Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Aluś :)

Pozdrawiam Cię z pracy ;) Ośmieliłam się wejść Na Dogo poraz pierwszy odkąd tu przychodzę i czuję lekki dreszczyk podniecenia ;) :evil_lol:

Alka napisał(a):

prze-pięk-na!!!! :loveu::loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O ! Ala nie rozebrała choinki !

Haniu, że Ty też wszystko dojrzysz :cool3::evil_lol:

Tygra, Tuffcio nie spotkał się jeszcze z Gutkiem.:shake:Tuffiasty nie zawsze jest przyjaznie nastawiony, ciekawe jakby na niego zareagował.Ale zestawienie futrzaków jest fajne :loveu::multi:

Posted

Cześć Aluś :multi::multi:

Alka napisał(a):
Haniu, że Ty też wszystko dojrzysz :cool3::evil_lol:

widziałaś Hani kuchnie :razz: tam paproch nie ma szans ,a co dopiero choinka u kogoś na ścianie :evil_lol: wszystko wypatrzy :diabloti:

Posted

CześC dziewczynki !:multi:

Dogo dziś znów zastrajkowało - database error:angryy:

Vectra - widziałam kuchnię Hani i w pełni się zgadzam :razz:

Pogoda nadal dopisuje więc lecimy z jesiennymi , słonecznymi fotami :p

Razem z Tuffciem ganiał mały chłopczyk ,który zdziwił się ,że można tak szybko biegać :evil_lol:

Posted

dzień doberek!

słonecznie, cieplutko, nieco wietrznie ... super pogoda jak na koniec pażdziernika.:multi:Mam nadzieję ,że do jutra się utrzyma , bo do Tuffcia przyjeżdża kolega Jasperek. Chłopcy dawno się nie widzieli , ciekawe jak na siebie zareagują.:roll:

nastepna porcja fotek ;)

Posted

cześć Alu :multi:

Ten Twój Tuffcio jest niezmordowany :evil_lol: :evil_lol: Co zdjęcie, to Tufik albo w biegu albo z piłką szaleje!!! Non stop się rusza ;)

Oby to słonko jutro też świeciło, to Ala zrobi duuużo fotek Tuffcia z kolegą, co nie??? :p Czekamy!!!

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Alu :multi:

Ten Twój Tuffcio jest niezmordowany :evil_lol: :evil_lol:

Oby to słonko jutro też świeciło, to Ala zrobi duuużo fotek Tuffcia z kolegą, co nie??? :p

sama się nieraz dziwię skąd ma tyle energii :evil_lol:, fakt ma dużo ruchu , dlatego pewnie taki chudy :evil_lol:

Właśnie , oby słoneczko było, chcemy sie wybrać z piekami na polanke .:multi:Mam nadzieję ,że jakieś foty będą.;)

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Ala!
Ja też życzę Wam jutro duuuuużo słonka, żebyś mogła mnóstwo fot zrobić :lol:

dzięki Moniko!:buzi:

Posted

Witam wszystkich !:multi:

Ala
- to TŻ taki nadgorliwy , ciągle wymysla co by tu jeszcze córeczce przygotować ;), już tylko kilka dni zostało :multi:

Madziu - teraz sprzątam , gotuję obiadek i na chwilę wpadłam na dogo. ;)

Za niedługo przyjeżdża do nas koleżanka z yorczkiem Jasperkiem.Po nocnych opadach deszczu pogoda się poprawia.Mam nadzieję ,że wybierzemy się na polankę z pieskami.:multi:

miłego weekendu !