Alka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Dzień doberek! Nadał upał...dobrze ,że dziś mamy dość odczuwalny wiaterek.Tuffcio na porannym spacerku szukał cienia.:cool1: Haniu, mam nadzieję ,że okres psujowy się skończył, hihi... kilka Tuffików :loveu: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu ? Czy popsułaś coś dzisiaj jeszcze ??? :diabloti: Tuffi fotogeniczny jak zwykle ! :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam nadzieję ,że nasza zła passa sie skończyła :mad: Tuffi ma mnóstwo fotek;)nawet sobie poradziłyśmy ze zrzuceniem ich :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przez PS;) Ala fajne rameczki:p Quote
Alka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Tuffi ma mnóstwo fotek;)nawet sobie poradziłyśmy ze zrzuceniem ich :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przez PS;) Ala fajne rameczki:p właśnie, :hmmmm:dziwne ,że trzeba było przez PS, czyżby znowu coś "ustawiłam":evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 http://img100.imageshack.us/img100/8600/img6052pyj2.jpg cudny Tufficzek :loveu: Quote
marlena924 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 U nas dziś też upalnie... Nawet teraz, na wieczór. Foteczki Tufficzka cudowne :loveu: :loveu: Pozdrawiam Quote
Alka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 My już po wieczornym spacerku, znów byliśmy z sąsiadami:multi:.Nawet trochę jeżyn udało mi się uzbierać.Duchota taka, że zgroza...zanosiło się na deszcz , ale na ochłodę jeszcze musimy poczekać ...:cool3: porcyjka zdjątek Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Cześć Aluś :multi: :multi: Śliczne foty , śliczne ramki :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a jeżyny zaprawione:evil_lol: w moim i Matim brzuchu :evil_lol: Vectra, dzięki!:oops: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Alka']w moim i Matim brzuchu :evil_lol: Vectra, dzięki!:oops::mad:a Ozzy z takim poświęceniem ci pomagał ,ze wyjęłam dziś z łapy 2 kolce :razz: Quote
Vectra Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:oooo była i poszła wstawiłą jedno zdjęcie :loveu: pozyczyła miłej niedzieli i tyle ją widzieli :cool1: Quote
mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ala, wyciągam was z 4 stronki bo wysłałam ci PW ;) I czemu od jakiegoś czasu przy twoim banerku siedzi ta żaba? Stronka się stale przez nią rozjeżdża :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 hahahha żabe widzą chyba tylko wybrani :evil_lol: u mnie widać krzyżyk koło banerka :lol: Quote
mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):hahahha żabe widzą chyba tylko wybrani :evil_lol: u mnie widać krzyżyk koło banerka :lol: Oooooo! Teraz żaba znalazła się poniżej banerka :evil_lol: Czary-mary! :ghost_2: Czy krzyżyk też się przemieścił? ;) No! Przynajmnie stronka się nie rozjeżdża, a może żaba nas opuści? :cool3: ...i krzyżyk :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nie widzę ani zaby ani krzyżyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny :razz:a może to od słońca :cool3:;) Quote
mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Znowu wróciła na dawne miejsce! :diabloti: Co za uparciuch! :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja nie widzę ani zaby ani krzyżyka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny :razz:a może to od słońca :cool3:;) Alicjo :p Co sugerujesz? :mad: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Alicjo :p Co sugerujesz? :mad: :cool3:nic Małgoniu ...nic:lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Oooooo! Teraz żaba znalazła się poniżej banerka :evil_lol: Czary-mary! :ghost_2: Czy krzyżyk też się przemieścił? ;) No! Przynajmnie stronka się nie rozjeżdża, a może żaba nas opuści? :cool3: ...i krzyżyk :evil_lol: mój krzyżyk przynajmniej nie wędruje :diabloti: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='malawaszka']mój krzyżyk przynajmniej nie wędruje :diabloti::razz:a co liczyłaś na drogę krzyżową .......sorry ;) Quote
Recommended Posts