agabass Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 a mayulu co on robi z tą biiedną owieczką :shake: Quote
PIKA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Cześc Aluś :multi: Ile zdjęc Tuffcia :crazyeye: Aparata zakupilas ? :razz: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ale Tuffikowy śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Tuffi jak zawsze przesłodki :):) Dobranoc :) Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Witajcie! Kasiu, Tuffcio zaczaił się na ... tygryska :evil_lol: Pika, nie razie aparata niet:shake:. Przyjechała do mnie siostra i o dziwo nie zapomniała sprzęciku:cool3:, także popstrykalam trochę ;) Dziękujemy za miłe komentarze.:loveu: Tuffcio powalony na łopatki:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 pies myśliwski :evil_lol: Witaj Alu i miłego dnia :multi: Quote
Gosiek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cześć Ala :p Tuffcio prezentuje swoje walory? ;) Ps swietne zdjecia... jaki aparacik ma siostra? Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Gosiek napisał(a): Ps swietne zdjecia... jaki aparacik ma siostra? kilkuletni Fuji s5000 ,chyba dobrze napisałam :oops: Quote
Kasia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Tuffcio powalony na łopatki:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tuffcio jest słodziutki!!! Mój Fidelek uwielbia tak leżeć, on nawet potrafi spać w takiej pozycji przez całą noc:evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no to wszystko jasne...... zawsze mi sie podobały zdjecia z Fujików :p Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alka']Kasiu, Tuffcio zaczaił się na ... tygryska :evil_lol: o żesz...! :crazyeye: no to odważny z niego psiak!!! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesc ala :buzi: jak pogoda w rybniku? widzie ze tuffi ma cos po ozzulku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłego dnia ;) Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cześć Ala :multi::multi: u mnie 101 strona :p mam pytanie - Ty nosisz Tuffika w tej torbie :razz: :razz:on tak się daje :razz: :evil_lol: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Vectra']cześć Ala :multi::multi: u mnie 101 strona :p mam pytanie - Ty nosisz Tuffika w tej torbie :razz: :razz:on tak się daje :razz: :evil_lol: cześć Vectra! :multi: a gdzie reszta naszych stron?:cool3: u mnie 402:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy Tuffcia w torbie noszę ?:evil_lol: pewnie , zawsze i wszędzie ...:evil_lol: Pisałam wcześniej, że torba została przekwalifikowana na składowisko zabawek, rzadko służy za legowisko:evil_lol:... cześć Madziu!:multi: Piękną pogodę mamy , cieplutko ,aż miło...:multi: Wróciłam właśnie ze spacerku , gdzie Tuffcio z poświęceniem bronił ...Ozzulka.Inny kolega Ozziego, Lucky pozwolił sobie go obwąchiwać i Tuffiasty ostro zareagował.:diabloti:Mały zazdrośnik najpierw skoczył mu na plecy a potem do mordki...:diabloti:Przecież Ozzulek jest tylko koleżką Tuffiego... Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u mnie strona 202....Tuffi to osobisty badygard Ozzulka;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 hahaha ale sie Ozzy ustawił :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alka'] Tuffcio z poświęceniem bronił ...Ozzulka.Inny kolega Ozziego, Lucky pozwolił sobie go obwąchiwać i Tuffiasty ostro zareagował.:diabloti:Mały zazdrośnik najpierw skoczył mu na plecy a potem do mordki...:diabloti:Przecież Ozzulek jest tylko koleżką Tuffiego... O matko! :evil_lol: Jaki dzielny zazdrośnik! A jak zareagował Lucky? Sami się dogadali czy trzeba było interweniować? Jak sobie go wyobrażę skaczącego na plecy...:roflt: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Małgosiu, Lucky spokojny...nie oddał ciosów Tuffcio zna Luckiego bardzo dobrze, spotykają się na spacerkach , ale ich kontakty nie są zażyłe.:cool3:Tuffi nie pozwala żadnemu pieskowi zbyt długo się obwąchiwać , wtedy ostro reaguje... no chyba , że jest to sunia, albo szczeniak.;)Więc zdarzyło się wcześniej ,że Tuffi warknął na Luckiego.Ale takiej reakcji jak dziś dotąd nie było.:shake: Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 I jak spotkaliscie Dulkę , bo nie odezwali się dzisiaj :cool3: A my wracając ze spacerku spotkaliśmy yorkusia od Madzi Stęchły / zawsze zapomne jak ma na imię :oops:/ Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Filipek :lol: Dulka wystawiła nas do wiatru :obrazic:, a tak się cieszyłam ,że ją zobaczę :placz: Dla mnie bez różnicy bo i tak chodzę między 17-17,30 na spacerek , ale zawsze miło jak w towarzystwie :loveu: na osłodę spotkaliśmy koło szkoły sunieczkę shit-tzu:multi: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Alka napisał(a): na osłodę spotkaliśmy koło szkoły sunieczkę shit-tzu:multi: A zrobiłaś im jakieś foteczki? :cool3: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Teklunia'] [quote name='Alka'] Kasiu, Tuffcio zaczaił się na ... tygryska :evil_lol: o żesz...! :crazyeye: no to odważny z niego psiak!!! :evil_lol: bo yoraski sa odwazne :evil_lol: Nnikka mi opowiadała : Kiedyś na wystawie w Łodzi robili pokazy i chcieli pokazac jak Karleski pies na niedźwiedzie pracuje. Wprowadzili prawdziwiego miska :evil_lol:, miesiek staną na dwóh lapach i zaryczal a pies na niedźwiedzie ogon pod siebie i chodu :evil_lol: za to z widowni wyrwal się kobiecie pies i dawaj z dzikim jazgotem i ku przerażnieniu widowni, zaszarżowal na miśka :evil_lol: Zgadnijcie co to byla za psiak :evil_lol: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Pika, dobre :megagrin::megagrin::megagrin: no wiadomo ...yorasek:evil_lol: tak , odważny, tylko jak słyszy ryk motoru to chce na ręce :evil_lol:, a jak moi chłopcy kibicują to chowa się w szafie :evil_lol: Małgosiu, niee , bo nie mam czym :placz:, liczyłam na dziewczyny , ale wystawiły mnie :cool3: za to ufarbowałam futrzakowi czuprynę :evil_lol: Quote
Moniś Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alka'] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alka'] łooooo boziuuuuu jak mu pieknie w tym kolorze :loveu: :loveu: :loveu: ala gratuluje gustu :cool3: Quote
Recommended Posts