Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']Madziu, sądzisz ,że Tuffi dałby się nosić w torbie:cool3: jego ciągle energia rozsadza , sądziłam ,że może w samochodzie posiedzi w niej , ale gdzie tam, woli na kolanach u Pańci:evil_lol:

ala ja ci powiem, ze te kudłatki cos maja do siebie, bo gaja jak w samochod wsiada to musi wszystko widziec co sie dzieje na ulicy, najwygodniej jest jej zawsze na kolanach kierowcy w czasie jazdy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ala ja ci powiem, ze te kudłatki cos maja do siebie, bo gaja jak w samochod wsiada to musi wszystko widziec co sie dzieje na ulicy, najwygodniej jest jej zawsze na kolanach kierowcy w czasie jazdy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jest tylko mała różnica - jak Tuffik siedzi n akolanach kierowcy, to wszytsko jest ok, a jak sie Gaja tak kładzie, to wypadek murowany :evil_lol:

Posted

cześć Ala :p

tia... weź i wsadź takiego wiercipiete w nosidełko ;)
Axla nawet na ręku nieraz utrzymać nie można bo zaczyna śpiewać że chce na ziemię :evil_lol:

Posted

Dzień doberek!:multi:

Gosiu, jak zwykle wcześnie wstałaś ;).Ja się pochwalę , też szybciutko się zerwałam, bo o 6,30.Teraz wybywam z Tuffciem na spacerek a potem na zakupy...:p

Marlenko, to już drugie szeleczki Tofficzek ma takie same.:pTamte czerwone z cyrkoniami też mamy:evil_lol:

beria witaj!:multi:

miłego dzionka!

Posted

Cześć Alu!
Chyba robisz wieeeeeelkie zakupy, bo coś długo Cię nie ma ;);)

[quote name='Gosiek'] tia... weź i wsadź takiego wiercipiete w nosidełko ;-)
Axla nawet na ręku nieraz utrzymać nie można bo zaczyna śpiewać że chce na ziemię :evil_lol:

Skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Alu!
Chyba robisz wieeeeeelkie zakupy, bo coś długo Cię nie ma ;);)

nooo, trochę czasu minęło:evil_lol: byłam z Tuffciem u koleżanki na kawce , a teraz pędzę do kuchni cosik upichcić na obiadek:cool3:

Gosiu, dzięki! :buzi:

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Ala :multi::multi::multi:
a co dobrego pichcisz :cool3::cool3:

cześc Vectra!:multi:
czy dobre to się okaże :evil_lol: a więc dla TŻ flaczki , dla wszystkich pulpeciki z mielonego mięsa ,suróweczka , ziemniaczki , dla Tuffiego serduszka ...;)

przekładam jeszcze do słoików ogóreczki w zalewie chili , przepisik bardzo podobny do Gosiaczkowego ,tylko zamiast wody wlewam olej i nie pasteryzuję.:razz:

Posted

Vectra napisał(a):

ogórki w oleju :crazyeye::crazyeye:

ja też nie chciałam uwierzyć ,póki nie spróbowałam :evil_lol:

po prostu do zalewy octowo-cukrowej wlewam kilka łyżek oleju :p

Posted

Czesc Aluś :buzi:

Widzę, że szalejesz z przeróbeczkami i ... bardzo dobrze ! ŚWIETNIE Ci wychodzą i tylko zazdraszczam takich umiejętności - a tak mówiłaś, że się nie nauczysz, a tu proszę przodujesz wśród Nas.
Tuffcio jak zawsze śliczy i fotogeniczny - buziaczki dla niego :loveu:

Posted

cześć Ala :p
kurczę... nie pamiętam czy w przepisie o tym napisałam ale ja też dodaję łychę oliwy na 1 porcję ogórasków :razz:

śliczne przeróbeczki - takie wesołe Ci wyszły :multi:

miłego dzionka

Posted

Witajcie!

Dagusiu, z tym przodowaniem to gruuuubo przesadziłaś :evil_lol:, jestem raczej w ogonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale cieszę się ,że moje wypocinki sie podobają.:multi:
To dla mnie dobra zabawa, ale ciągle jestem na etapie raczkowania...:evil_lol:

Piękną mamy pogodę .Słoneczko nie odpuszcza i dobrze .:multi:
Dzisiaj po południu wybieram się na zebranie do nowej szkoły Matiego.;)Dla mnie nie taka "nowa", bo sama do niej chodziłam :evil_lol:.Na początek to pewnie sporo informacji no i ustalenie kwoty na Komitet Rodzicielski.:cool3:Tak to już jest ,że we wrześniu sporo kasy idzie na szkołę.:cool3:

TUFFCIO

miłego dnia!

Posted

Gosiu, te wydatki szkolne mnie dobijają ... dasz wiare ,że na komplet do angielskiego płaciliśmy 117 zł (15% rabat:diabloti:) ? a gdzie reszta podręczników :cool3:

Posted

Alka napisał(a):
Gosiu, te wydatki szkolne mnie dobijają ... dasz wiare ,że na komplet do angielskiego płaciliśmy 117 zł (15% rabat:diabloti:) ? a gdzie reszta podręczników :cool3:

o matko zdecydowanie albo psy albo dzieci :lol: starczy mi Oliwkowa ;) jej to kupuję jak mam kasę i ochotę a swojemu to po prostu trzeba :evil_lol:

Posted

no tak , dzieci to spory wydatek i taki musowy.:cool1: Dobrze ,że został nam tylko:evil_lol: 1 uczeń . bo druga latorośl radzi sobie sama ... w Anglii;)

Posted

U mojego brata w 1 klasie gim. podręczniki do angielskiego 80 zł :crazyeye:
Szkoła to wieeeeelki wydatek i tyle:roll:

Cześć Alu!
dzięki zebraniu masz okazję odwiedzić stare mury:cool3: i powspominać :razz:

Posted

a ten kubrak był mu niezbędny ?:roll: modniś jeden...:evil_lol:

a ja powiem ,że zapuszczam Tuffciowi włoski na główce , już za niedługo będziemy wiązać kitkę :eviltong: , zgodnie z życzeniem córci , która na tę okoliczność zakupiła 100 gumek :evil_lol: