Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dbsst napisał(a):bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D taaa, z pewnością :evilbat: :wink: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D taaa, z pewnością :evilbat: :wink: no oczywiscie ze tak :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D taaa, z pewnością :evilbat: :wink: no oczywiscie ze tak :evilbat: a ja jestem wysoką brunetką i mam psa pinczera :evilbat: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D taaa, z pewnością :evilbat: :wink: no oczywiscie ze tak :evilbat: a ja jestem wysoką brunetką i mam psa pinczera :evilbat: hahahahha i oplulam monitor Maga ale ja jestem wstydliwa to Szpila jest bezwstydna ;) Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dbsst napisał(a):to Szpila jest bezwstydna ;) pytanie brzmi: po kim, no po kim ona to ma? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Dziewczyny , jak miło Was czytać zaglądajcie jak najczęściej i wtrącajcie się kiedy tylko Wam przydzie ochota :D Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Alka']Dziewczyny , jak miło Was czytać zaglądajcie jak najczęściej i wtrącajcie się kiedy tylko Wam przydzie ochota :D no właśnie, a ja się zastanawiałam, kiedy przyjdzisz i nas pogonisz 8) Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):to Szpila jest bezwstydna ;) pytanie brzmi: po kim, no po kim ona to ma? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: 8) pewnie po TZcie :wink: :lol: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alka']Dziewczyny , jak miło Was czytać zaglądajcie jak najczęściej i wtrącajcie się kiedy tylko Wam przydzie ochota :D no właśnie, a ja się zastanawiałam, kiedy przyjdzisz i nas pogonisz 8) hahaha ja tez czekalam na baty ale Alka nam dala samowole huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura ;) no po kim to ma Szpila Ala dobrzemowi po Tz ja spokojna jak woda swiecona Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='dbsst'] hahaha ja tez czekalam na baty ale Alka nam dala samowole huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura ;) tylko Alka pamietaj, co złego to nie my i jak się zablokują, to też nie my :evilbat: no po kim to ma Szpila Ala dobrzemowi po Tz ja spokojna jak woda swiecona hahahhahahahhahhhhhhhhaaaaaaaa, teraz ja zaplułam mój biedny moniotor no nie mogę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak, tak, Dbsst, jesteś słodką, niewinną panienką, normalnie aureola się nad twa głową unosi :lol: :lol: A Szpila to kara za grzechy w poprzednim bezwstydnym zyciu :evilbat: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Alka co zlego to nie ja to Maga hahahahahhaha a co do aureoli to sie zgodze jest taka piekna i nie porysowana ze az bije blaskiem :fadein: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 dbsst Maga to ty nie wiesz że co złego to TZ :wink: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']dbsst Maga to ty nie wiesz że co złego to TZ :wink: qrde AMEN!!!!!;) Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='dbsst']Alka co zlego to nie ja to Maga hahahahahhaha :boom: a co do aureoli to sie zgodze jest taka piekna i nie porysowana ze az bije blaskiem :fadein: i wszyscy na dogo uwierzyli, ale ja cię rozpracowałam przez te 2h, w końcu jest sie tym psychologiem :evilbat: :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska']dbsst Maga to ty nie wiesz że co złego to TZ :wink: no to jest oczywiście najprawdziwsza prawda niepodważalna, nawet jak ich nie ma i śpią na kanapie przed TV, to i tak ich wina :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst']Alka co zlego to nie ja to Maga hahahahahhaha :boom: a co do aureoli to sie zgodze jest taka piekna i nie porysowana ze az bije blaskiem :fadein: i wszyscy na dogo uwierzyli, ale ja cię rozpracowałam przez te 2h, w końcu jest sie tym psychologiem :evilbat: :evilbat: [quote name='Alicjarydzewska']dbsst Maga to ty nie wiesz że co złego to TZ :wink: no to jest oczywiście najprawdziwsza prawda niepodważalna, nawet jak ich nie ma i śpią na kanapie przed TV, to i tak ich wina :lol: no i na coś się dyplom wreszcie przydał :wink: a TZci tak mają 8) Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 nio nie Maga jakbys powiedziala ze jestes psycholog to ja bym sienie umawiala 8) i moja aureola sie utopila to moze zmienimy temat :D Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :wink: odważna Ala hahahahaha baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo odwazna ;) Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='dbsst']nio nie Maga jakbys powiedziala ze jestes psycholog to ja bym sienie umawiala 8) i moja aureola sie utopila to moze zmienimy temat :D hahahahhahah, przestań, bo ja już nic nie widze na monitorze, a do szmatki daleko :wink: Ale w tajemnicy ci rzeknę, że nie praktykuję 8) :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :wink: odważna Ala a jest nastepne ujęcie, jak Ozzi odgryza jej dłoń? :angel: :angel: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):nio nie Maga jakbys powiedziala ze jestes psycholog to ja bym sienie umawiala 8) i moja aureola sie utopila to moze zmienimy temat :D hahahahhahah, przestań, bo ja już nic nie widze na monitorze, a do szmatki daleko :wink: Ale w tajemnicy ci rzeknę, że nie praktykuję 8) :lol: ufffffffffffffffffffffffffffff jakbym widziala moja aureolke gdzies na dnie majaczy mi Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Gabryjella'][quote name='Alicjarydzewska']Ozzy rzuca się na biedną Alę :lol: teraz powinien pojawic się napis UWAGA SCENY DRASTYCZNE :evilbat: :evilbat: :evilbat: w dodatku killer zerwał się ze smyczy :o Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Gabryjella'][quote name='Alicjarydzewska']Ozzy rzuca się na biedną Alę :lol: teraz powinien pojawic się napis UWAGA SCENY DRASTYCZNE :evilbat: :evilbat: :evilbat: w dodatku killer zerwał się ze smyczy :o co wiecej ma on plan ataku dopracowany do perfekcji skacze z przodu z tylu juz czeka pilka w gotowosci bojowej ta pilka odegra bardzo wana role podstawi sie i bieeeeeeeeeeeeda Ala sie wywali ;) Quote
Alka Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dbsst, Maga,Gabryjella - ja z natury jestem baaardzo gościnna i nie mam w zwyczju nikogo przeganiac....Alicji nie muszę o tym mówić . widze i czytam ,że czujecie się u Tuffcia bardzo swobodnie...i o to chodzi! :ylsuper: wiedziałam, że jesteście gaduły , ale ,że aż takie :o ja sama teraz czytając Was kilka razy oplułam swój monitor.No cóż, więcej sprzątania mnie dziś czeka. :wink: :D Quote
Recommended Posts