Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA ja pożyczę Alce Ozzulka :roflt::roflt::roflt:
:roflt::roflt::roflt: wyobraziłam sobie jak Ala na obcasach jedzie :roflt::roflt::roflt:

ps - portrecik cudny :loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O egzaminy do liceum sasasasasa juz to mam za sobą :D i w liceum jest super bez porównania z gimnazjum :DŻyje sie od niedzieli do piatku :)NO ale to zależy jaka sie ma klase :D

Posted

Gosiek napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: wyobraziłam sobie jak Ala na obcasach jedzie :roflt::roflt::roflt:

ps - portrecik cudny :loveu:

ojej, wielkie mi rzeczy :obrazic: ;)

a wiecie , że miałam okazję się przejechac na szpileczkach jak na nartach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może Ala sobie przypomni jak na wystawie w Raciborzu Ozzulek ładnie pociągnął ciocię Alę...:megagrin::megagrin::megagrin: ale strasznie śliska posadzka była ...:cool3:

Gosiu, dzięki !:loveu:

Posted

macie ochotę się jeszcze pośmiać , proszę bardzo ...;)

widok niecodzienny, Pańcia w spódnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA ja pożyczę Alce Ozzulka :roflt::roflt::roflt:

pozycz i film nakręć :evil_lol:
Alka napisał(a):
Pika, przecież były Święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to w święta się inaczej na obcasach za psem jedzie? :evil_lol:

Ja tam na codzień w pantofelkach latam, ale z psem to adidasy i spodzień musowy :lol:

Alka dygasz przed psem? :lol:

Przez Sabę się nauczylam w spodniach chodzic :roll: bo zanim nastala to nie mialam nawet jednej pary spodni :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):

Alka dygasz przed psem? :lol:

Przez Sabę się nauczylam w spodniach chodzic :roll: bo zanim nastala to nie mialam nawet jednej pary spodni :crazyeye:

:roflt::roflt::roflt:, noo, zdarzyło mi się jak widac :roflt::roflt::roflt:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obcasy ci się zapadły :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Racibórz :lol::lol::lol:i jeszcze pretensje ,ze ci foty nie robiłam jak ty mi z kadru z Ozzulkiem wyjezdżałaś:razz:

Posted

hahaha PIKA - to tak jak ja.. nie cierpię spodni.. mam całe 2 pary - chodze tylko w zimę i to tylko i wyłacznie na feriach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala - slicznie wyglądasz w spódnicy :p

Posted

Gosiu, dzieki !:oops:

Spódnicę przyniósł mi zajączek i musowo musiałam założyć ...:evil_lol:

a ja tam lubię jeansy , swoboda i loozik ;)

Ala,
to Marcin ganiał się z Tuffim na trawie , a mnie tylko kazali się ustawić do zdjęcia i wlazłam w trawe...:evil_lol:

Posted

cześć dziewczyny !:multi:

Własnie wróciłam z zakupów i troche pracy przede mną.Pogoda dopisuje więc bierzemy się z Mani za mycie paneli na balkonie. :cool1:Mam nadzieje ,że Tuffcio też pomoże...;)

miłego dnia !

Posted

Alka napisał(a):
cześć dziewczyny !:multi:

Własnie wróciłam z zakupów i troche pracy przede mną.Pogoda dopisuje więc bierzemy się z Mani za mycie paneli na balkonie. :cool1:Mam nadzieje ,że Tuffcio też pomoże...;)
tiaaa... pomoze... pozostawiac slady swoich lapek na podlodze ;)

Posted

a wiecie ,że dość spory balkon mamy :eviltong:

chociaż dzisiaj miałam pracowity dzionek to oczywiście wybralismy się z Tuffciem na dłuuugi spacerek .Coraz cieplej i przyjemniej na dworku...:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Dziewczyny , do ilu szkół u was można składac podania? u nas do 3 ...

U mnie tez do 3 szkol, a prog punktowy to 150 (najnizszy do tego liceum:shake:) Pozyjemy, zobaczymy....

No i oczywiscie pilka........:evil_lol::evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Milego, cieplutkiego dnia Alu :)

dzieki Kasiu ! Faktycznie piękny dzioneczek.Tuffio gdyby mógł cały dzien siedziałby na dworku.;)

kilka "biegajacych "ujęć