Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']

...a teraz dowód na to jak byliśmy podobni :wink:

:o jaki Tuffi wydaje się duży na tym zdjęciu! A podobni faktycznie :lol:

[quote name='Alka']

Fiu, fiuuuuuuuu! Jaka zgrabna laseczka! Śliczna :P

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst, no tak się porobiło ostatnio ,że Mani więcej czasu spędza z Mini niż z Tuffim, a przecież to ona miałabyć dla Tuffiastego pańcią nr 1 . :wink: :D

Posted

Alka napisał(a):
dbsst, no tak się porobiło ostatnio ,że Mani więcej czasu spędza z Mini niż z Tuffim, a przecież to ona miałabyć dla Tuffiastego pańcią nr 1 . :wink: :D

hehehehe wiesz jak jest solidarnosc jajnikow i tak dalej ;)

musisz to Tufffistworowi wytlumaczyc ;) :lol:

Posted

Tuffi juz dawno ustalił hierarhię , najpierw pańcio, potem on i dłuuuugo, długgooo nikogo i gdzieś na końcu ja , Mani i Mati.
no ale jak pacio wychodzi do pracy i mówi do Tuffiego -" dopilnuj tu wszystkiego', to jak może być inaczej? :evil: :wink: :D

Posted

Alka napisał(a):
Tuffi juz dawno ustalił hierarhię , najpierw pańcio, potem on i dłuuuugo, długgooo nikogo i gdzieś na końcu ja , Mani i Mati.
no ale jak pacio wychodzi do pracy i mówi do Tuffiego -" dopilnuj tu wszystkiego', to jak może być inaczej? :evil: :wink: :D

hahahaha mezczyzni

Posted

Widze że Mini ma zaciecie sportowe moze zmoblizujesz "młodych" żeby zaczęli z nia sporty uprawiac to swietna zabawa !!! Mini jest prześliczna takie ASTki lubię :) i oczywiście fotki supraśne !!!

Posted

oj tak - Marcin z pewnością jest szalenie dumny ze ma dwie śliczne dziewczyny przy boku :D

Ala... nazwę topiku zmieniłaś i od tego czasu zapominasz o zdjątkach Tuffisia :-? :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']skoro Ala nie daje fot Tuffiego to ja wrzucę Świąteczną fotkę :lol: która powstała w wyniku zabawy kompem przez Kubę w ubiegłym roku :wink:

:wink:
Hej!!

Elfoyorek :lol: :lol: :lol:

Posted

Alicja , jesteś jedyna w swoim rodzaju

no, może masz tam jakieś jeszcze? :roflt: :roflt: :roflt:

raz chcecie Mini ,raz Tuffiego, :niewiem: staram się jak mogę... :wallbash:

okna umyte,obiadek podany, mieszkanko wysprzątane ...małe przyjątko się szykuje( TZ urodziny)

Posted

kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi:

wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihi

Posted

[quote name='Alka']kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi:

wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihinooo stary on ci jest .......... najstarsze człowiekigo pamiętają :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Alka']kurna, to jeszcze tyle mam się męczyć ? :wink: :D gdzie tam do setki... :wink: Ali, dzięki, oficjalna immprezka w piątek :multi:

wole nie pisać ile TZ ma latek, bo byście pospadały z krzeseł, hihinooo stary on ci jest .......... najstarsze człowiekigo pamiętają :wink: :lol: :lol: :lol:Aghahaha no ładnie piszesz o TZcie Ala :evilbat: :lol: :lol:

Proszę o przekazanie szanownemu Panu M zyczonek urodzinowych

Posted

dzięki, życzonka przekazane.

Właśnie pijemy kawkę , zajadamy się ciastem...a o 20 TZ jedzie z Mani do stomatologa a ja z moim "psem obronnym" po Matiego na angielski. :wink: :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']skoro Ala nie daje fot Tuffiego to ja wrzucę Świąteczną fotkę :lol: która powstała w wyniku zabawy kompem przez Kubę w ubiegłym roku :wink:

:wink:

marzy mi sie taki stroj dla mojego potffora

Posted

dbsst, ja pierwszy raz w życiu coś sama uszyłam,( jestem totalny antytalent ) i w rękach(maszynę wykopałam jakiś czas temu, bo doprowadzała mnie do furii )...popatrz jak prosto..
:wink: .( mam nadzieje,że ze mnie nie kpisz :wink: :D :D :D )

Posted

no tak, na małego to może łatwiej szyć, mniej materiału ... :wink: :D

Na tegoroczny sezon zimowy przygotowałam dla Tuffiego kolekcję sweterków.Najpierw wydziergałam jeden, spodobało mi się i tak kolejno, aż teraz ma w czym wybierać.Podobno zima ma byc baardzo mrozna to i sweterki jak znalazł. :wink: :D :D

oto kilka z nich(Tylko proszę się nie smiać... :wink: )

Posted

No nie ten rudy boski najbardziej mi sie podba ALu a co myślisz na temat modnej w tym sezonie szkockiej kraty widziałam Yorka w takim swetrze z dużym golfem i byłam zachwycona. Podobają mi sie 2 futerka Tuffieo nie podobają mi sie sukienki i panterki :evilbat: jak mus to mus my tez w tym roku będziemy chyba misieli Lili coś sprawić tylko jeszcze sie zastanwaim czy sweter czy polar ... ale dylematy ...