Gosiek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Alu - trzymam kciuki by to nie było nic poważnego - ucałuj Tuffcia ode mnie Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Tufficzku proszę nie kuleć i biegać ładniutko na 4 łapkach :cool1: Quote
Alka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 dzięki dziewczyny :buzi: Tuffi na razie spi , tak bardzo chciałabym ażeby z łapeczką było w porządku . Gdzieś na godzinkę pójdziemy na bardzo krótkie siq. Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Alka napisał(a):Gdzieś na godzinkę pójdziemy na bardzo krótkie siq. :hmmmm: no to na godzinkę czy na krótkie siq :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Biedny Tufcio, trzymamy kciuki, ze to nie bylo nic powaznego :kciuki: malawaszka napisał(a)::hmmmm: no to na godzinkę czy na krótkie siq :evil_lol: widac pies sika krótko, ale czesto :evil_lol: Quote
Alka Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Witajcie ! Nie wiem od czego zacząć.Strasznie mi smutno... dostałam telefon ,że z Mini jest bardzo żle ...:-(:-(:-( Dokładnie nie wiem co się stało, bo Marcin dzwonił bardzo zdenerwowany z samochodu .Był w drodze do weta.Mówił tylko ,że zobaczył słaniającego się na nogach psa , który ciężko dyszał ...i piane z pysia...:-( czekam na wieści... Nie wiem jakieś fatum chyba...:shake: Wczoraj Tuffi , dzisiaj Mini...:shake: a TUffcio prawie dobrze.Piszę prawie, bo ciężko mi zaobserwować jak chodzi...wczoraj z tego wszystkiego zapomniałam wspomnieć ,że mały ma krótszą tylną łapeczkę i nieraz podskakuje sobie.Podczas siku stał swobodnie na łapeczce , sądzę ,że będzie ok. Na razie ograniczam ruch i obserwuję ...;) Quote
anetta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ojejjjjj :placz: Zeby to nie bylo nic powaznego :placz: Czekamy na jakies info. że mały ma krótszą tylną łapeczkę Yyy, jak to krotsza? :lol: Nie urosla mu?:lying: Ochh, biedne psiska :shake: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Miejmy nadzieje, ze z Mini to nic powazego :shake: Trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo dobrze :kciuki: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :razz:będzie dobrze Mini to silna dziewczynka i nigdy nie chorowała. Quote
Alka Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Ale u nas nerwówka... Słuchajcie, z Mini lepiej. Trochę ulżyło...Dostała 1 zastrzyk na wzmocnienie i 2 na odtrucie.Wet podejrzewa silne zatrucie.Wszystkiego dowiem się dokładnie po południu. Wiem,że o własnych siłach wyszła z samochodu (już po powrocie od weta) i szczekała...:multi: w razie nagłego pogorszenia Alicja R. dała nam namiary na Klinikę Weterynaryjną w Katowicach- Brynowie . Słuchajcie , nie dość ,że jestem podenerwowana wyjazdem córki ,tymi wszystkimi przygotowaniami i wogole to psy jakby się zmówiły i urządzają nam jeszcze większą nerwówkę.:diabloti: ale mam nadzieje i wierzę ,że będzie dobrze bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków Quote
Alka Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Tuffcio nie może się zdecydować , czy bawić się patykiem czy piłką Mini Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Moją Gerdę na Brynowie wyciągnęli z silnego zatrucia, a bardzo żle już było :shake: 3 dni siedzieliśmy z nią na kroplókach od rana do wieczora w lecznicy. Miała wtedy kilka miesięcy. Bardzo szybko odzyskała siły, już następnego dnia po zakończeniu kroplówek szalała z innymi psami. Z Mimi będzie też dobrze, a gdyby coś się odpukać, działo, na Brynowie jest nocny dyżur. Zdrówka dla obu psiaków. :kciuki: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 z tym brynowem to róznie jest, nie da sie ukryc ze moze i lecza dobrze ale sporo chemii w psa pakują :( i potem jeszcze kase ciagną sobie nie małą...ja polecam weta na giszowcu na ul. mysłowickiej dr bojarski naprawde ok facet psy nasze ze schroniska juz nie raz wyciągał z ciezkich sytuacji zdrówka dla psiaków i dla ciebie ala :buzi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czesc Alu :) Alez tu sie dzialo przez weekend :shake: Ale ciesze sie ze juz powoli wraca do normy i oba psiaki maja sie lepiej :) Ucaluj Tuffika :buzi: Quote
asiunia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hej!! Ojjj:-(To trzymamy mocno lapki za Mini-niech szybko sie kuruje Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 i jak tam Mini?? mam nadzieję, że lepiej :kciuki: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='PIKA']Ala dalabys jakies info co z Mini :shake:rozmawiałam z Manuelą i nie jest aż tak źle , Mini już biega i szczeka .Tylko cholera skad to zatrucie :angryy:Albo zjadła jakąś trującą roślinkę , albo jakiś MIŁY :diabloti::diabloti::diabloti:sąsiad chciał pieska nakarmić :angryy: Ala pewno jutro da znać co i jak :razz: Quote
marlena924 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Super fotki :multi: :multi: A jakie piękne rameczki :multi: DOBRANOC Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ojej Ala - masz nerwówkę teraz :crazyeye: Mam nadzieje ze Mini juz sie dobrze czuje? A Tuffcio? Przestał kuleć? Quote
Gosiek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ala co u Was :razz: Ala.. puknij tam do Alki - nakrzycz ze sie nie odzywa tyle czasu a my na wiesci o psiakach czekamy :razz: Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Alu, pisz co z psiakami... Życzymy im zdrówka!!!:Cool!: Quote
Recommended Posts