madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 STO LAT STO LAT TUFFICZKU!! AHHH TA ODCZUCIE WYZSZOSCI NAD KACZKIEM :eviltong: SAMA BYM TAK CHCIAŁA :eviltong: CZESC ALA :BUZI: Quote
BoJa2 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 wszystkiego najlepszego dla Tufficzka:BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: Quote
tygra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 zajrzaąłm po raz pierwszy a tu urodzinki więc wszystkiego naj naj najlepszego dla Tufficzka pies myśliwski - dusi kaczuszkę Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alka'] jaki dumny, ze mu się udało kaczuszkę zamordować :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Teklunia']jaki dumny, ze mu się udało kaczuszkę zamordować :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz Ala pójdzie siedzieć:razz: Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 duszenie kaczuchy;-) To jest zamach stanu :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 i snoffu na forum zamkną przez te kaczki :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 jeeeaaaahhhh Tuffi :klacz: bij zabij te kaczke :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ala czyzbys swietowała urodiny tufcia dzisiaj?:lol: Quote
Kasia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Alu :multi: :multi: Witamy i pozdrawiamy w słoneczny (jeszcze :cool3: ) poranek!!! Jak się Tuffcio miewa po urodzinkach??? W końcu kolejna wiosenka już za nim, co nie? :eviltong: Quote
Alka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 dzień doberek!:multi: [quote name='madzia18sosnowiec']ala czyzbys swietowała urodiny tufcia dzisiaj?:lol: Niee Madziu, bez przesady ...:evil_lol: wystarczył nam 1 dzionek, a i tak o mało co nie mam ręki w gipsie.:evil_lol: Do teraz nie mogę pojąć jak można we własnym domku się wywalić ,przelecieć przez fotel, wpaść pod meble... o mało co telewizor nie gruchnął na mnie :cool3: , a powiem Wam ,że tylko lampkę wina wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ręka, a właściwie dłoń boli jak diabli, kciukiem nie umiem poruszać ....:cool3: Kasiu (od Fidelka) Tuffcio miewa się dobrze , tylko Pańcia szwankuje :evil_lol:Czas niesamowicie leci, już 4 latka minęły odkąd mamy nasze szczęście w domku.:loveu: Odebrałaś pocztę ?:roll: dziewczyny , a o kaczuszkę proszę się nie martwić , mamy w zapasie drugą mniejszą ,niebieską :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] Kasiu (od Fidelka) Tuffcio miewa się dobrze , tylko Pańcia szwankuje :evil_lol:Czas niesamowicie leci, już 4 latka minęły odkąd mamy nasze szczęście w domku.:loveu: Odebrałaś pocztę ?:roll: Właśnie skończyłam odbierać i jestem pod wrażeniem!!! Są śliczniutkie, a najbardziej podoba mi się to ostatnie - zachód słońca w tle :loveu: :loveu: Dziekujemy bardzo :Rose: Quote
Moniś Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cześć Ala! :multi: Jak tam dziś u Was pogoda :razz: Bo u nas z rańca to straszna zimnota:angryy: Przeczytałam, że niezłe fikołki w domu fikasz:evil_lol: Quote
Alka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='fidelek2'] Są śliczniutkie, a najbardziej podoba mi się to ostatnie - zachód słońca w tle :loveu: :loveu: Dziekujemy bardzo :Rose: mnie też ta ostatnia najbardziej się podoba :loveu:lubię takie fotomontaże ale efekt jeszcze nie taki , muszę nabrać wprawy :cool3: Ogromnie się cieszę ,że się spodobały.:multi: Hugonku i Tygra , dziękujemy za życzenia dla Tuffcia. Tygra witamy w naszej galeryjce , mam nadzieję ,że jeszcze wpadniesz.:multi: kilka fot z kaczuszką ;) wkurzony Tuffi :angryy: z doskoku do niej :evil_lol: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka']Hugonku i Tygra , dziękujemy za życzenia dla Tuffcia. Tygra witamy w naszej galeryjce , mam nadzieję ,że jeszcze wpadniesz.:multi: kilka fot z kaczuszką ;) wkurzony Tuffi :angryy: z doskoku do niej :evil_lol: pewnie że wpadnę - już wpadłam a kaczuszkowe fotki śliczne:loveu: Quote
Kasia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] wkurzony Tuffi :angryy: Taki wkurzony, że aż mu się kitka przesunęłą na bok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] wystarczył nam 1 dzionek, a i tak o mało co nie mam ręki w gipsie.:evil_lol: Do teraz nie mogę pojąć jak można we własnym domku się wywalić ,przelecieć przez fotel, wpaść pod meble... o mało co telewizor nie gruchnął na mnie :cool3: , a powiem Wam ,że tylko lampkę wina wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ręka, a właściwie dłoń boli jak diabli, kciukiem nie umiem poruszać ....:cool3: :crazyeye:maaaaatko, Alu! To coś ty wyrabiała? Tańce jakieś? :cool3: Współczuję! Może jednak trzeba do lekarza skoro nie możesz ruszać palcem? :roll: [quote name='Alka']o kaczuszkę proszę się nie martwić , mamy w zapasie drugą mniejszą ,niebieską :evil_lol: To, to nie bliźniaczka? :cool1: Quote
Alka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='mmbbaj']:crazyeye:maaaaatko, Alu! To coś ty wyrabiała? Tańce jakieś? :cool3: Współczuję! Może jednak trzeba do lekarza skoro nie możesz ruszać palcem? :roll: jakby tańce to bym się nie dziwiła :evil_lol: Wygłupiałam się z Tuffciem na łóżku , bo już póżny wieczór był i stopa zaplątała mi się w poszewkę od kołdry , chciałam w tym momencie wstać i siłą rozpędu najpierw zaliczyłam fotel a potem meble... TŻ mi to wczoraj opowiadał, bo poprzedniego dnia pokłóciłam się nim ...:cool3:Zamiast poderwać się do natychiastowego ratowania mnie , leżał sobie z rękami pod głową , po czym wstał i sprawdził ustawienie telewizora , mebli i rogów bawolich na ścianie.Ponoć sam był w szkoku...:diabloti::cool3: Małgosiu, dzięki za troskę , ale z ręką lepiej.Okładam altacetem i opuchlizna maleje. a co do kaczuszek, to niebieska jest starsza kilka miesięcy :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] TŻ mi to wczoraj opowiadał, bo poprzedniego dnia pokłóciłam się nim ...:cool3: To ty pamięć straciłaś? :roll: [quote name='Alka']Zamiast poderwać się do natychiastowego ratowania mnie , leżał sobie z rękami pod głową , po czym wstał i sprawdził ustawienie telewizora , mebli Nie ratował ciebie? :mad::mad::mad: Ale jaki porządnicki! :evil_lol: [quote name='Alka'] i rogów bawolich na ścianie To ty i po ścianach latałaś? :cool3: [quote name='Alka'].Ponoć sam był w szkoku...:diabloti::cool3: No pewnie! :p Że przeżyłaś! :evil_lol: [quote name='Alka'] Małgosiu, dzięki za troskę , ale z ręką lepiej.Okładam altacetem i opuchlizna maleje. :Rose: [quote name='Alka'] a co do kaczuszek, to niebieska jest starsza kilka miesięcy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 hahah Tuffik wygląda jakby był w czapce :evil_lol: Ala ale miałaś niskie loty :crazyeye: :lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Tuffcio wkuzony :hmmmm: :razz: :evil_lol::evil_lol: no niby gdzie łon wkuzony :razz: Quote
beria Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] wkurzony Tuffi :angryy: Jakoś mu się nie dziwię, że na widok kaki jest wkurzony :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Czesc Aluś :multi: Nawet nie wiesz jak sie bardzo cieszkam, ze masz juz swoj aparacik, bo cieki temu systematycznie mozemy podziwiac Tuffika :loveu: :loveu: a on tak slodko wychodzi na zdjeciach robiac czasem smieszne miny :razz: Milego dnia zyczymy :cool3: Quote
Teklunia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dzień dobry, Aleczko :) Bedą dzisiaj jakieś słoneczne zdjęcia Tuffika? Quote
Alka Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='Teklunia']Dzień dobry, Aleczko :) Bedą dzisiaj jakieś słoneczne zdjęcia Tuffika? Witajcie !:multi: Daguś , cieszę sie ,że odwiedziłaś nas.:multi:Również zyczymy miłego dzionka. Kasiu , proszę bardzo :loveu: dalsza " kacza " sesyjka ;) Tuffcio oprowadza kaczuchę po swoim lasku odpoczynek Quote
Recommended Posts