Alka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Teklunia napisał(a):hihihi :D Ala znalazla tulipanki :D tak, rosną sobie obok klatki Alicji Ozzinkowej , pokazywałam jej ,żeby je obfociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alka']tak, rosną sobie obok klatki Alicji Ozzinkowej , pokazywałam jej ,żeby je obfociła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:one były przekwitnięte :oops: Quote
marlena924 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Jednak taki mały york umie żyć w zgodzie z takim pieskiem :) Mam pytanko, czy Tuffik na inne, obce pieski tego typu jak Mini reaguje spokojnie? Mój Toffulek boi się piechów typu amstaff, zawsze szczeka, warczy... A zdjątka śliczne :multi: Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alka'] :loveu: cudnie!!!!! czy to też piękne zakątki Śląska?:cool3: Quote
Alka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: cudnie!!!!! czy to też piękne zakątki Śląska?:cool3: jak najbardziej !:p Tyle ,że bliżej im Raciborza ...a te tereny to już cysterki park krajobrazowy :loveu:...tylko szkoda ,że pogoda nam nie dopisała , foty byłyby ładniejsze ;) Quote
Alka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='marlena924'] Jednak taki mały york umie żyć w zgodzie z takim pieskiem :) Mam pytanko, czy Tuffik na inne, obce pieski tego typu jak Mini reaguje spokojnie? Mój Toffulek boi się piechów typu amstaff, zawsze szczeka, warczy... A zdjątka śliczne :multi: Marlenko, z Tuffciem różnie to bywa ... Generalnie na sunie nie warczy , nie podskakuje , a jednak Mini jest sunią i zdarza mu sie ją zaczepiać :cool3: Tak samo z Ozzym , niby go lubi , wszystko ok , a podskoczy i próbuje Ozzulka dziabnąć .toż paskudny charakterek ma Tuffiasty ...:cool3: Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pżeby nie było ,że przychodzę z pustymi rękami ;) hihi elegancka Ala, eleganckim gestem nakazuje focić tulipki :razz: Quote
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cześć Aluś :multi: sliczny te Marciniowe okolice :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dzień dobry! :) widzę, że Tuffi spędził majówkę spacerując po lasku :razz: Quote
Alka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Witam! Cieszę sie ,że okolica Marcinowa przypadła Wam do gustu.:multi: Asiu, to okolice Rud Raciborskich... śliczne , zadbane lasy...:loveu: W Marcinowej wiosce są dwie leśniczówki, mase zwierzyny leśnej i jest co oglądać.:loveu: Tylko miejscowi ludziska patrzą nas nas jak na wariatów :cool3:, bo jak to z psami chodzic na spacery , kiedy ma się ogródek ... nasza rodzinka ( bez Mateusza ) Marcin z Mini Mani , Marcin i Mini TŻ i Marcin z Mini ja z Tuffim i TŻ z Mini ja z Mani Quote
anetta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Jej, ale piekne okolice i rodzinka w komplecie :loveu::loveu: Straszie jestescie do siebie podobne http://img57.imageshack.us/img57/2366/dscf6665a8un.jpg :shiny: Quote
Alka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 anetta, nie jesteśmy w komplecie ...:shake: Brakuje Mateusza, który z rodzicami i siostrą i Tuffciem nie chciał pojechać do Marcina , bo jak stwierdził nudzić się on nie będzie ...:cool3::cool3::cool3: a Marcin jest "przyszywany" , bo jak na razie nie należy do rodziny...:evil_lol: Quote
Moniś Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No cóż ja mogę wiecej powiedzieć :cool3: Dziewczyny już mnie wyprzedziły:lol: Potwierdzam, że Marcionwe okolice... CUDO :loveu::loveu: Cześc Alu :multi: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Alka']anetta, nie jesteśmy w komplecie ...:shake: Brakuje Mateusza, który z rodzicami i siostrą i Tuffciem nie chciał pojechać do Marcina , bo jak stwierdził nudzić się on nie będzie ...:cool3::cool3::cool3: a Marcin jest "przyszywany" , bo jak na razie nie należy do rodziny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się pewnie niedługo przyszyje a na razie zobił ,, fastrygę '';) Quote
Alka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się pewnie niedługo przyszyje a na razie zobił ,, fastrygę '';) Alu, dobra fastryga długo wytrzyma ....:evil_lol: TŻ będzie ją wzmacniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Alka napisał(a):Alu, dobra fastryga długo wytrzyma ....:evil_lol: TŻ będzie ją wzmacniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czesc Alu :) czy to znaczy ze przyszly tesciu jest bardzo za swoim przyszlym zieciem? to cos nietypowego :evil_lol: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dzien dobry Alu! Nareszcie do ciebie dotarlam:lol: Fotki z wycieczki super (szczegolnie te rodzinne:multi:) Quote
Alka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Alu :) czy to znaczy ze przyszly tesciu jest bardzo za swoim przyszlym zieciem? to cos nietypowego :evil_lol: na razie jest ok;), ale mam na mysli ,że TŻ-owi nie będzie łatwo jak już młodzi się na stałe przyszyją ... więc chciałby ,żeby fastryga na dłuuugo wystarczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czesc alaaaa :buzi: gdzie dokładnie jest ten park?bo nie moge go znalesc w wyszukiwarce :oops: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc alaaaa :buzi: gdzie dokładnie jest ten park?bo nie moge go znalesc w wyszukiwarce :oops:To są Cysterskie Kompozycje Krajobrazowe Rud Wielkich Park Krajobrazowy ;) Quote
Sylwcia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Dziękujemy za piękne przedstawienie okolicy Może się tam kiedyś wybiorę hehehehe :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Alka Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czesc alaaaa :buzi: gdzie dokładnie jest ten park?bo nie moge go znalesc w wyszukiwarce :oops: Widzę ,że Alicja Ozzinkowa już wyjasniła. Dzięki, Alu ! Madziu,ja wpisałam Rudy Wielkie i jest kilka stronek :multi: Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Alu - coraz bardziej mi się podobają te Wasze okolice ... Quote
Recommended Posts