Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie ! :evil_lol:

Kasiu, masz rację .Rano zakupy, potem szybki obiadek , zaraz wyciagne z piekarnika upieczony serniczek. W łupinkach cebuli gotują się jajeczka...:cool1:

i jeszcze sporo pracy przede mną ...;)

korzystając z wolnego kompa wklejam foteczki :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Aluś :multi: :multi:

Osttanio tyle Tuffikowych zdjęć nam tu wstawiasz, ze jest czym oko nacieszyc :loveu: :loveu: no i piękny Bannerek zrobilas - taki wiosenny :loveu:

Miłego dnia życzymy :multi:

Posted

czesć Ala:p

cześć śliczny Tufficzku :loveu:

Jej... widzę ze wszędzie praca wre :evil_lol: Oj te przygotowania - człowiek sie namęczy i wieczorem pada już na twarz, prawda?
Ja juz sie czuję zmeczona a jeszcze tyle pracy przede mną... a jajeczka w łupinkach też gotowałam - tyle ze z czerwonej cebuli i wyszły takie fajne, ciemnobrązowe :lol:

Posted

Gosiu, ja na te zafarbowane jajeczka nakleiłam nalepki , na sekundke do wrzątku i jest cacy :multi:

Mani zaoferowała się 1 jajo jakos ozdobic , a Mati prosil ,żebym zrobiła na niego.:cool3:Nie do pomyslenia za moich czasów ...:cool3:

Niedawno wrócilam od fryzjera , coby jakos przyzwoicie na Święta wyglądac , a rodzinke wysłałam na zakupy.
No to mam chwile na komp ( mycie łazienki poczeka :evil_lol:)

mała przeróbeczka ;)

Posted

Alka napisał(a):
Gosiu, ja na te zafarbowane jajeczka nakleiłam nalepki , na sekundke do wrzątku i jest cacy :multi:

Mani zaoferowała się 1 jajo jakos ozdobic , a Mati prosil ,żebym zrobiła na niego.:cool3:Nie do pomyslenia za moich czasów ...:cool3:

Niedawno wrócilam od fryzjera , coby jakos przyzwoicie na Święta wyglądac , a rodzinke wysłałam na zakupy.
No to mam chwile na komp ( mycie łazienki poczeka :evil_lol:)

mała przeróbeczka ;)

:placz::placz::placz:to już Ozzy na podwórko nie wyjdzie bo jeden go nie lubi a 3 to go napadną i zjedzą :placz::placz::placz:
:lol::lol::lol:świetne

Posted

Teklunia napisał(a):
tyyyyle szczescia na raz :lol:

Ala pewnie sie przymieża, żeby jeszcze dwóch Tufficzków dokupić:evil_lol::evil_lol:
Dzieńdoberek!:multi::multi::multi:

Posted

Moniś napisał(a):
Ala pewnie sie przymieża, żeby jeszcze dwóch Tufficzków dokupić:evil_lol::evil_lol:
Dzieńdoberek!:multi::multi::multi:

Hihi...mialam dokladnie to samo napisac:evil_lol::evil_lol:

Alu zycze Tobie udanych i wesolych swiat Wielkiej Nocy i do "zobaczenia po swiatch:p

Posted

czesc ala :buzi:

przylazłam sie troche podlizać, bo mnie dawno nie było i tak...

1.sliczniasty banerek ma tufcio teraz, tak słonecznie sie zrobiło :loveu:
2.przemnozony tufcio z motylkami tyz pikny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
3. zdrowiastych i wesolastych świąt :buzi:

Posted

Alusiu

Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy swiecony, duzo krzonu do nij, baby polukrzony, kukiełki pieczony, Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy

życzy Sylwcia z mężem oraz Almą

Posted

Witam poświątecznie ! :multi:

Święta spędziliśmy w domku, w 1 dzień mielismy gości , a w 2 pojechalismy do rodziców.:loveu:
Dzisiaj mielismy pracowity dzionek.Mojej siostrze pomagalismy w przeprowadzce do nowego wyremontowanego mieszkanka. Po południu wybieraliśmy Mateuszowi garnitur.Poszło szybciej niż się spodziewałam ,Mati nie jest wybredny...:evil_lol:W przyszłym tygodniu ma egzaminy kończące gimnazjum i chce włożyć garnitur.Jak on się zmienił , jeszcze niedawno nie chciał słyszeć o takowej garderobie...;)

a teraz kilka foteczek robionych na świątecznym spacerku:razz: