Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
ie muszę dopisywać ,że w "starych włosach " bo widać brzydki odrost :cool3:

ale my chcemy Ciebie bez odrostów :shake: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale my chcemy Ciebie bez odrostów :shake: :evil_lol:

no to nie mam wyjścia ,muszę się znowu uśmiechnąć do Alicji Ozzinkowej :p

Posted

Tuffi z Ozzinkiem szukają piłeczki

Ozzy był pierwszy:placz:

krok w krok za Ozzym, może zgubi ...:evil_lol:

jak tu odzyskać moją piłkę:cool3:

ciocia Ala przyszła z pomocą:multi:

pilnuje piłeczkę

lepiej się oddalę ;)

Posted

Cześć Ala! :multi:
Ale tu u Was słoneczne foteczki :cool3::loveu:
Rzuciło mi się w oczy, że wybieracie się z Tuffciem do fryzjera- na króciutko będziecie go strzyc?:lol:
Ja Nodiego chętnie bym ostrzygła na krótko tym bardziej, że teraz takie upały u nas.., ale niestety fryzjerzy daleko :shake::shake::shake:

Pozdrowionka!:multi:

Posted

Cześć Moniko !

Daawno Cię u nas nie było...tym bardziej się cieszę ,że wpadłaś.:multi:

Moniś , u nas pełno salonów dla psów.I mam dylemat ,który wybrać.:oops: Chciałabym ,żeby Tuffcia ładnie obciachali ale i żeby mieli super podejście do psa.A fryzurka na 1 raz będzie nie za krótka.Tuffci jest zresztą chudy i taka fryzurka jaką ma Oskarek Dagi nie pasowałaby mu.Sądzę ,że do 2 tygodni będzie po wszystkim.;)

buziaczki dla Noddusia !:loveu:

Posted

Wpadłam Alu i mam nadzieję, że zostanę dłużej ;);)
A moze ktoś znajomy może Ci polecić jakiś fachowy salonik?:lol:
Ja w sumie sie zastanawiam jak Noddy by się zachowywał-myślę, że nie stał by tam spokojnie i byłby duży stres zarówno dla fryzjerki jak i dla niego :roll:
A ja tak nie chwaląc się, to moze w lipcu na urodzinki dostanę aparat, ale to tak na 95%.. te 5% może przeważyć- oby nie.. ;) To w końcu pokażę Wam Nodusia, ciekawe czy poznacie go :eviltong::eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):

A ja tak nie chwaląc się, to moze w lipcu na urodzinki dostanę aparat, ale to tak na 95%.. te 5% może przeważyć- oby nie.. ;) To w końcu pokażę Wam Nodusia, ciekawe czy poznacie go :eviltong::eviltong:

Moniko, wspaniała wiadomość !!!:multi::sweetCyb:

już nie mogę się doczekać kiedy nam Nosddusia pokażesz :bigcool:

Moniko, a wiesz ,że ja nic innego nie robie tylko zasięgam opinii ?:evil_lol:Jak widzę obciętego yorka od razu podpytam , gdzie był obcinany , jak traktują psy ...Jeszcze wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka , która ma westa i podzieliła się zmną opiniami na temat pobliskich salonów.Ja chyba bardziej panikuje niż pies...:oops:

a propo...dziewczyny trzymajcie kciuki , dzisiaj jest ogłoszenie wyników z egzaminów kończących gimnazjum.

Posted

Jestem pod wrażeniem jak Tuffi i Ozzulec się bawią wspólnie :loveu:
Moje psy olewają wszystko i wszystkich dookoła (oprócz osoby rzucającej :p ) jak jest piłka :evil_lol: . Znajomi mają maltańczyka, który strasznie się denerwuje i szczeka jak nie jest w centrum zainteresowania moich psów :evil_lol: :evil_lol: ale Rudi bawi się z nim świetnie :evil_lol: ganiają się po całym mieszkaniu:evil_lol:

Posted

Cola, z Tuffim jest podobnie :cool3:

szczekaniem domaga się rzucania piłeczki, nie daje chwili spokoju...:cool3: Ostatnio z Alicją dziwiłyśmy się skąd mały szkrab bierze tyle siły:crazyeye:
Czasami naiwnie sądzę , że jak się wybiega , wyszaleje to jak przyjdzie do domu to ...padnie. Gdzie tam , dalej zabawa mu w głowie...wieczny szczenior:evil_lol:

a tak Alicji udało się uchwycić Tuffiastego :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: widać po zdjeciach, że mały jest pełen energii :evil_lol: ucieka z kadru - błyskawica :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Alka']
a tak Alicji udało się uchwycić Tuffiastego :evil_lol:

He, he!!!! Na tym drugim zdjączku to jakby ktoś Tuffikiem rzucił :evil_lol: W ogóle to super wyglądają: Ozzy i Tuffi. Taka kruszynka i taki mięśniak :lol: Ozzy musi być chyba bardzo delikatny, żeby przy zabawie nie zrobić krzywdy maleństwu :eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

I jak wyniki?:cool3:

Madziu, jeszcze nic nie wiem , Mati wraca po 14...:roll: a tak bym chciała już wiedzieć :cool3:

Posted

[quote name='Alka']Madziu, jeszcze nic nie wiem , Mati wraca po 14...:roll: a tak bym chciała już wiedzieć :cool3::evil_lol:ciekawość 1szy stopień do ....piekła ;)

Posted

Alka napisał(a):
Madziu, jeszcze nic nie wiem , Mati wraca po 14...:roll: a tak bym chciała już wiedzieć :cool3:

Ja dzwonilam od razu na przerwie do rodzicow:lol: No nic, to czekamy dalej!

Posted

już wiem, już wiem ...:multi:

Otrzymał 85/100.Nieżle ...:multi:
także w sumie zgromadzi 145 pkt.ze świadectwem i dodatkowymi 4pkt.za osiągnięcia sportowe.Powinno być dobrze ...;)

kilka plenerowych fot

ganiam

zaraz ktos mi rzuci piłkę :p

ciociu, nie oglądaj tylko rzucaj !:cool3:

zaczynam się niecierpliwić:cool3:

rzucaj :multi:

biegnę z powrotem :p

spieszę się jak mogę :cool1: