madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alka']Madziu, sądzisz ,że Tuffi dałby się nosić w torbie:cool3: jego ciągle energia rozsadza , sądziłam ,że może w samochodzie posiedzi w niej , ale gdzie tam, woli na kolanach u Pańci:evil_lol: ala ja ci powiem, ze te kudłatki cos maja do siebie, bo gaja jak w samochod wsiada to musi wszystko widziec co sie dzieje na ulicy, najwygodniej jest jej zawsze na kolanach kierowcy w czasie jazdy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ala ja ci powiem, ze te kudłatki cos maja do siebie, bo gaja jak w samochod wsiada to musi wszystko widziec co sie dzieje na ulicy, najwygodniej jest jej zawsze na kolanach kierowcy w czasie jazdy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jest tylko mała różnica - jak Tuffik siedzi n akolanach kierowcy, to wszytsko jest ok, a jak sie Gaja tak kładzie, to wypadek murowany :evil_lol: Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mmmm, nowe szeleczki dla przystojniaka :cool3: Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 cześć Ala :p tia... weź i wsadź takiego wiercipiete w nosidełko ;) Axla nawet na ręku nieraz utrzymać nie można bo zaczyna śpiewać że chce na ziemię :evil_lol: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Dzień doberek!:multi: Gosiu, jak zwykle wcześnie wstałaś ;).Ja się pochwalę , też szybciutko się zerwałam, bo o 6,30.Teraz wybywam z Tuffciem na spacerek a potem na zakupy...:p Marlenko, to już drugie szeleczki Tofficzek ma takie same.:pTamte czerwone z cyrkoniami też mamy:evil_lol: beria witaj!:multi: miłego dzionka! Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ala - bo ja codziennie wstaję o 6 rano i gdzieś tak 6:40 już idę z Axiem na spacerek ;) ślicznie obrobiona foteczka - kolorki dopasowane idealnie :loveu: Quote
Moniś Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Cześć Alu! Chyba robisz wieeeeeelkie zakupy, bo coś długo Cię nie ma ;);) [quote name='Gosiek'] tia... weź i wsadź takiego wiercipiete w nosidełko ;-) Axla nawet na ręku nieraz utrzymać nie można bo zaczyna śpiewać że chce na ziemię :evil_lol: Skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Alu! Chyba robisz wieeeeeelkie zakupy, bo coś długo Cię nie ma ;);) nooo, trochę czasu minęło:evil_lol: byłam z Tuffciem u koleżanki na kawce , a teraz pędzę do kuchni cosik upichcić na obiadek:cool3: Gosiu, dzięki! :buzi: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witaj Ala :multi::multi::multi: a co dobrego pichcisz :cool3::cool3: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Ala :multi::multi::multi: a co dobrego pichcisz :cool3::cool3: cześc Vectra!:multi: czy dobre to się okaże :evil_lol: a więc dla TŻ flaczki , dla wszystkich pulpeciki z mielonego mięsa ,suróweczka , ziemniaczki , dla Tuffiego serduszka ...;) przekładam jeszcze do słoików ogóreczki w zalewie chili , przepisik bardzo podobny do Gosiaczkowego ,tylko zamiast wody wlewam olej i nie pasteryzuję.:razz: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Flaczki i pulpeciki mniam :p za serduszka dziękuje :evil_lol::evil_lol: ogórki w oleju :crazyeye::crazyeye: Quote
Alka Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a): ogórki w oleju :crazyeye::crazyeye: ja też nie chciałam uwierzyć ,póki nie spróbowałam :evil_lol: po prostu do zalewy octowo-cukrowej wlewam kilka łyżek oleju :p Quote
Teklunia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Alka'] ale ślicznie tu wyszedl Twój szkrab, Alu :) taki radosny i roześmiany :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Czesc Aluś :buzi: Widzę, że szalejesz z przeróbeczkami i ... bardzo dobrze ! ŚWIETNIE Ci wychodzą i tylko zazdraszczam takich umiejętności - a tak mówiłaś, że się nie nauczysz, a tu proszę przodujesz wśród Nas. Tuffcio jak zawsze śliczy i fotogeniczny - buziaczki dla niego :loveu: Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 cześć Ala :p kurczę... nie pamiętam czy w przepisie o tym napisałam ale ja też dodaję łychę oliwy na 1 porcję ogórasków :razz: śliczne przeróbeczki - takie wesołe Ci wyszły :multi: miłego dzionka Quote
Alka Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Witajcie! Dagusiu, z tym przodowaniem to gruuuubo przesadziłaś :evil_lol:, jestem raczej w ogonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale cieszę się ,że moje wypocinki sie podobają.:multi: To dla mnie dobra zabawa, ale ciągle jestem na etapie raczkowania...:evil_lol: Piękną mamy pogodę .Słoneczko nie odpuszcza i dobrze .:multi: Dzisiaj po południu wybieram się na zebranie do nowej szkoły Matiego.;)Dla mnie nie taka "nowa", bo sama do niej chodziłam :evil_lol:.Na początek to pewnie sporo informacji no i ustalenie kwoty na Komitet Rodzicielski.:cool3:Tak to już jest ,że we wrześniu sporo kasy idzie na szkołę.:cool3: TUFFCIO miłego dnia! Quote
Gosiek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ha, ja też dziś idę na zebranie.... ciekawe cóż nowa wychowawczyni za nowinki nam przekaże :evil_lol: i znów fajowa rameczka :loveu: Quote
Alka Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Gosiu, te wydatki szkolne mnie dobijają ... dasz wiare ,że na komplet do angielskiego płaciliśmy 117 zł (15% rabat:diabloti:) ? a gdzie reszta podręczników :cool3: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, te wydatki szkolne mnie dobijają ... dasz wiare ,że na komplet do angielskiego płaciliśmy 117 zł (15% rabat:diabloti:) ? a gdzie reszta podręczników :cool3: o matko zdecydowanie albo psy albo dzieci :lol: starczy mi Oliwkowa ;) jej to kupuję jak mam kasę i ochotę a swojemu to po prostu trzeba :evil_lol: Quote
Alka Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 no tak , dzieci to spory wydatek i taki musowy.:cool1: Dobrze ,że został nam tylko:evil_lol: 1 uczeń . bo druga latorośl radzi sobie sama ... w Anglii;) Quote
Moniś Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 U mojego brata w 1 klasie gim. podręczniki do angielskiego 80 zł :crazyeye: Szkoła to wieeeeelki wydatek i tyle:roll: Cześć Alu! dzięki zebraniu masz okazję odwiedzić stare mury:cool3: i powspominać :razz: Quote
Vectra Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Witaj Ala :multi::multi::multi: książki do szkoły to troche przesada by tyle kosztowały :shake::shake: kiedyś to się dziedziczyło ;) książki po starszym "bracie" a takiego yorgusia spotkałyśmy na wystawie :evil_lol::evil_lol: normalnie wyglądał super chłop z dwoma kucykami i kubraczku :evil_lol::evil_lol: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfd0f6ad486e66cb.html Quote
Alka Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 a ten kubrak był mu niezbędny ?:roll: modniś jeden...:evil_lol: a ja powiem ,że zapuszczam Tuffciowi włoski na główce , już za niedługo będziemy wiązać kitkę :eviltong: , zgodnie z życzeniem córci , która na tę okoliczność zakupiła 100 gumek :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 nie wiem po co mu ten kubrak :shake::shake: ale wyglądał śmiesznie w nim :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts