Kasia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć Alu, jak zdrówko? ;) mam nadzieję, że choróbsko pomału ustępuje...:lol: Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć Alu! No z czym innym mógłby mieć Tofficzek zdjęcia jak nie z piłeczką????? One mają te piłeczki w genach....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Alu dalej chorujesz??? zdrówka życzymy :loveu: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Alu pogonić mi szybko prosze to chorobsko :mad: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czesć Aluniu :) Co się znowu dzieje, że wszyscy chorzy :shake: Dziś dwie osoby w pracy zadzwoniły, ze mają anginę, teraz Ty... Zdrowiej szybko :buzi: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 witaj Alu - nie choruj już i wracaj do nas :buzi: ileż można wytrzymać bez DG? Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 .rozkoszniaczek ;-) Zdrowka Alutkowa zyczymy ;-) nas przeziebienie paskudne juz 2 tydz. trzyma .fujjjj...;-).......... Buziaczki Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='tygra']o jaki znudzony czyżby piłka była zakupiona pod kolor jężyczka ten różowy oczywiście:cool3: Quote
Teklunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ala chyba z łózka w ogóle nie wychodzi... Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 witaj Alu :multi: jak zdrówko i sampoczucie? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Alus :multi: Widze, ze jakies chorobsko Cie dopadlo, tak wiec zyczie szybkiego powrotu do zdrowka i z dnia na dzien lepszego samopoczucia ;) Alez Tuffcowi urosla juz broda :-o Ja to juz wyczekuje z niecierpliwoscia wiosenki, zeby zgolic tego mojego malego i w ogole przydalaby sie wizyta u fryzjera bo nieco zarosnieci jestesmy :oops: :evil_lol: Pozdrawiam, Dagusia Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dzień dobry Aluś :multi: choróbsko odpędzone czy dalej jeszcze meczy...? wracaj szybciutko do pełni sił!!!!!! ;) Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Alus :multi: Widze, ze jakies chorobsko Cie dopadlo, tak wiec zyczie szybkiego powrotu do zdrowka i z dnia na dzien lepszego samopoczucia ;) Alez Tuffcowi urosla juz broda :-o Ja to juz wyczekuje z niecierpliwoscia wiosenki, zeby zgolic tego mojego malego i w ogole przydalaby sie wizyta u fryzjera bo nieco zarosnieci jestesmy :oops: :evil_lol: Pozdrawiam, Dagusia Daga Ty też zarośnięta ?? [SIZE=6][SIZE=4]:evil_lol:[SIZE=6][SIZE=4] :evil_lol:[SIZE=6][SIZE=4] :evil_lol: Alu wracaj do zdrowia i do nas. Quote
Alka Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Witajcie ! Dzięki za zainteresowanie moją osobą:buzi: Ze mną trochę lepiej ale na razie nie mam ochoty na pisanie... :-( pozdrawiam Was serdecznie !:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Alka']Witajcie ! Dzięki za zainteresowanie moją osobą:buzi: Ze mną trochę lepiej ale na razie nie mam ochoty na pisanie... :-( pozdrawiam Was serdecznie !:loveu: Alu, to my Ciebie pozdrawiamy !! Quote
Teklunia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Alka napisał(a):Witajcie ! Dzięki za zainteresowanie moją osobą:buzi: Ze mną trochę lepiej ale na razie nie mam ochoty na pisanie... :-( pozdrawiam Was serdecznie !:loveu:dobrze że Ci lepiej, ale poleż jeszcze sobie :) Quote
Gosiek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Alka napisał(a):Witajcie ! Dzięki za zainteresowanie moją osobą:buzi: Ze mną trochę lepiej ale na razie nie mam ochoty na pisanie... :-( pozdrawiam Was serdecznie !:loveu:Ala :buzi: nie choruj już i miej dobry humorek - tego Ci z całego serducha zyczę :loveu: Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Aluś jak nie masz ochoty na pisanie to chociaz poczytaj Zaraz Ci się zrobi lepiej ;) Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dobry wieczór :multi: przynosimy nową siłę i odpędzamy to wstrętne choróbsko... Quote
Kasia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dobry dobry :multi: witamy się porannie i sobotnio.... Alu jak samopoczucie? Mam nadzieję że lepiej... ;) Quote
Recommended Posts