Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Alu :multi: :multi:

co u Was słychać? Córcia już pewnie wyjechała i smutno na pewno Wam strasznie...:glaszcze:
Pogoda mamy prawie wiosenną :p przynajmniej u Nas, oby jak najdłużej tak było...Fidlastego to nawet do domu nie idzie zagonić ze spacerku, niech korzysta chłopak póki może :p

Posted

[quote name='fidelek2']cześć Alu :multi: :multi:

co u Was słychać? Córcia już pewnie wyjechała i smutno na pewno Wam strasznie...:glaszcze:

[quote name='Moniś']Ala, czemu Ty do siebie nie zaglądasz? :roll:

Witam wszystkich!:multi:

Kasiu, masz rację,ogromnie mi smutno...:-( teraz zostały tylko telefony, maile...:placz:

Moniś ,zaglądam , ale nie piszę...:evil_lol:

zapodaję zaległe foteczki

Posted

[quote name='Moniś']ta... i znów jej nie widać :roll:

Dzień doberek!:multi:

Moniś, właśnie wróciliśmy z Tuffciem ze spacerku. Pogoda taka sobie, jest ciepło ale słoneczka niestety nie widać.;)
Teraz muszę skoczyć na zakupy, potem ugotować obiadek, posprzątać .... a póżniej następny spacerek z Tuffciem.Mąż w pracy, Mati w szkole, więc sama jestem do wszystkiego.:cool3:

Moniś, tapetka wywołana,wisi na ścianie.Wszystkim bardzo się podoba.:loveu:Wiesz ,miałam zapytać ,czy dałoby się w przyszłości zrobić większy rozmiar.:roll:Tamta miała 1024x768 i przy wywołaniu 30x20trochę rozjechały się piksele.Przy najbliższej okazji ufocę.:p

pokaże tapetki które robiła Monisia:loveu:

Posted

Moniś napisał(a):
Myślę, że raczej się da zrobić w większym rozmiarze ;) W przyszłości spróbujemy ;);)

to po prostu wywołamy mniejsze :p też będzie ładnie:multi:

Posted

Alka napisał(a):
to po prostu wywołamy mniejsze :p też będzie ładnie:multi:

po co masz mniejsze wywoływać? :lol: toć powiedziałam, że da się zrobić w większym rozmiarze :cool3: spróbujemy przy następntej tapetce- jak bede miała trochę czasu ;)

Posted

Moniś napisał(a):
po co masz mniejsze wywoływać? :lol: toć powiedziałam, że da się zrobić w większym rozmiarze :cool3: spróbujemy przy następntej tapetce- jak bede miała trochę czasu ;)

kilka zdjęć do nowej tapetki już mam :multi:

Posted

[quote name='Alka']

Moniś, tapetka wywołana,wisi na ścianie.Wszystkim bardzo się podoba.:loveu:Wiesz ,miałam zapytać ,czy dałoby się w przyszłości zrobić większy rozmiar.:roll:Tamta miała 1024x768 i przy wywołaniu 30x20trochę rozjechały się piksele.Przy najbliższej okazji ufocę.:p

pokaże tapetki które robiła Monisia:loveu:

Łał, cudniasta :loveu: :loveu: Chyba będę musiała się ładnie uśmiechnąć do Monisi ;)