Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie !:multi:

Termometr dzisiaj oszalał , jest +18 st., gdyby jeszcze słoneczko na dłużej się pokazywało byłoby super.:cool1:

jeszcze kilka " starych " fotek

relaksik

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie !:multi:

Termometr dzisiaj oszalał , jest +18 st., gdyby jeszcze słoneczko na dłużej się pokazywało byłoby super.
Alu, u mnie jest 11 st. :shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
Alu, u mnie jest 11 st. :shake:

ja jak zobaczyłam słoneczko to rozłożyłam leżaczek na balkonie :multi:...i potem już słonka nie widziałam :cool3:

Posted

waleczny , prawdziwy terierek :loveu: :loveu: -walczy z większym przeciwnikiem :eviltong: :eviltong:

śloczne rameczki - powtarzam się ,ale naprawde ładne :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Alka']ja jak zobaczyłam słoneczko to rozłożyłam leżaczek na balkonie :multi:...i potem już słonka nie widziałam :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie pomyślałaś że słoneczko może nie chciało oglądać tych wszystkich pań na lezaczkach i się schowało :razz:

Posted

Cola, Vectra, Gosiu , dziękuje :oops:, jest mi naprawdę miło :loveu:

Wczoraj Manuela przysłała mi kilka fot z Londynu,myslę ,że nie miała by nic przeciwko ich pokazaniu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie pomyślałaś że słoneczko może nie chciało oglądać tych wszystkich pań na lezaczkach i się schowało :razz:

:cool3:dajesz mi do zrozumienia ,że się mnie wystraszyło :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
:cool3:dajesz mi do zrozumienia ,że się mnie wystraszyło :evil_lol:

jej wiecie jak się zrobiła jakiś czas temu ładna pogoda (pare tygodni temu) to wyruszyłam na zakupy celem nabycia wygodnego leżaczka i jak zakupiłam to od tamtej pory jest zimno :placz: :placz: i tyle się naopalałam :angryy: :angryy:
i znowu zostaje solarium :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie masz blade nogi ;)

:obrazic:, lekko złociste :evil_lol:, pozostałośc po solarium :eviltong:

Posted

[quote name='Alka']:obrazic:, lekko złociste :evil_lol:, pozostałośc po solarium :eviltong::oops:to ja mam mączne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajny ten Londyn :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Chyba jednak złociste ładniejsze ? Nie ? :lol:

kwestia gustu...:evil_lol:

Haniu, dzięki, drapki przekazane , tego z szeregówek (notabene pies szefa mojego TZ) nie pogłaskamy , bo Tuffcio go przegania :cool3:

Pika, tabiesiki, tubsy, takie gify ;)

np.te kwiatki i motylek są tubsami :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Chyba jednak złociste ładniejsze ? Nie ? :lol:

Mączne, to zależy z jakiej mąki... jak razowej - to całkiem fajne...:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a ja słyszałam ze big ben wcale nie jest taki big :cool3:

czesc ala :buzi:

Manuela mieszka w dzielnicy Hemel Heampstead , do centrum Londynu muszą trochę podjechać .Pisze ,że Londyn jest bardzo głośny i brudny ;), i niesamowite korki są .Ostatnio 4,5km pokonywali autobusem 1,5 godz.:crazyeye: