mmbbaj Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='Alka'] ...a teraz dowód na to jak byliśmy podobni :wink: :o jaki Tuffi wydaje się duży na tym zdjęciu! A podobni faktycznie :lol: [quote name='Alka'] Fiu, fiuuuuuuuu! Jaka zgrabna laseczka! Śliczna :P Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Oj, tak Mini uwielbia takie zabawy ... Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jak one do siebie pasuja :o super razem wygladaja :D Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 dbsst, no tak się porobiło ostatnio ,że Mani więcej czasu spędza z Mini niż z Tuffim, a przecież to ona miałabyć dla Tuffiastego pańcią nr 1 . :wink: :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Alka napisał(a):dbsst, no tak się porobiło ostatnio ,że Mani więcej czasu spędza z Mini niż z Tuffim, a przecież to ona miałabyć dla Tuffiastego pańcią nr 1 . :wink: :D hehehehe wiesz jak jest solidarnosc jajnikow i tak dalej ;) musisz to Tufffistworowi wytlumaczyc ;) :lol: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Tuffi juz dawno ustalił hierarhię , najpierw pańcio, potem on i dłuuuugo, długgooo nikogo i gdzieś na końcu ja , Mani i Mati. no ale jak pacio wychodzi do pracy i mówi do Tuffiego -" dopilnuj tu wszystkiego', to jak może być inaczej? :evil: :wink: :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Alka napisał(a):Tuffi juz dawno ustalił hierarhię , najpierw pańcio, potem on i dłuuuugo, długgooo nikogo i gdzieś na końcu ja , Mani i Mati. no ale jak pacio wychodzi do pracy i mówi do Tuffiego -" dopilnuj tu wszystkiego', to jak może być inaczej? :evil: :wink: :D hahahaha mezczyzni Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no nie w tym qierunku to ja pieje z zachwytu Marcin pewnie chodzi jak paw dumny ze ma takie dwie dziewczyny sliczne :D Quote
Patka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Widze że Mini ma zaciecie sportowe moze zmoblizujesz "młodych" żeby zaczęli z nia sporty uprawiac to swietna zabawa !!! Mini jest prześliczna takie ASTki lubię :) i oczywiście fotki supraśne !!! Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 oj tak - Marcin z pewnością jest szalenie dumny ze ma dwie śliczne dziewczyny przy boku :D Ala... nazwę topiku zmieniłaś i od tego czasu zapominasz o zdjątkach Tuffisia :-? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 skoro Ala nie daje fot Tuffiego to ja wrzucę Świąteczną fotkę :lol: która powstała w wyniku zabawy kompem przez Kubę w ubiegłym roku :wink: :wink: Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Extra :loveu: oj fajnie tak móc robić kartki świąteczne z własnym piesiem 8) Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']skoro Ala nie daje fot Tuffiego to ja wrzucę Świąteczną fotkę :lol: która powstała w wyniku zabawy kompem przez Kubę w ubiegłym roku :wink: :wink: Hej!! Elfoyorek :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Alicja , jesteś jedyna w swoim rodzaju no, może masz tam jakieś jeszcze? :roflt: :roflt: :roflt: raz chcecie Mini ,raz Tuffiego, :niewiem: staram się jak mogę... :wallbash: okna umyte,obiadek podany, mieszkanko wysprzątane ...małe przyjątko się szykuje( TZ urodziny) Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 No to 100 latek w szczęściu i dobrym humorze 8) Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi: wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihi Quote
Alicja Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alka']kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi: wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihinooo stary on ci jest .......... najstarsze człowiekigo pamiętają :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi: wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihinooo stary on ci jest .......... najstarsze człowiekigo pamiętają :wink: :lol: :lol: :lol:Aghahaha no ładnie piszesz o TZcie Ala :evilbat: :lol: :lol: Proszę o przekazanie szanownemu Panu M zyczonek urodzinowych Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 dzięki, życzonka przekazane. Właśnie pijemy kawkę , zajadamy się ciastem...a o 20 TZ jedzie z Mani do stomatologa a ja z moim "psem obronnym" po Matiego na angielski. :wink: :D Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 i trochę Tufficzka :D starocie ze stycznia :wink: jeszcze wtedy płaszczyk miałem czarny jak smoła Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']skoro Ala nie daje fot Tuffiego to ja wrzucę Świąteczną fotkę :lol: która powstała w wyniku zabawy kompem przez Kubę w ubiegłym roku :wink: :wink: marzy mi sie taki stroj dla mojego potffora Quote
Alka Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 dbsst, ja pierwszy raz w życiu coś sama uszyłam,( jestem totalny antytalent ) i w rękach(maszynę wykopałam jakiś czas temu, bo doprowadzała mnie do furii )...popatrz jak prosto.. :wink: .( mam nadzieje,że ze mnie nie kpisz :wink: :D :D :D ) Quote
Alka Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 no tak, na małego to może łatwiej szyć, mniej materiału ... :wink: :D Na tegoroczny sezon zimowy przygotowałam dla Tuffiego kolekcję sweterków.Najpierw wydziergałam jeden, spodobało mi się i tak kolejno, aż teraz ma w czym wybierać.Podobno zima ma byc baardzo mrozna to i sweterki jak znalazł. :wink: :D :D oto kilka z nich(Tylko proszę się nie smiać... :wink: ) Quote
Patka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No nie ten rudy boski najbardziej mi sie podba ALu a co myślisz na temat modnej w tym sezonie szkockiej kraty widziałam Yorka w takim swetrze z dużym golfem i byłam zachwycona. Podobają mi sie 2 futerka Tuffieo nie podobają mi sie sukienki i panterki :evilbat: jak mus to mus my tez w tym roku będziemy chyba misieli Lili coś sprawić tylko jeszcze sie zastanwaim czy sweter czy polar ... ale dylematy ... Quote
Recommended Posts