Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']Dziewczynki , musicie uwierzyc na słowo ,że pieseczek piszczy ...:evil_lol:, dlatego Tuffiasty z taką zawziętością go ściska :evil_lol:

a u nas rozpadało się na dobre ...:diabloti: więc Tuffi odpoczywa
:loveu: jak dostojnie sobie wypoczywa.....

Jak chcesz zieloną trawkę to zapraszam do mnei - coraz wiecej zielonego wystaje z szaroburej mazi :lol::lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aluś czy stosowałas już tą odzyweczke z All system?? Tuffiasty jakoś tak ładnie sę świeci i włosek jakoś tak inaczej wygląda. W ogóle cały Tufficzek jest śliczniasty :loveu:

no, Dagus stosuję już 3 dzień :evil_lol:

Tuffcio po prostu jest wyczesany .:evil_lol:Wiesz po spryskaniu włosów lanoliną dużo łatwiej mi małego uczesać .A Ty stosujesz all systems ?

ja wczesniej miałam ISB ;)

Posted

Ja narazie stosuje JPHery, do rozczesywania mam z beapher, ale nie lubimy tego i tak szczerze to nie musimy stosować, bo włosek rozczesuje się idealnie.

Teraz planuje zrobić zmiane kosmetyków jak te mi sie skończą. Szamponu mam jeszcze gdzieś z 500ml :roll: a odzywka zbliża się ku końcowi.

Zastanawiam się własnie między All system, albo San Bernard. Miałam to zielone jabłuszko od naszej fryzjerki i podobało mi się ale teraz zmienili ten produkt na zielonego pomidora i nie wiem sama :roll:
Zapytam jeszcze fryzjerki czym ona dokładnie go kąpie bo zawsze jest taki paaachnący i mięciutki :loveu:

P.S u Oskarcia jest propozycja jazdy do W-wy :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Zastanawiam się własnie między All system, albo San Bernard.

jeżeli miałabym doradzać to All systems.

Ja na początku stosowałam Beaphar , potem długi czas ISB , no a teraz pewnie przerzucę się na All systems.

Tuffcio mówi ładnie DOBRANOC :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
właśnie , ciekawa byłam co to za psy tak się zachowują , a patrze a to Ozzulek ...:cool1:

tamten był luzem ?:cool3:
Ozzulek stał jak wryty , a ja się wystraszyłam bo tamten wyskoczył z krzaków .........oczywiście luzem , a babsztyl do niego :angryy:,, Chodż Szogun bo ten piesek cię zje '' a to dalej jaszczy i się rzuca :angryy::angryy::angryy:
więc powiedziałam Ozzulkowi , chodź , fuj to jest brzydki piesek i ta pani też i Ozzy poszedł , ale nie znam psa ani babska :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek stał jak wryty , a ja się wystraszyłam bo tamten wyskoczył z krzaków .........oczywiście luzem , a babsztyl do niego :angryy:,, Chodż Szogun bo ten piesek cię zje '' a to dalej jaszczy i się rzuca :angryy::angryy::angryy:
więc powiedziałam Ozzulkowi , chodź , fuj to jest brzydki piesek i ta pani też i Ozzy poszedł , ale nie znam psa ani babska :angryy: hahaha mam nadzieję ze babsko to słyszało?

Czesć Ala... czyli masz tę miksturę z lanoliną? Z lanoliną jeszcze nie kupowałam - wczesniej miałam balsam Botanicala a teraz mamy z proteinami - z wyraźnie lepszymi względem pielęgnacjoi włosa właśnie proteinkami :cool3:

a do psikania psa przy czesaniu rozcieńczam HEMECTANT MOISTURIZING OIL

Posted

Witaj Aluś

Siedzę sobie na szkoleniu i już zaczynam się po mału nudzić.

Cieszę się, że w piątek udało nam się spotkać :-) fajnie było również poznać Cię Alu R :-) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:u was też ptasia grypa :razz:

hahahahaha extra koment Ala :cool2:

Axel też ma taka pticę... ale zieloną :lol:
Tuffcio nie zjada kłaczków?

Posted

[quote name='Gosiek']

Tuffcio nie zjada kłaczków?

Gosiu, spoko, gdyby zjadał to Pańcio już by się postarał ,ażeby tukan w koszu na smieci wylądował :evil_lol:

Tuffi , owszem wyszarpie z maskotek nos, oczy, ale nic mu nie smamuje i wypluwa...:evil_lol:

z serii "Ciekawski Tuffcio "

Posted

Witajcie !:multi:

Ranek powitał nas słoneczkiem , oby tak pozostało do końca dnia.Od razu człowiek jakoś nabiera energii i humorki dopisują.:lol:

Sylwia, dzięki za mile słowa.:loveu:

Sylwcia, fajne ,że się odezwałaś .:multi:

Tuffcio tradycyjnie wszystkim odwiedzajacym naszą galeryjkę przesyla buziaczki

Posted

[quote name='Teklunia']Czecs Alu!
Widac co Tuffcio mysli o wladzy... Wyrrrrwac noge, stlamsic, rozszarpac!!!:diabloti:
Mam nadzieje ze nie bedzie mial przez to klopotow... ;)
:lol::lol::lol::lol::lol::cool2:

jakoą tak groźnie sie Tuffcio szczerzy :grins:

Posted

[quote name='Teklunia']Czecs Alu!
Widac co Tuffcio mysli o wladzy... Wyrrrrwac noge, stlamsic, rozszarpac!!!:diabloti:
Mam nadzieje ze nie bedzie mial przez to klopotow... ;)

Kasiu, hahaha, mysle ,że nieeeee :evil_lol:

wybywamy na spcerek:multi: