PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witaj Alus Pogoda na spacerku widze śliczna, nawet Tufcio zadowolony :loveu: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześć Ala :multi::multi: Widzę, że robienie ramek wychodzi Ci cudnie :loveu::loveu::loveu::loveu: I Tuffcio jaki szczęśliwy :lol: chyba się cieszy, że w takich ładnych ramkach widnieje :cool3::cool3::cool3:;););) Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Witajcie ! Moniko, Tuffi nie jest wymagajacy , jemu wystarcza kawałek trawki i piłeczka ... lubie patrzec jak wtedy szaleje :loveu::loveu::loveu: beria, oj lubi Tuffcio podlewać drzewka :evil_lol:, stara sie nie ominąć żadnego :evil_lol: i kilka następnych fotek ...z Pańcią ;) no Pańcia , rzucaj piłeczkę no dobra ,sam zabiorę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alka napisał(a): Alu, on jest taki szczesliwy na tych zdjeciach, ze az milo patrzec :) :) :) Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Kasiu, jak Tuffiego dopadnie szał biegania to tylko patrzeć ...mnie się serducho śmieje ,że on taki szczęśliwy jest :loveu::loveu::loveu: chciałam go wziąść na ręce i zrobić sobie parę foteczek , ale gdzie tam wyrywał się , nie miał czasu...sami popatrzcie :cool1: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 hahaha dokładnie tak wygląda gdy pies się konieczie chce wydostać z uścisku :lol::lol::lol: a niektórzy myślą wtedy: och... jak on się pięknie przytula :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wymieklam:loveu::loveu::loveu:Najsliczniejsze wiosenne słoneczka Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dzien dobry Alu!! Sliczne foteczki nam tutaj wkleilas:loveu: Oczywiscie na kazdej Tuffi z pileczka:evil_lol::evil_lol: Oj pancia chyba za mocno przytulasz:lol::lol: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Madziu, Tuffi wogóle nie miał ochoty na przytulanko:evil_lol: zdecydowanie wolał pobiegać ... Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alka napisał(a):Madziu, Tuffi wogóle nie miał ochoty na przytulanko:evil_lol: Wiem, wiem....:evil_lol::evil_lol: Jak tam przygotowania do egzaminu? Mati sie uczy?:cool3: Alka napisał(a): zdecydowanie wolał pobiegać ... Wcale sie mu nie dziwie....... taka zielona traffka:loveu: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):Wiem, wiem....:evil_lol::evil_lol: Jak tam przygotowania do egzaminu? Mati sie uczy?:cool3: Madziu, żartujesz, tak?:evil_lol: Mati prawie wogóle sie nie uczy ...:cool3: ale w szkole średniej juz tak łatwo nie będzie... a Ty jak? egzaminy już w przyszłym tygodniu ...;) Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alka napisał(a):Madziu, żartujesz, tak?:evil_lol: Mati prawie wogóle sie nie uczy ...:cool3: ale w szkole średniej juz tak łatwo nie będzie... a Ty jak? egzaminy już w przyszłym tygodniu ...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mati zakuwa ....pod koszem :razz::razz::razz: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Alka napisał(a):Madziu, żartujesz, tak?:evil_lol: Mati prawie wogóle sie nie uczy ...:cool3: ale w szkole średniej juz tak łatwo nie będzie... a Ty jak? egzaminy już w przyszłym tygodniu ...;) Ja powtarzam:roll: i robie testy.......szczerze mowiac mam juz dosyc:placz: Chcialabym dobrze napisac, bo mam zamiar pojsc do Dubois (jakby nie bylo 10 miejsce w Polsce w rankingu szkol srednich). Kurcze....:placz::placz: Ja nie chce!! Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dzień dobry Alka napisał(a):Madziu, żartujesz, tak?:evil_lol: Mati prawie wogóle sie nie uczy ...:cool3: ale w szkole średniej juz tak łatwo nie będzie... a Ty jak? egzaminy już w przyszłym tygodniu ...;) eee tam, nie jest wcale tak ciężko w tym liceum, jak to dorośli straszyli :diabloti: :diabloti: tzrymam kciuki za Matiego i Madziu za Ciebie też ;) ;) ;) Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 madziasto4 napisał(a): tzrymam kciuki za Matiego i Madziu za Ciebie też ;) ;) ;) Nie dziekuje!!;) Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie dziekuje!!;) No to jeszcze taki wirtualny kop w tyłek na szczęście :evil_lol: :lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja powtarzam:roll: i robie testy.......szczerze mowiac mam juz dosyc:placz: Chcialabym dobrze napisac, bo mam zamiar pojsc do Dubois (jakby nie bylo 10 miejsce w Polsce w rankingu szkol srednich). Kurcze....:placz::placz: Ja nie chce!! Magda.., co Ty sie przejmujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja za dwa tygodnie mam MATURE i nic nie umiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie stresuj sie tak :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Cześc Aluś :multi: Ale zaległosci :crazyeye: obawiam sie, ze w najblizszym czasie nie dam rady ich na drobic :shake: Wszytskie zdjecia Tuffiastego sliczne - ale kiedy idziecie do fryzjera :razz: :razz: Pozdrawiamy słonecznie i wiosennie przesyłamy buziaczki :buzi: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Madziu, no to bedę trzymam kciuki za pomyslne egzaminy i żebyś dostała się do wymarzonego liceum.:thumbs: [SIZE=2][SIZE=1]powiem tylko po cichutku, że Mati też zamierza pójść do bardzo dobrego liceum i wierze ,że uda mu się ;) Dagus , miło cię czytac po dłuższej przerwie , witaj !:multi: Obciachamy Tuffiego niebawem , jeszcze nie mam ustalonego terminu:oops: madziasto4 , witamy u nas :multi: . Quote
madziasto4 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ja powtarzam:roll: i robie testy.......szczerze mowiac mam juz dosyc:placz: Chcialabym dobrze napisac, bo mam zamiar pojsc do Dubois (jakby nie bylo 10 miejsce w Polsce w rankingu szkol srednich). Kurcze....:placz::placz: Ja nie chce!! Madziu, a jaki był tam w zeszłym roku próg punktowy?? pytam z ciekawości ;) Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Dziewczyny , do ilu szkół u was można składac podania? u nas do 3 ... portrecik Tuffcia Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no Pańcia , rzucaj piłeczkę Pańcia na spacerek z pieskiem się w szpileczkach wybrala :evil_lol: ale to tylko z yorkiem tak mozna :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Pańcia na spacerek z pieskiem się w szpileczkach wybrala :evil_lol: ale to tylko z yorkiem tak mozna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:PIKA ja pożyczę Alce Ozzulka :roflt::roflt::roflt: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Pańcia na spacerek z pieskiem się w szpileczkach wybrala :evil_lol: ale to tylko z yorkiem tak mozna :evil_lol: Pika, przecież były Święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na codzien nie smigam w szpileczkach :evil_lol: Quote
Recommended Posts