eheheh ;-) Dziendoberek;-) ..taaaaa pogoda paskudnaaaaaa a wczoraj tak słonecznie i milutko było ......ze tez nie moze sie ta aura jakos ustabilizowac ;-) Pozdrowionka Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ahhh jak się królowiec wyleguje fiu fiu :loveu: Quote
Nadia86 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alka']Witajcie !:multi: Na dworku cieplej,ale za to mokro...deszcz ze snieżkiem pada...:cool3: a Tuffiastemu cieplutko i przytulnie...:evil_lol: o jakbym widziala moja tylko nie raz Fibi sam nos tylko wystaje uwielbia zakopywac sie w lozku szczegolnie jeszcze jak ja w nim jestem...a ja chyba podejme probe zmienienia tego i nauczenia ja spania we wlanym wyrku Quote
Alka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Nadia86 napisał(a): ..a ja chyba podejme probe zmienienia tego i nauczenia ja spania we wlanym wyrku a do tej pory nie spała?:roll: oj, to będzie trudno :evil_lol: My na początku ,kiedy przywieżliśmy Tuffcia do domku walczylismy aby spał u siebie.Daremnie...:cool3: podobno każdy szanujący się york prędzej czy póżniej będzie spał w łóżku ...:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Alka napisał(a): podobno każdy szanujący się york prędzej czy póżniej będzie spał w łóżku ...:evil_lol: co prawda to prawda :p zacznie od nóg a skończy na poduszce - a Ty obudzisz sie z głową obok poduszki :evil_lol: Quote
Recommended Posts