Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Alka'] Czesc Alu :multi: Jaki sliczny zadzirek z Tufficzka. Ma swietna, rozbawoina minke... :D Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Aluś :multi: Tufficzek jest przekofany z ta swoja piłeczka :loveu: Uwielbiam jak Yoreczki nosza je w swoich pyszczkach :loveu: Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Kochana Alu ... niedawno poznana w realu ;) :lol: :buzi: :buzi: Quote
Alka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Witajcie dziewczynki !:multi: Kwiecień ,święta za pasem , a unas tyyyle sniegu.:cool1:Wprawdzie topnieje, ale na nowo zakładamy zimowe kurtki.:cool3: Co do ostatnich Tuffikowych fot , to w pełni się zgadzam ,że Tuffiasty to taki wieczny szczeniak , figlarz, psotkik zawsze skory do zabaw. Pieknie uczesany potrafi byc co najwyżej 5 minut , a potem to już rozgardiasz na sobie ...:evil_lol: ale nie wyobrażam go sobie inaczej...:loveu::loveu::loveu: kilka ujęć urwisa ;) Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 podobają mi się jego pasemka;) pożyczysz mi Tufcia pokaże fryzjerce o jakie mi chodzi pasemka :):):) Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Alka napisał(a):Pieknie uczesany potrafi byc co najwyżej 5 minut , a potem to już rozgardiasz na sobie ...:evil_lol: Skąd ja to znam :evil_lol: U nas jest Alu dokładnie tak samo :evil_lol: Wyczesze go ładnie, a po 5 minutach wygląda jak by piorun w niego strzelił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widocznie nasi faceci wolą być tacy potargani :evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alka'] Dzien dobry, Alu :) Ogromniei sie podobaja te zdjecia :loveu: Takie wiosenne i spontaniczne :) Fryzurka na I fotce jest rewelacyjna - wyglada jakby ja specjalnie ukladano :D Quote
Alka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 basiulka, blisko siebie mieszkamy, jeżeli Tuffi zechce się z Toba zabrac to nie widze przeszkód :evil_lol: jest jeszcze druga alternatywa : wydrukuj fotke i pokaż fryzjerce , chciałabym zobaczyc jej mine...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniko, Sylwia, Kasiu, dzieki za miłe komentarze.:loveu::loveu::loveu: takie błoto i gdzie tu pobiegać ...:cool3: niech no się rozejrzę trochę ...:razz: zastanawiam się ... dobra, biegam ...:multi: wow, jaki zapaszek :p Quote
justynia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alka'] Kwiecień ,święta za pasem , a unas tyyyle sniegu.:cool1:Wprawdzie topnieje, ale na nowo zakładamy zimowe kurtki.:cool3: Witajcie Alka i Tuffi! He, he, u nas co prawda śniegu nie ma (chociaż w nocy coś padało, ale szybko stopniało), ale 5 stopni jest, brrrrr!!! [quote name='Alka'] kilka ujęć urwisa ;) Śliczny rasowiec!!! :loveu:Te pasemka to serio są robione?? Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Alka'] Dzien dobry Alu! Tuffi slicznie wyszedl na tym zdjeciu:loveu: Szczescie, ze udalo ci sie zrobic mu fotke:evil_lol: Przeciez taki z niego urwisek Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 super fotka, a Tufficzek widzę bez piłeczki się nie rostaje :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 czesc ala :buzi: tak oglądam galerki yorkofiołów, ty tez bedziesz tufcia wycinac wiosennie?:lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Agga']Jaka malusia piłeczka nie to co Ozzulcowa:p:evil_lol:ale jak Tuffi był z nami na bezludziu to porzucił swoją małą i podkradał Ozzulkową duzą:razz: Quote
Alka Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Witajcie !:multi: Pogoda sprzyjająca , chłodno aczkolwiek słonecznie. :p Oby słoneczko nas nie opuszczało... Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki.:loveu: justynia -witamy w naszych progach.:multi: Pasemka na palemce Tuffiego naturalnie się układają;) , broń Boże nie są farbowane :evil_lol: madziu, mam zamiar podciąć Tuffiego a najbliższym czasie.:razz: Nie myśle o takiej radykalnej zmianie jak u Oskarka bądz Mikiego , ale o lekkim podcięciu. Alicja , nie ma to jak piłka koleżki ...zawsze wydaje sie ładniejsza i lepsza do zabawy ...;) Agga,Daguś , ja zamiast smakołyków noszę w kieszeniach piłeczki :evil_lol: (serio ! ) poranny Tuffiasty ;) miłego dnia ! Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ojejku, jaki artystyczny nieład na głowie!!!:crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 hahaha cóż za rozkoszny potarganiec :loveu: cześć Alunia :p jak tam pogoda u Was? Mam nadzieję ze śniegu już nie ma? Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 wowwwwwwwwww ale fryzurka :):):) To jakas nowa mode ;> :):):) Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alka'] Witaj Alu! :multi: Jak się patrzy na te zdjęcia to widać jaki Tuffi zaangażowany w zabawę piłeczką, ale u Ślązaków piłka to chyba już tradycja, nie? ;) A u nas zaczyna się chmurzyć :angryy: Quote
Recommended Posts