Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hahaha wygląda jakby polował na tą piłeczkę :lol::lol::lol: Ja scinam Axia w sobotę - przebywamy dużo na dworku więc gorąco psiakowi bardzo w tym słoneczku :cool1: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Gosiu, samą mordeczke , czy całego Axia ścinasz ? :roll: i dalszy ciąg fotek wyczekiwanie lekkie zniecierpliwienie łapanie piłki przyduszanie jej foteczki są monotematyczne , bo ciężko mi samej rzucac piłeczkę i focić. Nieraz rzucę i nie zdąrzę pstryknąć , a Tuffcio już z powrotem z piłką czeka...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hahaha skąd ja to znam - też sama rzucam i focę szybko :evil_lol: I też nieraz nie zdążę a Ax już przy mnie jest z piłeczka :evil_lol: całego Axia ścinam... tym razem grzbiecik też króciutko.. bedzie jak szcxzurak wyglądał ale trudno - ważne ze nie będzie mu może aż tak gorąco ;) Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alu :buzi: a kosz tez od razu oprózniasz? :roll::pno tak , opróżniam kosza , a foty to Kuba wykasował z aparata i już tylko zrzucał te które zostały :p No widze ze spacer był owocny;) Quote
Alka Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 owocny, ale najważniejsze ,że piesio szczęśliwy :loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Alka']owocny, ale najważniejsze ,że piesio szczęśliwy :loveu: ah joooo :):):) uradowany tygrysek Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dobry wieczor, Aluniu :) [quote name='Alka'] oczka jak rozpalone wegielki :loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hihi zobaczcie co znalazłam :lol: superanckie zwłaszcza to z Security - kupiłabym Bolusiowi jakby miał mniej w klacie :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='malawaszka']hihi zobaczcie co znalazłam :lol: superanckie zwłaszcza to z Security - kupiłabym Bolusiowi jakby miał mniej w klacie :placz: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszeczko świetne , uszyj Bolutkowi albo zamów może ci zrobia na miarę :razz::razz::razz: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Waszka, ale ubranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym miała się zdecydować to wybór padłby na Security;) dzień doberek kochani ! :multi: Pogoda w dalszym ciagu dopisuje , więc sądzę ,że i dzis porobimy jakieś fotki w plenerku. a tymczasem zapodaję wczorajsze ;) na poczatek troszke przyrody śledzenie biedroneczki odpoczywający Tuffi wyczekujący łapanie piłeczki Quote
justynia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alka'] na poczatek troszke przyrody śledzenie biedroneczki ALe ładniutkie rameczki! Biedroneczka i listki tyż! Fajny moment Alka złapałaś z tą piłeczką, no i poza Tuffiego. Jak się takie zdjączka w biegu robi, to nieraz niezłe wygibasy wychodzą :lol:[quote name='Alka'] Że tez mu się chce biegać za tą piłeczką ;) I to w takim szaleńczym pędzie :lol:[quote name='Alka'] Tu to mu chyba włos rozwiało :evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 JejQu jak ja tu dawno nie byłam! A przecież Twoje foteczki są the best! Teraz już będe napewno częsciej wpadać :cool3: Super fotki! Idę nadrobić zaległości na Waszej galeryjce, trochę mi to zajmie, ale warto :cool3: :cool3: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Witaj Marlenko !:-o dawno Cię nie było... :cool3: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :mad::mad::mad:a ze ci foty dorzuciłam to nie zauważyłaś :angryy: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 dzieki !:multi: jednak cosik się ostało :cool3: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Alka napisał(a):Waszka, ale ubranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakbym miała się zdecydować to wybór padłby na Security;) :evil_lol: noo ja też - aż do nich napiszę jak wrócę z Opola - może uszyją "ciut" szersze :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='malawaszka']hihi zobaczcie co znalazłam :lol: superanckie zwłaszcza to z Security - kupiłabym Bolusiowi jakby miał mniej w klacie :placz: :placz: :placz: Czemu takich nie ma na duze psy ? :placz: :placz: :placz: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='PIKA']Czemu takich nie ma na duze psy ? :placz: :placz: :placz: za dużo materiału by poszło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: foteczkowe wariacje ;) Quote
Hanna R. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Alusiu - Jakoś tak zapamiętałam Tuffika na śniegu . I taki jest zupełnie inny na zielonym tle ! :loveu: A jak się miewa TEN Z SZEREGÓWEK ??? :razz: Quote
Alka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Witajcie !:multi: Zaczął się długi weekend i ...pada deszcz. :cool3:Pogoda nieciekawa , a my wybieramy się na 2 dni do Marcina na wieś.:razz:Cieszę się ,że zobaczę Mini...:loveu: wlaśnie przeglądałam zeszłoroczne foteczki z majowego weekendu, jaka cudowna pogoda była...:loveu: Mani z Mini a to aktualna Mini super weekendu ! Quote
Recommended Posts