beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alka'] I niby Tuffi jest zapuszczony :mad: Jest śliczny :loveu: Quote
Patikujek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Alka'] Jak ładnie wygląda w tej ramce:loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ;)no no pańcia szaleje , od razu widać ,że pogoda i Mati na podwórku :evil_lol: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Witajcie !:multi: Termometr dzisiaj oszalał , jest +18 st., gdyby jeszcze słoneczko na dłużej się pokazywało byłoby super.:cool1: jeszcze kilka " starych " fotek relaksik Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Alka napisał(a):Witajcie !:multi: Termometr dzisiaj oszalał , jest +18 st., gdyby jeszcze słoneczko na dłużej się pokazywało byłoby super. Alu, u mnie jest 11 st. :shake: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Teklunia napisał(a):Alu, u mnie jest 11 st. :shake: ja jak zobaczyłam słoneczko to rozłożyłam leżaczek na balkonie :multi:...i potem już słonka nie widziałam :cool3: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 nie no....rameczka z króliczkiem BOMBA!!! :loveu: ale ma minkę :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ale sliczne :loveu: Ala - coraz ładniejsze te rameczki :multi: Quote
Vectra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 waleczny , prawdziwy terierek :loveu: :loveu: -walczy z większym przeciwnikiem :eviltong: :eviltong: śloczne rameczki - powtarzam się ,ale naprawde ładne :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alka']ja jak zobaczyłam słoneczko to rozłożyłam leżaczek na balkonie :multi:...i potem już słonka nie widziałam :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie pomyślałaś że słoneczko może nie chciało oglądać tych wszystkich pań na lezaczkach i się schowało :razz: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Cola, Vectra, Gosiu , dziękuje :oops:, jest mi naprawdę miło :loveu: Wczoraj Manuela przysłała mi kilka fot z Londynu,myslę ,że nie miała by nic przeciwko ich pokazaniu ;) Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie pomyślałaś że słoneczko może nie chciało oglądać tych wszystkich pań na lezaczkach i się schowało :razz: :cool3:dajesz mi do zrozumienia ,że się mnie wystraszyło :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Alka napisał(a)::cool3:dajesz mi do zrozumienia ,że się mnie wystraszyło :evil_lol: jej wiecie jak się zrobiła jakiś czas temu ładna pogoda (pare tygodni temu) to wyruszyłam na zakupy celem nabycia wygodnego leżaczka i jak zakupiłam to od tamtej pory jest zimno :placz: :placz: i tyle się naopalałam :angryy: :angryy: i znowu zostaje solarium :mad: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alka']:cool3:dajesz mi do zrozumienia ,że się mnie wystraszyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie masz blade nogi ;) Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewnie masz blade nogi ;) :obrazic:, lekko złociste :evil_lol:, pozostałośc po solarium :eviltong: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alka']:obrazic:, lekko złociste :evil_lol:, pozostałośc po solarium :eviltong::oops:to ja mam mączne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny ten Londyn :razz: Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Cześć Alu :multi: Aaaaa Londyn :multi::loveu: [quote name='Alka']wklejam gotowe rameczki albo tubiesiki ... tubie... co? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alka'] To Ci się dziecko zadomowiło w tym Londynie ... :p Drapki dla Tuffiego. A gdybyś spotkała Tego Z Szeregówek - to dla niego też ! :p Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ooooo! Tu nogi mączne , tu złociste...jaki wybór...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='AlKil']ooooo! Tu nogi mączne , tu złociste...jaki wybór...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba jednak złociste ładniejsze ? Nie ? :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a ja słyszałam ze big ben wcale nie jest taki big :cool3: czesc ala :buzi: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Chyba jednak złociste ładniejsze ? Nie ? :lol: kwestia gustu...:evil_lol: Haniu, dzięki, drapki przekazane , tego z szeregówek (notabene pies szefa mojego TZ) nie pogłaskamy , bo Tuffcio go przegania :cool3: Pika, tabiesiki, tubsy, takie gify ;) np.te kwiatki i motylek są tubsami :p Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Chyba jednak złociste ładniejsze ? Nie ? :lol: Mączne, to zależy z jakiej mąki... jak razowej - to całkiem fajne...:cool3::cool3::cool3: Quote
Alka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] a ja słyszałam ze big ben wcale nie jest taki big :cool3: czesc ala :buzi: Manuela mieszka w dzielnicy Hemel Heampstead , do centrum Londynu muszą trochę podjechać .Pisze ,że Londyn jest bardzo głośny i brudny ;), i niesamowite korki są .Ostatnio 4,5km pokonywali autobusem 1,5 godz.:crazyeye: Quote
Patikujek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Alka'] Ty to tego swojego psiaka zapisz do jakiejś agencji modeli czy coś :) Quote
Recommended Posts