Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala, jak tam w domku?tesknisz chociaz troche :eviltong: wprawdzie nachwaliłam sie ze was poznam a tu kicha, no ale co sie odwlecze to nie uciecze, przyjade nawet na rowerze do rybnika :cool3: :multi::multi::multi:Madzia kolarz :multi::multi::multi:

Posted

Alu - dzieki za mile slowa pod naszym adresem. Wiem, ze juz robilas "mikstury" (masz glowe do tych przeliczen czego na co i ile) - no i jakie wrazenie po ich uzyciu - pytam bardzo ciekawa????

Posted

Jolu, przeliczenia robił mi Mateusz , on ma do tego głowę .:evil_lol:

Tuffi nieco protestował kiedy go spryskiwałam , ale sądzę ,że to kwestia przyzwyczajenia.A co do wrażeń , to łatwiej mi go było czesać niz zwykle (mniej gryzł mnie i szczotkę :cool3:), a o efektach powiadomię.:lol:

niedziela Tuffiego

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc ala, jak tam w domku?tesknisz chociaz troche :eviltong: wprawdzie nachwaliłam sie ze was poznam a tu kicha, no ale co sie odwlecze to nie uciecze, przyjade nawet na rowerze do rybnika :cool3:
Magda, jade z Toba!!! Tez na rowerze ;) Bede jechac jakis tydzien dluzej, ale co tam... :lol:

[quote name='Alka']
Ala, to zdjecie jest urocze :) Pasowaloby na okladke kalendarza, czy czegos takiego :)

Posted

[quote name='Alka']
Tuffcio wita wszystkich i oczywiście przesyla buziaczki

fota typowo łobuzerska ;)

Witaj Alu :multi:Super, że było wam fajnie, ale ja się cieszę, że jesteście już w swoich galeriach :lol: Foteczka Tufficzka świetna! Jęzorek całuśny, ale do tego jakie spojrzenie ;) :lol:

Posted

Dzien doberek !:multi:

Dzięki dziewczynki za odwiedzinki .:p

Gosiu, proszę nie zawstydzaj mnie.:oops: Wiesz , jak nie mam aparatu to bardzo chce mi sie robic fotki , a jak leży sobie parę dni to jakoś mniej.:evil_lol: A te fotki wczoraj to robione były na szybciora i rzuciałam bez obrabiania.
ale dzieki za miłe słowa !:loveu:

Gosiu, dostałam od Joli na " spróbowanie " trochę odżywki i preparatu do rozczesywania z all system ,no i te koncentraty rozrabiałam z wodą, stąd mikstury :evil_lol:

Kasiu, może i fota nadawała by się gdziekolwiek gdyby Tuffiasty pozwolił na przycięcie włosków na uszach :cool3:

i jeszcze kilka wczorajszych foteczek ;)

Posted

aaaa takie mikstury :evil_lol:
ja jestem baaaaaardzo zadowolona z 1Allsystems... Axel ma śliczne włoski i ładnie się rozczesuje + nie miewa już kołtunków :multi:

Posted

dzień doberek dziewczynki !:multi:

Jak cudownie jest na dworku.Cieplutko, słoneczko,brakuje tylko zielonej trawki ...:loveu:

Tuffi i piszcząca zabawka ;)

miłego dnia !

Posted

Dziewczynki , musicie uwierzyc na słowo ,że pieseczek piszczy ...:evil_lol:, dlatego Tuffiasty z taką zawziętością go ściska :evil_lol:

a u nas rozpadało się na dobre ...:diabloti: więc Tuffi odpoczywa