Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Alu :multi: :multi:

Witamy i pozdrawiamy w słoneczny (jeszcze :cool3: ) poranek!!! Jak się Tuffcio miewa po urodzinkach??? W końcu kolejna wiosenka już za nim, co nie? :eviltong:

Posted

dzień doberek!:multi:

[quote name='madzia18sosnowiec']ala czyzbys swietowała urodiny tufcia dzisiaj?:lol:

Niee Madziu, bez przesady ...:evil_lol: wystarczył nam 1 dzionek, a i tak o mało co nie mam ręki w gipsie.:evil_lol: Do teraz nie mogę pojąć jak można we własnym domku się wywalić ,przelecieć przez fotel, wpaść pod meble... o mało co telewizor nie gruchnął na mnie :cool3: , a powiem Wam ,że tylko lampkę wina wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ręka, a właściwie dłoń boli jak diabli, kciukiem nie umiem poruszać ....:cool3:

Kasiu (od Fidelka) Tuffcio miewa się dobrze , tylko Pańcia szwankuje :evil_lol:Czas niesamowicie leci, już 4 latka minęły odkąd mamy nasze szczęście w domku.:loveu:
Odebrałaś pocztę ?:roll:

dziewczyny , a o kaczuszkę proszę się nie martwić , mamy w zapasie drugą mniejszą ,niebieską :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']

Kasiu (od Fidelka) Tuffcio miewa się dobrze , tylko Pańcia szwankuje :evil_lol:Czas niesamowicie leci, już 4 latka minęły odkąd mamy nasze szczęście w domku.:loveu:
Odebrałaś pocztę ?:roll:

Właśnie skończyłam odbierać i jestem pod wrażeniem!!! Są śliczniutkie, a najbardziej podoba mi się to ostatnie - zachód słońca w tle :loveu: :loveu:
Dziekujemy bardzo :Rose:

Posted

[quote name='fidelek2'] Są śliczniutkie, a najbardziej podoba mi się to ostatnie - zachód słońca w tle :loveu: :loveu:
Dziekujemy bardzo :Rose:

mnie też ta ostatnia najbardziej się podoba :loveu:lubię takie fotomontaże ale efekt jeszcze nie taki , muszę nabrać wprawy :cool3:

Ogromnie się cieszę ,że się spodobały.:multi:

Hugonku i Tygra , dziękujemy za życzenia dla Tuffcia.

Tygra witamy w naszej galeryjce , mam nadzieję ,że jeszcze wpadniesz.:multi:

kilka fot z kaczuszką ;)

wkurzony Tuffi :angryy:

z doskoku do niej :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Hugonku i Tygra , dziękujemy za życzenia dla Tuffcia.

Tygra witamy w naszej galeryjce , mam nadzieję ,że jeszcze wpadniesz.:multi:

kilka fot z kaczuszką ;)

wkurzony Tuffi :angryy:

z doskoku do niej :evil_lol:

pewnie że wpadnę - już wpadłam
a kaczuszkowe fotki śliczne:loveu:

Posted

[quote name='Alka']
wystarczył nam 1 dzionek, a i tak o mało co nie mam ręki w gipsie.:evil_lol: Do teraz nie mogę pojąć jak można we własnym domku się wywalić ,przelecieć przez fotel, wpaść pod meble... o mało co telewizor nie gruchnął na mnie :cool3: , a powiem Wam ,że tylko lampkę wina wypiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ręka, a właściwie dłoń boli jak diabli, kciukiem nie umiem poruszać ....:cool3:

:crazyeye:maaaaatko, Alu! To coś ty wyrabiała? Tańce jakieś? :cool3: Współczuję! Może jednak trzeba do lekarza skoro nie możesz ruszać palcem? :roll:

[quote name='Alka']o kaczuszkę proszę się nie martwić , mamy w zapasie drugą mniejszą ,niebieską :evil_lol:

To, to nie bliźniaczka? :cool1:

Posted

[quote name='mmbbaj']:crazyeye:maaaaatko, Alu! To coś ty wyrabiała? Tańce jakieś? :cool3: Współczuję! Może jednak trzeba do lekarza skoro nie możesz ruszać palcem? :roll:

jakby tańce to bym się nie dziwiła :evil_lol:

Wygłupiałam się z Tuffciem na łóżku , bo już póżny wieczór był i stopa zaplątała mi się w poszewkę od kołdry , chciałam w tym momencie wstać i siłą rozpędu najpierw zaliczyłam fotel a potem meble...
TŻ mi to wczoraj opowiadał, bo poprzedniego dnia pokłóciłam się nim ...:cool3:Zamiast poderwać się do natychiastowego ratowania mnie , leżał sobie z rękami pod głową , po czym wstał i sprawdził ustawienie telewizora , mebli i rogów bawolich na ścianie.Ponoć sam był w szkoku...:diabloti::cool3:

Małgosiu, dzięki za troskę , ale z ręką lepiej.Okładam altacetem i opuchlizna maleje.

a co do kaczuszek, to niebieska jest starsza kilka miesięcy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']
TŻ mi to wczoraj opowiadał, bo poprzedniego dnia pokłóciłam się nim ...:cool3:

To ty pamięć straciłaś? :roll:

[quote name='Alka']Zamiast poderwać się do natychiastowego ratowania mnie , leżał sobie z rękami pod głową , po czym wstał i sprawdził ustawienie telewizora , mebli

Nie ratował ciebie? :mad::mad::mad: Ale jaki porządnicki! :evil_lol:

[quote name='Alka'] i rogów bawolich na ścianie

To ty i po ścianach latałaś? :cool3:

[quote name='Alka'].Ponoć sam był w szkoku...:diabloti::cool3:

No pewnie! :p Że przeżyłaś! :evil_lol:

[quote name='Alka'] Małgosiu, dzięki za troskę , ale z ręką lepiej.Okładam altacetem i opuchlizna maleje.

:Rose:

[quote name='Alka'] a co do kaczuszek, to niebieska jest starsza kilka miesięcy :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czesc Aluś :multi:

Nawet nie wiesz jak sie bardzo cieszkam, ze masz juz swoj aparacik, bo cieki temu systematycznie mozemy podziwiac Tuffika :loveu: :loveu: a on tak slodko wychodzi na zdjeciach robiac czasem smieszne miny :razz:

Milego dnia zyczymy :cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']Dzień dobry, Aleczko :)

Bedą dzisiaj jakieś słoneczne zdjęcia Tuffika?

Witajcie !:multi:

Daguś , cieszę sie ,że odwiedziłaś nas.:multi:Również zyczymy miłego dzionka.

Kasiu , proszę bardzo :loveu: dalsza " kacza " sesyjka ;)

Tuffcio oprowadza kaczuchę po swoim lasku

odpoczynek