Gosiek Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Ala strasznie mi sie podoba ta sesja na komódce :D Tuffi świetnie wygląda w otoczeniu indiańskich gadżetów 8) Buziaki i miłego dzionka Quote
mmbbaj Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 No! Gdzie to zawędrował malutki ślicznotek Tufficzek? na drugą stronkę? :o się naszukałam! :lol: Po wczorajszym dniu widzę, że nadrabiać muszę szybciutko bo nie próżnowałyście! Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Czy takie produkuja tylko na indywidulane zamówienia? ... pewnie musiałaś sie wykosztowac ... ;) :lol: Quote
Alka Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Patka, chodzi o "figurke yorka ?" Niestety jedna jedyna jest. :wink: :D mmbbaj, dopiero co weszłam na galerie, także sama szukałam Tuffiego.Postaram sie rzucić jakies foteczki. Quote
mmbbaj Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol: a co do tej kiełbaski.... :o Co za pies :lol: Leon to by pogonił z warkotem :-? [quote name='HankaRupczewska']... Bajanek - rycerz życzliwy :o Kiełbaskę ? Wypluł ? :o :o :o Nie może być ... To takie psy żyją naprawdę ? Oj, trochę zażartowałam :oops: Nie wypluł jej raczej specjalnie tylko pewnie mu wypadła :wink: Jak jest taki rozkojarzony to mu na smakołykach nie zależy!( Na wystawie pluł kiełbasą naprawdę! :evilbat:) A jak goldenka się do kiełbaski dobrała to spokojnie patrzył i nic :lol: , ale myślę, że w innych warunkach mogłoby być inaczej :wink: Quote
Alicja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 8) o nasza sparkietka 8) :lol: :lol: :lol: Kiedy spacerek :roll: :wink: Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 ale z niego gwiazdor pełnym pyszczkiem :) Quote
Gosiek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ala - śliczne zdjątka plenerowe - bardzo podoba mi sie to ostatnie - Tufficzek tak pięknie siedzi na rękach Manueli :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Alu, czy Wy takie śliczne plenerki macie na codziennych spacerach? :o zazdraszczam!!! :evilbat: :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Aluś, kolejne super TUFFIKOWE zdjęcia ! Przyjeżdżajcie do nas, pieski pobrykają, a my pogadamy sobie :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Alu Tufficzek przeuroczy buziaczki dla niego Quote
Alka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Dzieki za komentarze, kochane jesteście Gosiu, ranny ptaszek z Ciebie ,o tej porze na dogo chyba mnie nie uświadczysz , a Ty już pewnie po porannym spacerku :wink: :D mmbbaj, takie plenerki są bardzo bliziutko nas. :D W realu niezbyt tam ładnie, tyle tylko ,że można bezpiecznie pieska spucić ze smyczy...Ja osobiście wolę iść w takie tereny ,niż paradować po osiedlowych chodnikach :wink: :D Alicja , ja codziennie około 16 wychodzę z Tuffim, a on od razu kieruje sie w stronę lasku i patrzy kiedy rzuce piłką.Normalnie taki grafik mu sie tej małej łepetynce utrwalił. :wink: A co najśmieszniejsze prawie zawsze spotykam pewnego pana z sunią i to wygląda tak jakbyśmy się umawiali.Więc jakbys słyszała jakieś ploty na mój temat to już wiesz o co chodzi ... :wink: :D :D :D Quote
Gosiek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Alka'] Gosiu, ranny ptaszek z Ciebie ,o tej porze na dogo chyba mnie nie uświadczysz , a Ty już pewnie po porannym spacerku :wink: :D Ala bo ja codziennie wstaję kilkanaście minutek po 6 :o a przed 7 idę juz z Axiem na spacerek :lol: Choć ostatnio trochę mu sie pozmieniało i w weekendy daje nam pospać dłuzej - taki mały śpioszek sie z niego robi :wink: Za kilka dni skończy juz 2 latka więc moze to przywilej wieku ze dłużej lubi pospać pod ciepłą kołderką :lol: Quote
Alka Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 nooo tak , prawie 2 -letni Axio staje się poważnym kawalerem...i to już za kilka dni :ylsuper: Jeżeli Mani zgodziła się na parę swoich fotj to ja pójdę za ciosem i wstawie jeszcze :evil_lol: a kto to mnie trzma na rękach :wink: to Mani,próbuje się schować jak wysoko mnie podniosła, a ja taki obsiurany :oops: wiesz :evil: trzymałaś mnie jak królika :evilbat: Quote
Gosiek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 no nie mogę - extra komentarze a najlepszy ten o Quote
asiunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Hej!! Obsiurany czy nie przystojniak jak zawsze :roflt: :roflt: :roflt: Quote
mmbbaj Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 nooooo!!! super, Ala! :lol: obśmiałam się jak norka! Tuffcio to już naprawdę jak gwiazda dogomanii! :D Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 :iloveyou: sliczna fota :D Ala masz przecudowna polowe corki ;) drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D Quote
Alicja Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='dbsst'] :iloveyou: sliczna fota :D Ala masz przecudowna polowe corki ;) drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D 8) dbsst ta druga połowa Manueli nie wiem czy nawet nie lepsza :wink: A Tuffi to pozuje jak zawodowy model :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 A Tuffi to pozuje jak zawodowy model wy tu tylko mówicie, że ładnie pozuje, jak zaodowiec, więc może przyznamy mu OSCARA w tej dziedzinie :D :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Daga&Oskar']A Tuffi to pozuje jak zawodowy model wy tu tylko mówicie, że ładnie pozuje, jak zaodowiec, więc może przyznamy mu OSCARA w tej dziedzinie :D :lol: :lol: :lol:to potrzebne 2 Oscary dla Tuffiego i Oskarka 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']A Tuffi to pozuje jak zawodowy model wy tu tylko mówicie, że ładnie pozuje, jak zaodowiec, więc może przyznamy mu OSCARA w tej dziedzinie :D :lol: :lol: :lol:to potrzebne 2 Oscary dla Tuffiego i Oskarka 8) no to Aluś na co czekasz?? Biersz się do9 roboty Kochana :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 dbsst napisał(a):... Ala masz przecudowna polowe corki ;) drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts