dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gosiek napisał(a):Eeee nie jest aż tak źle.. choć nie powiem - pozaglądać do różnych galerii i ponadrabiać :o a u Alicji R to już nic nie powiem :o szok jakie pogaduchy :lol: :lol: ja nie wiem siedza po nocach i gadaja zamiast spac 8) Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):Gosiek napisał(a):Eeee nie jest aż tak źle.. choć nie powiem - pozaglądać do różnych galerii i ponadrabiać :o a u Alicji R to już nic nie powiem :o szok jakie pogaduchy :lol: :lol: ja nie wiem siedza po nocach i gadaja zamiast spac 8)No właśnie a tu teraz już południe zbliża sie wielkimi krokami a one co? odsypiają pogaduchy :evilbat: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gosiek napisał(a):dbsst napisał(a):Gosiek napisał(a):Eeee nie jest aż tak źle.. choć nie powiem - pozaglądać do różnych galerii i ponadrabiać :o a u Alicji R to już nic nie powiem :o szok jakie pogaduchy :lol: :lol: ja nie wiem siedza po nocach i gadaja zamiast spac 8)No właśnie a tu teraz już południe zbliża sie wielkimi krokami a one co? odsypiają pogaduchy :evilbat: ja nie wiem powinno sie zamykac dgm gadula o 22 i juz cisza nocna ;) wtedy juz od 6 bylyby foty :lol: Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :lol: :lol: otóż to - ja wstaję codziennie po 6 i przed siódmą juz z piesem na spacerek wychodzę... a ich biedne psiurki muszą tyle wytrzymać :wink: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Gosiek napisał(a)::lol: :lol: otóż to - ja wstaję codziennie po 6 i przed siódmą juz z piesem na spacerek wychodzę... a ich biedne psiurki muszą tyle wytrzymać :wink: pewnie same wychodza ;) Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a): ja nie wiem powinno sie zamykac dgm gadula o 22 i juz cisza nocna ;) zwariowała :o wiesz ile osób zapłakałoby się na śmierć? :o ale Alicja to rzeczywiście przegina z tą swoją galerią i gadaniem o głoopotach :evilbat: :P Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): ja nie wiem powinno sie zamykac dgm gadula o 22 i juz cisza nocna ;) zwariowała :o wiesz ile osób zapłakałoby się na śmierć? :o ale Alicja to rzeczywiście przegina z tą swoją galerią i gadaniem o głoopotach :evilbat: :P i z ta swoja nieobecnoscia teraz :evilbat: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a): ja nie wiem powinno sie zamykac dgm gadula o 22 i juz cisza nocna ;) zwariowała :o wiesz ile osób zapłakałoby się na śmierć? :o ale Alicja to rzeczywiście przegina z tą swoją galerią i gadaniem o głoopotach :evilbat: :P i z ta swoja nieobecnoscia teraz :evilbat:Baby :evil: uduszę , jak przyjadę na spacerek 8) Quote
Alka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Witajcie! :D Dopiero teraz mogłam zajrzec na galerie.Ponoć wczoraj dużo się działo i muszę sporo nadrobić w ulubionych galeryjkach. :wink: :D A co u Alicji R się porobiło :o , jeszcze nie czytałam, ale spotkałeśmy się na zakupach i podobno ma przepitą galerię. :wink: Kurcze, mam wyrzuty sumienia, sama ją logowałam na dogo a ona się tak stoczyła ... :evil: :wallbash: dokładam kilka letnich foteczek , ciąg dalszy basenika... :D mogę wejść do basenika? jak sądzisz mam się ochłodzić ? nie za dużo wody jak dla mnie? a nie za zimna? pomocze tylko łapeczki Mini, sprawdz mam czyste łapki? jak ja nie lubie byc mokry, brrrr zdecydowanie wole opalanie Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Alka'] zdecydowanie wole opalanie No popatrz, popatrz - jaki słońcolub 8) Quote
Alka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Teklunia napisał(a):ale czy oni (Tufii i Mini) na pewno wiedza jak sie z takiej budy korzysta? bo cos tak zawsze na dachu ich widac ;) hahaha, no tak , na foteczkach siedzą wysoko, żeby lepszą mieć widoczność...jakiaś fotka była z Mini w środku, poszukam... :wink: :D Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 hahaha Ala swietne opisy - oj można boki zrywać na takich historyjkach :lol: Axio też lubi tylko łapki moczyć :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alus swietne fotki, a jaka fajna historyjke z tego stworzylas :lol: ale sie smialam hhihihi Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 ala wiesz co na takie morze puszczac go samego a jakby sztor sie rosszalal :) hahaha :) :lol: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alka napisał(a):Kurcze, mam wyrzuty sumienia, sama ją logowałam na dogo a ona się tak stoczyła ... :evil: :wallbash: hahahahah no z tej Ali to sie niezly gagatek jest ;) :lol: Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alka - zdjecia, zdjecia!!!!!!!! (z nerw to chcialam napisac zamiast "zdjeia" - "wzdecia") Quote
Alka Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Tuffi wśród jesiennych liści :wink: :D Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 O Tuffi obok znajomego drzewka za moim oknem 8) :wink: Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Nooooooooo nie poiem, nie powiem - sliczne zdjecia.... (nie "wzdecia") Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 sota36 napisał(a):Nooooooooo nie poiem, nie powiem - sliczne zdjecia.... (nie "wzdecia")Jola chyba ta skala staninowa ci nie słuzy :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Dobrze, że Tufik ma niebieska frotkę ! Mogłabyś go Alu nie znaleźć ! Quote
Recommended Posts