PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Witaj Alus :multi: Jaka kupa futerka w nieladzie :loveu: Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3::cool3::cool3::cool3:a cio to :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: doopinka Tufiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Alu - faktycznie psiaki by całe dnie najchetniej spędzały na dworku - ale co sie dziwic skoro my też mamy takie chętki, prawda? edit: Ala zajrzyj na Yorkland na dział spotkania. Quote
Magda Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alka napisał(a): Hahahaha......... ale super zdjecie!!:evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a gdzie głowa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alka'] Ale rozbrykany yoreczek :lol: A pychol mu się cieszy! Witaj Alu :multi: Ja się pytam co wy na 6 stronce robicie???:cool3: Miłego dnia życzę, u nas pogoda "na dwoje babka wróżyła" więc zobaczymy jak będzie , ale druga kawa chyba musowo :roll: Gosia i Bajan pozdrawiają Alę i Tufficzka :hand: :hand: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ala - co sie z Toba dzieje? Ani tutaj Cię nie ma... ani na Skype - wysłałam Ci wiadomosć :cool1: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 czesc Alus :) pewnie poczulas wiosne i szkoda Ci czasu na siedzenie przed komputerem, co? :p Quote
Basia&Safi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 wowwww co te moje tygrysiatko wyprawia z ta pileczka :D:D:D Quote
Alka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Witajcie :multi: Małgosiu, dzieki za wyciagnięcie nas z tyłów galerii . :calus: Po godzinie 9,00 zaczęłam pisać i wklejać wczorajsze foteczki a tu bach...prad wyłączyli...:cool3: Gosiu, zadnej wiadomości na skypie nie mam. Może to sprawka Matiego bo ciągle wyłącza mi skypa, podobno mu przeszkadza...:mad: w każdym razie jest mmi bardzo przyjemnie że o mnie pamietacie :loveu::loveu::loveu: Kasiu, masz rację , pogoda piekna :loveu:to i sobie siedzę na balkonie i próbuję nabrać kolorku , bo przy moim TŻ wygladam jak córka młynarza...:cool3: Basiu, Tuffi lubi takie wariacje z piłeczka .:loveu: nieco póżniej zapodam wczorajsze foteczki .;) Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alka']Witajcie :multi: Małgosiu, dzieki za wyciagnięcie nas z tyłów galerii . :calus: Po godzinie 9,00 zaczęłam pisać i wklejać wczorajsze foteczki a tu bach...prad wyłączyli...:cool3: Gosiu, zadnej wiadomości na skypie nie mam. Może to sprawka Matiego bo ciągle wyłącza mi skypa, podobno mu przeszkadza...:mad: w każdym razie jest mmi bardzo przyjemnie że o mnie pamietacie :loveu::loveu::loveu: Kasiu, masz rację , pogoda piekna :loveu:to i sobie siedzę na balkonie i próbuję nabrać kolorku , bo przy moim TŻ wygladam jak córka młynarza...:cool3: Basiu, Tuffi lubi takie wariacje z piłeczka .:loveu: nieco póżniej zapodam wczorajsze foteczki .;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tak jest jak się sasiadko ogłoszeń nie czyta :razz:od tygodnia wisiało że nie będzie prądu do 14 :cool3: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alka'] Gosiu, zadnej wiadomości na skypie nie mam. Może to sprawka Matiego bo ciągle wyłącza mi skypa, podobno mu przeszkadza...:mad: w każdym razie jest mmi bardzo przyjemnie że o mnie pamietacie :loveu::loveu::loveu:Ala - wysłałam teraz jeszcze raz :cool1: a tamto pewnie masz w arhiwum;) w każdym razie fajnie ze już jesteś :cool3: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alka'] Kasiu, masz rację , pogoda piekna :loveu:to i sobie siedzę na balkonie i próbuję nabrać kolorku , bo przy moim TŻ wygladam jak córka młynarza...:cool3: A wiesz Alu, ze ja robie od jakiejs godziny dokladnie to samo :lol: siedze sobie na balkoni i czytam ksiazeczke... i usiluje zmusic moje nogi do nabrania odrobiny kolorku ;) Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Teklunia']A wiesz Alu, ze ja robie od jakiejs godziny dokladnie to samo :lol: siedze sobie na balkoni i czytam ksiazeczke... i usiluje zmusic moje nogi do nabrania odrobiny kolorku ;) Kasia, to ty sobie kup samoopalacz, bo w "mojej" Warszawie słońca do opalania ja nie widzę :evil_lol: Alu, fajnie, że jesteś :multi: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasia, to ty sobie kup samoopalacz, bo w "mojej" Warszawie słońca do opalania ja nie widzę :evil_lol: Gosia, to przyjezdzaj do mnie! Tu slonce jest piekne, mocne i ja na razie bez zadnych chmurek :p Quote
PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, to przyjezdzaj do mnie! Tu slonce jest piekne, mocne i ja na razie bez zadnych chmurek :p ale chmurki juz idą :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, to przyjezdzaj do mnie! Tu slonce jest piekne, mocne i ja na razie bez zadnych chmurek :p to ja wpadne :eviltong: zanim dojade to nam to słonce zajdzie :cool3: Quote
Alka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Wczoraj zrobilismy sobie wypad w plenerek do Kamienia.:razz: Krótka relacja ;) ufff, jak gorąco... no kto się ze mną pobawi ?:cool1: no to pobiegam trochę :p Mani, rzucaj piłeczkę odpoczynek Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 cześć śliczny Tufficzku ... ok chętnie bym Cię już zobaczyła :cool1: Ala - zazdroszczę takich wycieczek :oops: Quote
Alka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a): Ala - zazdroszczę takich wycieczek :oops: Oj , Gosiu , przecież mamy bliziutko do Kamienia ;).A tam niefajnie się porobiło, brudno i wogóle...:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Alka napisał(a):Oj , Gosiu , przecież mamy bliziutko do Kamienia ;).A tam niefajnie się porobiło, brudno i wogóle...:eviltong:blosko czy nie ale jeździsz :cool1: ja sie może w któryś weekend wybiorę do ogrodu botanicznego w Powsinie - ach jak tam teraz jest pięknie... mnóstwo rfoślin na naprawdę sporym terenie... tylko z psami nie mozna :roll: Quote
AlKil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czy ja dobrze widzę??? Słoneczko i bez kurtek??? Czy Gdańsk leży w tym samym kraju??? U nas deszcze, burze i zimno... Kurtki obowiązkowe!! Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PIKA napisał(a):ale chmurki juz idą :shake:i przyszly... calkiem szybko :diabloti: madzia18sosnowiec napisał(a):to ja wpadne :eviltong: zanim dojade to nam to słonce zajdzie :cool3:i wykrakalas :mad: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :cool1:coś mało tych weekendowych foteczek :razz: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alka'] Wiesz Alu, czasem patrząc na zdjęcia Tufficzka wydawało mi się, że on nie jest takim małym yorkiem, a tu z Mani widać jaki jest maleńki :loveu: [quote name='Gosiek']... mnóstwo rfoślin na naprawdę sporym terenie... tylko z psami nie mozna :roll: W Warszawie z psami nie można prawie nigdzie :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='Teklunia']i przyszly... calkiem szybko :diabloti: Mówiłam?;) Samoopalacz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']blosko czy nie ale jeździsz :cool1: ja sie może w któryś weekend wybiorę do ogrodu botanicznego w Powsinie - ach jak tam teraz jest pięknie... mnóstwo rfoślin na naprawdę sporym terenie... tylko z psami nie mozna :roll: byłam tam, byłam tam :sweetCyb: :grins: i naprawdę jest pięknie :loveu: [quote name='AlKil']Czy ja dobrze widzę??? Słoneczko i bez kurtek??? Czy Gdańsk leży w tym samym kraju??? U nas deszcze, burze i zimno... Kurtki obowiązkowe!! no niestety, na północy zawsze chłodniej :-( Quote
Recommended Posts