Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Aluś, miłego weekendziku życzymy - a czy będa nowe foteczki :razz: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 dziś proszę ufocić miseczki przed i po jedzeniu :razz: Quote
Alka Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Witajcie ! Dziekujemy za miłe komentarze .:loveu: Bardzo nam miło ,że długo nie widziana Hanka wreszcie wpadła do nas.:loveu: Haniu, niestety na razie nie ufocę pełnych miseczek ,:evil_lol: nie żebym nie miała dla Tuffcia jedzonka , ale aparaciku brak.:diabloti: a na razie foty sprzed kilku dni , ale jak najbardziej aktualne ;) a kuku ...:evil_lol: Tuffcio z przodu i z tylu :evil_lol: w oczekiwaniu na piłeczkę dość fotek , teraz zabawa z piłeczką :cool3: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 aaaa jak wieje... zaraz mi piłeczkę porwie :diabloti: hihi - ale fajne te ufocone Tuffikowe spacerki :loveu: Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alka'] a kuku ...:evil_lol: Dobry kamuflaż :lol: (Tyłeczek Tuffiego, też całkiem, całkiem :cool3: ) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 beria napisał(a):Dobry kamuflaż :lol: (Tyłeczek Tuffiego, też całkiem, całkiem :cool3: ) hahaha beria ty cholero :eviltong: na tyłek biednego tufcia :eviltong: dobry wieczór ala :buzi: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek'] aaaa jak wieje... zaraz mi piłeczkę porwie :diabloti: albo Tufcia :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 tuffinek sliczny :):):) a ja ciegle domagam sie Mini :):):):) Quote
Magda Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Dobry wieczor Alu!! Tuffi slicznie wyglada po zmianie kosmetykow:cool3: Widac, ze wyszlo mu to na dobre. Foteczki spacerowe sa przecudne. Szczegolnie ta!:loveu::loveu: My juz mozemy tylko pomarzyc o takich wlosach:evil_lol: Quote
Alka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 dzień dobry wszystkim ! :multi: Tak się złożyło ,że dopiero dzisiaj zagladam do galeryjki.:cool1: Dziekujemy wszystkim za odwiedzinki.:multi: beria, witamy w naszych skromnych progach :loveu: basiulka , na razie nie mam nowych fotek Mini. :cool1:Pańcio bardzo zajęty , ale obiecał , że postara się dostarczyć. za póki co zapodajemy Tuffiego ;) milego dnia ! Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alka'] Witaj Alu! :multi: Uwielbiam u psiaków tą pozę zapraszającą do zabawy :lol: Tufficzek uroczy :loveu: I dla mnie nie widać różnicy po zmianie kosmetyków, był i jest śliczny :p Quote
Alka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 cześć Małgosiu ! Tak , ja tez uwielbiam , jak psiaki zachęcaja w ten sposób do zabawy .:loveu: Tylko Tuffcio jest bardzo niecierpliwy i zachęca dodatkowo jeszcze szczekaniem :evil_lol: Dziękujemy za komplementy :oops: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Aluś :multi: przyjeżdżajcie z Tuffciem w piątek albo sobote to wybierzemy się do parczku co?? :razz: weź też Ozzulkową :cool3: Quote
Alka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Daga, chcesz ażeby Ozzamber pozjadał nam małe futrzaki ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to napewno kiedys przyjedziemy , nastepny week odpada ;), ale wszystko przed nami :multi: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Alka napisał(a):Daga, chcesz ażeby Ozzamber pozjadał nam małe futrzaki ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to napewno kiedys przyjedziemy , nastepny week odpada ;), ale wszystko przed nami :multi: To może i do Warszawy się wybierzecie?;), Bajan bardzo lubi yorki :loveu: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czesc Alu :) mmbbaj napisał(a):To może i do Warszawy się wybierzecie?;), Bajan bardzo lubi yorki :loveu:TAK TAK TAK!!! Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witaj Alus :multi: Tufficzkowi wiosenka sluzy :loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Alka']Daga, chcesz ażeby Ozzamber pozjadał nam małe futrzaki ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak poważnie to napewno kiedys przyjedziemy , nastepny week odpada ;), ale wszystko przed nami :multi::mad::mad::mad:no nie wiem KTO pozjadałby inne futrzaki :angryy:bo Ozzulec się na inne ciapki nie rzuca i Tufficzka nie kąsa a Tuffi mu się odgryza i zjada żwaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewsk a Tuffi mu się odgryza i zjada żwaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie tylko żwacze ... :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Alka napisał(a):nie tylko żwacze ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak o pawiach na fotelu nie napiszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Dzień doberek ! Ranek przywitał nam deszczem ...:diabloti: Tuffi nic sobie nie robił z mokrego grzbieciku i spacerował aż miło... i fotki domowe ;) zmęczyłem się :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 hahaha jaka fajna minka :lol::lol::lol: a wiesz Ala ze mam takie same nóżki w kanapie? Quote
Recommended Posts