Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA ja pożyczę Alce Ozzulka :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: wyobraziłam sobie jak Ala na obcasach jedzie :roflt::roflt::roflt: ps - portrecik cudny :loveu: Quote
olekg89 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 O egzaminy do liceum sasasasasa juz to mam za sobą :D i w liceum jest super bez porównania z gimnazjum :DŻyje sie od niedzieli do piatku :)NO ale to zależy jaka sie ma klase :D Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a)::roflt::roflt::roflt: wyobraziłam sobie jak Ala na obcasach jedzie :roflt::roflt::roflt: ps - portrecik cudny :loveu: ojej, wielkie mi rzeczy :obrazic: ;) a wiecie , że miałam okazję się przejechac na szpileczkach jak na nartach?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: może Ala sobie przypomni jak na wystawie w Raciborzu Ozzulek ładnie pociągnął ciocię Alę...:megagrin::megagrin::megagrin: ale strasznie śliska posadzka była ...:cool3: Gosiu, dzięki !:loveu: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 macie ochotę się jeszcze pośmiać , proszę bardzo ...;) widok niecodzienny, Pańcia w spódnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ślicznie się Alu prezentujesz :loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA ja pożyczę Alce Ozzulka :roflt::roflt::roflt: pozycz i film nakręć :evil_lol: Alka napisał(a):Pika, przecież były Święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to w święta się inaczej na obcasach za psem jedzie? :evil_lol: Ja tam na codzień w pantofelkach latam, ale z psem to adidasy i spodzień musowy :lol: Alka dygasz przed psem? :lol: Przez Sabę się nauczylam w spodniach chodzic :roll: bo zanim nastala to nie mialam nawet jednej pary spodni :crazyeye: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a): Alka dygasz przed psem? :lol: Przez Sabę się nauczylam w spodniach chodzic :roll: bo zanim nastala to nie mialam nawet jednej pary spodni :crazyeye: :roflt::roflt::roflt:, noo, zdarzyło mi się jak widac :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:obcasy ci się zapadły :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Racibórz :lol::lol::lol:i jeszcze pretensje ,ze ci foty nie robiłam jak ty mi z kadru z Ozzulkiem wyjezdżałaś:razz: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hahaha PIKA - to tak jak ja.. nie cierpię spodni.. mam całe 2 pary - chodze tylko w zimę i to tylko i wyłacznie na feriach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala - slicznie wyglądasz w spódnicy :p Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Gosiu, dzieki !:oops: Spódnicę przyniósł mi zajączek i musowo musiałam założyć ...:evil_lol: a ja tam lubię jeansy , swoboda i loozik ;) Ala, to Marcin ganiał się z Tuffim na trawie , a mnie tylko kazali się ustawić do zdjęcia i wlazłam w trawe...:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 czesc ala :buzi: widzę ze wiosenne spacerki sprzyjają nie tylko tuficzkowi, ślicznie wyglądasz :buzi: a to zdjecie powaliło mnie na kolaana :lol: Quote
Moniś Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cześć Aluś, gdzie się podziewasz? :cool3::cool3::lol::lol: Quote
Alka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 cześć dziewczyny !:multi: Własnie wróciłam z zakupów i troche pracy przede mną.Pogoda dopisuje więc bierzemy się z Mani za mycie paneli na balkonie. :cool1:Mam nadzieje ,że Tuffcio też pomoże...;) miłego dnia ! Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alka napisał(a):cześć dziewczyny !:multi: Własnie wróciłam z zakupów i troche pracy przede mną.Pogoda dopisuje więc bierzemy się z Mani za mycie paneli na balkonie. :cool1:Mam nadzieje ,że Tuffcio też pomoże...;)tiaaa... pomoze... pozostawiac slady swoich lapek na podlodze ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alka napisał(a): więc bierzemy się z Mani za mycie paneli na balkonie. :cool1:Mam nadzieje ,że Tuffcio też pomoże...;) ala ja pomyje z tobą w myślach :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ala - tyle godzin myjesz panele? ale fajowy trawniczek ma Tuffcio do wylegiwania :cool3: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):Ala - tyle godzin myjesz panele? Duzy balkon mają :evil_lol: Quote
Alka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 a wiecie ,że dość spory balkon mamy :eviltong: chociaż dzisiaj miałam pracowity dzionek to oczywiście wybralismy się z Tuffciem na dłuuugi spacerek .Coraz cieplej i przyjemniej na dworku...:loveu: Quote
Magda Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alka napisał(a):Dziewczyny , do ilu szkół u was można składac podania? u nas do 3 ... U mnie tez do 3 szkol, a prog punktowy to 150 (najnizszy do tego liceum:shake:) Pozyjemy, zobaczymy.... No i oczywiscie pilka........:evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 nie jestem w temacie podan :):) ale foteczki sliczne :):) Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Magda_Miki napisał(a):U mnie tez do 3 szkol, a prog punktowy to 150 (najnizszy do tego liceum:shake:) Pozyjemy, zobaczymy.... to prawie bym się dostała :evil_lol: bo miałam 147 :cool3: Quote
Alka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):Milego, cieplutkiego dnia Alu :) dzieki Kasiu ! Faktycznie piękny dzioneczek.Tuffio gdyby mógł cały dzien siedziałby na dworku.;) kilka "biegajacych "ujęć Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :cool3::cool3::cool3::cool3:a cio to :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts