Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']haha, twarde podłoże sprzyja kręgosłupowi, ale ja spałam normalnie w łóżku tyle ,że w pozycji bocznej bezpiecznej ;)

Witam wszystkich !

Dzisiaj samopoczycie lepsze, zdecydowanie mniejsze bóle krzyżowo-lędżwiowe.:pNałykałam się trochę prochów ,mężyk rozmasował chore miejsca .

Alu, jaka ja jestem kaliczna :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no KALICZNA od słowa KALIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ jak oglądałaś Janosika to chyba wiesz jak Kwicoł i Pyzdra mówili ,, My bidne KALIKI do kalwaryje idziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:''

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus

Cieszkam się, ze troszke lepiej :multi:

a ta znowu w pantofelkach z psem na spacer :evil_lol:

Tak :eviltong:, jechaliśmy do rodziców :p

na co dzień w szybkobiegach chodzę , mało okazji do wkładania pantofelków :razz:

Posted

Cześć Alus :multi:

Alka napisał(a):
a co dzień w szybkobiegach chodzę , mało okazji do wkładania pantofelków :razz:

nie przyzwyczajona jesteś, szpilki zalozylas to od razu krzyż zacząl bolec :evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']zatem wnosze o aktualne zdjątko dla porównania wymiarów :cool3:

Patuś , niedawno wklejałam foty z weekendu majowego , ale specjalnie dla Ciebie zapodaje jeszcze Miniuchę.;)

Posted

Dzień doberek wszystkim ! :multi:

Cieplutko na dworku,słoneczko pięknie świeci ...
Tuffcio gdyby mógł siedziałby na dworze cały czas .Ciężko zaciągnąc go do domku. A ja mam mniej czasu na dogomanię :cool3:

kilka Tuffciowych fotek

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']śliczne Tuffikowe fotki, ale mi sie wydaje, ze mu jest baaaardzo ciepło w tych długasnych włoskach :lol: :lol:

Daguś , wszystko w swoim czasie :evil_lol:

Posted

Wykorzystaliśmy dzisiaj piękną pogodę i wybraliśmy się z Alicją i Ozzinkiem na pobliską łączkę.:razz:

nie oddam mojej piłeczki

gdzie ten Ozzy idzie ?

Tuffi i Ozzy ze swoimi zabawkami

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:widze że pańcia się wzięła ochoczo do pracy nad fotkami:p

Skorzystałam z wolnego kompa i kilka zmniejszyłam :razz:, a teraz to muszę zaliczyć ostatni spacerek z Tuffciem .

Pika , trawka i piłka ,i Tuffciowi nic do szczęscia nie jest więcej potrzebne :loveu:
Jak dorwie piłeczkę i ma dużo swobody ażeby się wybiegać to nie umiaru.Alicja Ozzinkowa dzisiaj się o tym przekonała :evil_lol:

Posted

hahaha jak trzyma piłeczkę zawzięcie - Axel też tak robi - Ala, powiedz czy w trakcie zabaw piłką Tuffi kładzie na niej 1 łapke wielkopańskim gestem?
strasznie mnie to smieszy :lol:

Posted

[quote name='Alka']

Tufficzku kochany, jak ja cię dawno nie widziałam :loveu: :loveu: :loveu: Śliczny tu jest, jak maskoteczka :iloveyou: A zdjęcia z Ozzulcem rewelacyjne! Widzę Alu, że świetnie sobie radzisz z PSem :lol: Brawo!!!