Gosiek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 coś ta nasza Ala miga się ostatnio bardzo od DG :mad: Ala - zaczniesz sie pojawiać jak pójdę do pracy? :diabloti: Quote
Kasia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witajcie Tuffikowie :multi: :multi: gdzie się podziewacie? Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziendoberek Tuffcikowa ;-) week sie rozpoczał to pewnie zajrzy do swojej galeri ;-) prawda kochaniutka ???? ;-) Buziaczki Quote
asiunia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej! Halo halo Tufikowa rodzinko?:roll: Quote
Magda Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 fidelek2 napisał(a):Alutka zapomniała o nas...........:oops: Czyzby skleroza?:diabloti: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ala gdzie jesteś? :cool3::cool3::cool3: Szukasz Tufcia w sniegu, czy co? :evil_lol: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Alu kolejne okazje do świetowania? Hmm.....kogo to imieniny teraz sa:hmmmm::lol: Quote
Alka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witajcie !:multi: Jestem :multi: Zmogło mnie choróbsko:cool3:.Nadal nie jestem jeszcze w pełni sił ale na chwilkę zajrzałam ... stęskniłam się za Wami:loveu: i od razu kilka ujęć Tuffcia ;) Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alka'] witaj Alu :loveu: Alu ta piłeczka jest nowa czy może Tuffcio jest tak grzeczny, że nie niszczy i nie przegryza swoich zabawek? :p U nas taka piłka wytrzymałaby może z godzinkę....nie dłużej....:diabloti: Quote
Alka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Zuza96']Hej Alu Tufficzkowa :razz: Cześć Zuza!:multi: [quote name='fidelek2']witaj Alu :loveu: Alu ta piłeczka jest nowa czy może Tuffcio jest tak grzeczny, że nie niszczy i nie przegryza swoich zabawek? :p U nas taka piłka wytrzymałaby może z godzinkę....nie dłużej....:diabloti: Kasiu, piłeczka nie jest nowa, w lecie dotał ją od Mani.;)Bardzo ją lubi,może dlatego nie niszczy.:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Alka napisał(a): Kasiu, piłeczka nie jest nowa, w lecie dotał ją od Mani.;)Bardzo ją lubi,może dlatego nie niszczy.:evil_lol: a wygląda jak nówka nieśmigana :evil_lol: Quote
Patka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Alu zdrowiej zdrowiej :) wystarczy że ja choruję ;) Quote
Magda Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alka'] Hej Tuffiasta slicznosci:loveu::loveu: Alu zycze zdrowka. Teraz nie czas na choroby:mad: Quote
Recommended Posts