Teklunia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dzień dobry Aluś :) Pozdrawiam Cię z pracy ;) Ośmieliłam się wejść Na Dogo poraz pierwszy odkąd tu przychodzę i czuję lekki dreszczyk podniecenia ;) :evil_lol: Alka napisał(a): prze-pięk-na!!!! :loveu::loveu: Quote
Alka Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 cześc Kasiu :multi: tak cichutko, żeby nikt nie zauważył ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 no patrzcie!nawet tutaj tego podrywacza znalazłam!ala, tylko nie mów ze i ty go kochasz :diabloti: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): :diabloti: O ! Ala nie rozebrała choinki ! Będzie wkrótce jak znalazł ! :evil_lol: Quote
tygra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 w sumie to obaj jak bracia wyglądają - tylko jeden duży drugi mały Quote
Alka Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O ! Ala nie rozebrała choinki ! Haniu, że Ty też wszystko dojrzysz :cool3::evil_lol: Tygra, Tuffcio nie spotkał się jeszcze z Gutkiem.:shake:Tuffiasty nie zawsze jest przyjaznie nastawiony, ciekawe jakby na niego zareagował.Ale zestawienie futrzaków jest fajne :loveu::multi: Quote
Vectra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Aluś :multi::multi: Alka napisał(a):Haniu, że Ty też wszystko dojrzysz :cool3::evil_lol: widziałaś Hani kuchnie :razz: tam paproch nie ma szans ,a co dopiero choinka u kogoś na ścianie :evil_lol: wszystko wypatrzy :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Vectra napisał(a): widziałaś Hani kuchnie :razz: tam paproch nie ma szans ,a co dopiero choinka u kogoś na ścianie :evil_lol: wszystko wypatrzy :diabloti: hahahaha co racja to racja :eviltong: czesc alus :buzi: Quote
Alka Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 CześC dziewczynki !:multi: Dogo dziś znów zastrajkowało - database error:angryy: Vectra - widziałam kuchnię Hani i w pełni się zgadzam :razz: Pogoda nadal dopisuje więc lecimy z jesiennymi , słonecznymi fotami :p Razem z Tuffciem ganiał mały chłopczyk ,który zdziwił się ,że można tak szybko biegać :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :razz:ale Tuffi miał towarzystwo na spacerku;) Quote
Gosiek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ach jak słodko tu Tuffcio wyszedł :loveu::loveu::loveu: cześć Ala Quote
Daga_i_Oskar Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cześć Aluś, Tuffcio bosko wychodzi z tą piłeczkai z rozesmianym pysiem :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ty ala normalnie ci sie piłkarz trafił, ze hoho :evil_lol: wie co jego :cool3: Quote
Alka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 dzień doberek! słonecznie, cieplutko, nieco wietrznie ... super pogoda jak na koniec pażdziernika.:multi:Mam nadzieję ,że do jutra się utrzyma , bo do Tuffcia przyjeżdża kolega Jasperek. Chłopcy dawno się nie widzieli , ciekawe jak na siebie zareagują.:roll: nastepna porcja fotek ;) Quote
Kasia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć Alu :multi: Ten Twój Tuffcio jest niezmordowany :evil_lol: :evil_lol: Co zdjęcie, to Tufik albo w biegu albo z piłką szaleje!!! Non stop się rusza ;) Oby to słonko jutro też świeciło, to Ala zrobi duuużo fotek Tuffcia z kolegą, co nie??? :p Czekamy!!! Quote
Alka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 fidelek2 napisał(a):cześć Alu :multi: Ten Twój Tuffcio jest niezmordowany :evil_lol: :evil_lol: Oby to słonko jutro też świeciło, to Ala zrobi duuużo fotek Tuffcia z kolegą, co nie??? :p sama się nieraz dziwię skąd ma tyle energii :evil_lol:, fakt ma dużo ruchu , dlatego pewnie taki chudy :evil_lol: Właśnie , oby słoneczko było, chcemy sie wybrać z piekami na polanke .:multi:Mam nadzieję ,że jakieś foty będą.;) Quote
Moniś Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Cześć Ala! Ja też życzę Wam jutro duuuuużo słonka, żebyś mogła mnóstwo fot zrobić :lol: Quote
Alka Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Ala! Ja też życzę Wam jutro duuuuużo słonka, żebyś mogła mnóstwo fot zrobić :lol: dzięki Moniko!:buzi: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Witanko ;-) Jejku jaki Tufcio ma rozesmiany pycholek ;-) normalnie pozytywnie zakrecony psiulek ;-) .....sliczne foteczki ;-) Pozdrawiamyn milutko ;-) Mizianko dla Szczesliwca ;-) Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć Ala :p czesć śliczny wesolutki Tuffisiu :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Czesc Auś, a tu kolejne fotki polankowe :multi: no i oczywiscie Tuffiasty :loveu: :loveu: oby jutro pogoda dopisała i było tak cudnie jak dzisiaj :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 czesc ala:buzi:gdzie to sie podziewasz, co to tak cichutko?taka ładna pogoda dzisiaj, napewno masz jakies fajne zdjecia dla nas :eviltong: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :crazyeye:o rany ale was wzięło to szykowanie specjałów na przyjazd Manueli i Marcina:razz: Quote
Alka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Witam wszystkich !:multi: Ala - to TŻ taki nadgorliwy , ciągle wymysla co by tu jeszcze córeczce przygotować ;), już tylko kilka dni zostało :multi: Madziu - teraz sprzątam , gotuję obiadek i na chwilę wpadłam na dogo. ;) Za niedługo przyjeżdża do nas koleżanka z yorczkiem Jasperkiem.Po nocnych opadach deszczu pogoda się poprawia.Mam nadzieję ,że wybierzemy się na polankę z pieskami.:multi: miłego weekendu ! Quote
Recommended Posts