Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Alu! :multi: Jak się patrzy na te zdjęcia to widać jaki Tuffi zaangażowany w zabawę piłeczką, ale u Ślązaków piłka to chyba już tradycja, nie? ;)
A u nas zaczyna się chmurzyć :angryy:

cześć Małgosiu !

Z tą piłą to masz rację. ;) No jeszcze żużel bym dodała , dla rybniczan jest priorytetowy.:p
Wiesz, jak mój Mateusz był małym szkrabem , a chciał z piłką wyjść na dwór , a ja nie pozwalałam ,to mówił ,że bez piłki nie opłaca się wychodzic ...:evil_lol:

u nas w dalszym ciągu słoneczko ...:multi:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
No jeszcze żużel bym dodała , dla rybniczan jest priorytetowy.:p

Noooooo!!!! Wyobrażam sobie Tuffiastego na motorze! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie niedzielnie !

Pogoda dopisuje, czekamy aż nam dowiozą aparacik i idziemy z Tuffciem na dłuuugi spacerek.:multi:

Od samego rana pochłania mnie photoshop , a konkretnie książka dla początkujących.:oops:Wczoraj pomagałam siostrze w przeprowadzce do nowego mieszkanka i kiedy wkładałam książki do kartonu wpadła mi w oka ta konkretna. :pPodobno jest idealna do samodzielnej nauki ...;)

moje wypocinki ;)

W Ozziego topiku czytałam ,że Alicja R. również próbuje swych sił z tym programem.Tosmy się dobrały...:razz:

Ala, może wspólna nauka ? łatwiej nam będzie do głowy wchodziło :evil_lol:

miłego popoludnia !

Posted

Patka, w najbliższym czasie , konkretnie jeszcze nie jesteśmy umowieni z fryzjerem , ale tuż , tuż...;)

Gosiu, mozesz mi powiedziec dlaczego białe tło mi się wkleiło ? :cool3:

i najnowsze spacerowe foteczki :p

niose piłeczkę

wow, wypadła mi z pysia ;)

no, kto mi rzuci piłeczkę

no Pańcia , rzucaj ...

ile miejsca do biegania

krótki odpoczynek

Posted

Ala - albo tego białego tłanie wycięłaś _ musi być widoczne w warstwie że tego tła nie ma... czyli taka szachownica.. albo - nie zapisałaś tego poprostu jako GIFa :razz:

Posted

Alka napisał(a):

justynia -witamy w naszych progach.:multi: Pasemka na palemce Tuffiego naturalnie się układają;) , broń Boże nie są farbowane :evil_lol:
O rany, a ja myślałam że farbowane... Naprawdę! :oops: A tak nawiasem mówiąc, to ciekawe, czy psi fryzjerzy mają w liście usług pasemka, czy farbowanie, czy balejage (nie wiem,czy tak to się pisze...):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alka napisał(a):
poranny Tuffiasty ;)

Ojej, ale śliczny rozczechraniec :loveu:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Aluś :multi:
Jak tam u Was pogoda? :cool3:
U nas zimno i mokro :cool3: i na chodnikach leży masa glist-bleh :evil_lol::evil_lol:

Witaj Moniko ! :multi:
U nas chlodno + 9 stopni i pochmurno. Na razie nie pada , ale wszystko na to wskazuje ...Podobno od jutra ma się jeszcze bardziej ochłodzic.:cool3:

Marcin zostawił mi aparacik , sądziłam ,że jakieś wiosenno-słoneczne foteczki porobimy ...:cool1:

i kilka wczorajszych

no, kto chętny do zabawy ?

ooo Mani mnie goni...:cool1:

nieco zdyszany :cool1:

teraz kolej na Marcina :razz:

szybki jak błyskawica :evil_lol:

odpoczynek :p

Posted

Alka napisał(a):

szybki jak błyskawica :evil_lol:

czesc Alu :)
U nas pogoda taka sama - szaro, buro i pewnie zaraz lunie...

A ta fotka jest swietna :) Strasznie lubie takie pedzace psy z ulizanymi od wiatru wloskami :p

Milego dnia!