mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Dobrze, że Tufik ma niebieska frotkę ! Mogłabyś go Alu nie znaleźć ! Gdyby razem z nim był Bajan to tę frotkę chciałby mu ściągnąć :lol: On uważa, że wszystkie frotki na świecie są jego, mnie też ściąga! :wink: Alu, foteczki jak zawsze śliczne, a Tufficzek i śliczny i uroczy :loveu: Quote
Alka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 dzięki za miłe komentarze może mnie czymś poczęstują :wink: :D pańcio zlituj się ... dam ci buziaka a tak apetycznie wyglądało Quote
Alka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Dobrze, że Tufik ma niebieska frotkę ! Mogłabyś go Alu nie znaleźć ! Gdyby razem z nim był Bajan to tę frotkę chciałby mu ściągnąć :lol: On uważa, że wszystkie frotki na świecie są jego, mnie też ściąga! :wink: Alu, foteczki jak zawsze śliczne, a Tufficzek i śliczny i uroczy :loveu: Małgosiu, kiedys poszłam z Tuffim (we frotce ) do koleżanki na kawę . :D Jej sunia nie chce dać Tuffiemu nigdy nic do zabawy, wszystko mu zabiera :evil: ...jakoś tak stało się ,że frotka spadła z kucorka a ona ją cap do pyszczora i połknęła. :o Koleżanka była przerażona... Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):... a tak apetycznie wyglądało :kaffee_2: :sabber: Quote
Teklunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):dam ci buziaka o, to ta slynna szafeczka, tam w tle :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Teklunia napisał(a):Alka napisał(a):dam ci buziaka o, to ta slynna szafeczka, tam w tle :lol:nawet bardzo słynna 8) i to nie tylko tu i teraz :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 ukatrupie czlowiek wchodzi na mila galerie zeby zapomniec o glodzie zeby sie odstresowac a tu temu czlowiekowi wbijaja ciasto w OCZY :evilbat: :sabber: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a): ukatrupie czlowiek wchodzi na mila galerie zeby zapomniec o glodzie zeby sie odstresowac a tu temu czlowiekowi wbijaja ciasto w OCZY :evilbat: :sabber:mniam mniam mniam teraz to i j bym zjadła :wink: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a): ukatrupie czlowiek wchodzi na mila galerie zeby zapomniec o glodzie zeby sie odstresowac a tu temu czlowiekowi wbijaja ciasto w OCZY :evilbat: :sabber:mniam mniam mniam teraz to i j bym zjadła :wink: :lol: ehhhhhhhhhhhh takie cisato to sie musi rosplywac w ustach :sabber: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a): ukatrupie czlowiek wchodzi na mila galerie zeby zapomniec o glodzie zeby sie odstresowac a tu temu czlowiekowi wbijaja ciasto w OCZY :evilbat: :sabber:mniam mniam mniam teraz to i j bym zjadła :wink: :lol: ehhhhhhhhhhhh takie cisato to sie musi rosplywac w ustach :sabber:nooo z całą pewnością :-? ........ pychotka .........uuummmmmmm Chyba trzeba coś wypić bo mi cała ślinka wyciekła :oops: :drinking: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: no ni emoge a bylas TAK BLISKO TAAAK BLISKO ehhhhhh no to siup :drinking: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: no ni emoge a bylas TAK BLISKO TAAAK BLISKO ehhhhhhno była no to siup :drinking: :evilbat: no byłam jakieś 200 schodów nas dzieliło :-? 8) Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: no ni emoge a bylas TAK BLISKO TAAAK BLISKO ehhhhhhno była no to siup :drinking: :evilbat: no byłam jakieś 200 schodów nas dzieliło :-? 8) o jeżu kolczast tak blisko a tak daleko :( Quote
Alka Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: żałuj ,żałuj kobieto , było jeszcze takie macie tak daleko do nas , że pewnie nie mieliście czym przyjechać :evilbat: ale Alicja co się odwlecze to nie uciecze. :wink: :D :D :D Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 o nie! z galaletkom i piankom o nie ja tego bnie wytrzymam to sa TORTURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):mmbbaj napisał(a):To ja idę sobie kupić piwo miodowe! :lol: hahahaha no nie piwo miodowe rulez ;) :lol: Ala przyznaj sie czy kosztowalas tego ciasta bo po Twoich literkach to mnie sie wydaje ze mialas ta przyjemnosc 8) :( nie nie kosztowałam , choć byłam zaproszona na kawę 8) , ale ze względów wystawowo - rodzinnych w sobotę na tą kawę nie doszlismy :( .No i teraz żałuuujjęęęęęęęęęęęę bardzo :( :drinking: :drinking: :drinking: Miodowego nie mam , ale zdrówko :wink: żałuj ,żałuj kobieto , było jeszcze takie macie tak daleko do nas , że pewnie nie mieliście czym przyjechać :evilbat: ale Alicja co się odwlecze to nie uciecze. :wink: :D :D :D :( no przeciez byłam u mamy a potem kąpałam piesa na wystep :wink: , oj i nic już nie zostało :o :cry: :cry: :cry: a może masz cos jeszcze :) Quote
PIKA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Sluszalam, ze tu piją? :roll: Rydzewska mnie tu skierowala :o A tu tylko jedzą :roll: Quote
mmbbaj Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka napisał(a): O matko! Ala czemu nas tak katujesz? :lol: A ja piwa miodowego nie dostałam i o takim nie słyszeli :evilbat: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A ja nie mam ani ciastka ani piffka :( / ani fotek :evil: / Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hej!! Toz ta galeria to istne tortury :o Uciekam stąd :scared: Quote
Teklunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Alka, a obiecany przepis na buleczki? Dasz? Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Teklunia napisał(a):Alka, a obiecany przepis na buleczki? Dasz? :-? chyba się nie doczekasz bo u Ali kolejka do kompa :( Quote
Recommended Posts