Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No! Gdzie to zawędrował malutki ślicznotek Tufficzek? na drugą stronkę? :o się naszukałam! :lol: Po wczorajszym dniu widzę, że nadrabiać muszę szybciutko bo nie próżnowałyście!

Posted

Patka, chodzi o "figurke yorka ?" Niestety jedna jedyna jest. :wink: :D

mmbbaj, dopiero co weszłam na galerie, także sama szukałam Tuffiego.Postaram sie rzucić jakies foteczki.

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol:

a co do tej kiełbaski.... :o Co za pies :lol: Leon to by pogonił z warkotem :-?

[quote name='HankaRupczewska']...

Bajanek - rycerz życzliwy :o Kiełbaskę ? Wypluł ? :o :o :o Nie może być ... To takie psy żyją naprawdę ?

Oj, trochę zażartowałam :oops: Nie wypluł jej raczej specjalnie tylko pewnie mu wypadła :wink: Jak jest taki rozkojarzony to mu na smakołykach nie zależy!( Na wystawie pluł kiełbasą naprawdę! :evilbat:) A jak goldenka się do kiełbaski dobrała to spokojnie patrzył i nic :lol: , ale myślę, że w innych warunkach mogłoby być inaczej :wink:

Posted

Dzieki za komentarze, kochane jesteście

Gosiu, ranny ptaszek z Ciebie ,o tej porze na dogo chyba mnie nie uświadczysz , a Ty już pewnie po porannym spacerku :wink: :D

mmbbaj, takie plenerki są bardzo bliziutko nas. :D W realu niezbyt tam ładnie, tyle tylko ,że można bezpiecznie pieska spucić ze smyczy...Ja osobiście wolę iść w takie tereny ,niż paradować po osiedlowych chodnikach :wink: :D

Alicja , ja codziennie około 16 wychodzę z Tuffim, a on od razu kieruje sie w stronę lasku i patrzy kiedy rzuce piłką.Normalnie taki grafik mu sie tej małej łepetynce utrwalił. :wink: A co najśmieszniejsze prawie zawsze spotykam pewnego pana z sunią i to wygląda tak jakbyśmy się umawiali.Więc jakbys słyszała jakieś ploty na mój temat to już wiesz o co chodzi ... :wink: :D :D :D

Posted

[quote name='Alka']
Gosiu, ranny ptaszek z Ciebie ,o tej porze na dogo chyba mnie nie uświadczysz , a Ty już pewnie po porannym spacerku :wink: :D
Ala bo ja codziennie wstaję kilkanaście minutek po 6 :o a przed 7 idę juz z Axiem na spacerek :lol:
Choć ostatnio trochę mu sie pozmieniało i w weekendy daje nam pospać dłuzej - taki mały śpioszek sie z niego robi :wink: Za kilka dni skończy juz 2 latka więc moze to przywilej wieku ze dłużej lubi pospać pod ciepłą kołderką :lol:

Posted

nooo tak , prawie 2 -letni Axio staje się poważnym kawalerem...i to już za kilka dni :ylsuper:

Jeżeli Mani zgodziła się na parę swoich fotj to ja pójdę za ciosem i wstawie jeszcze :evil_lol:

a kto to mnie trzma na rękach :wink:

to Mani,próbuje się schować

jak wysoko mnie podniosła, a ja taki obsiurany :oops:

wiesz :evil: trzymałaś mnie jak królika :evilbat:

Posted

:iloveyou:

sliczna fota :D

Ala masz przecudowna polowe corki ;)

drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D

Posted

[quote name='dbsst']

:iloveyou:

sliczna fota :D

drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D 8) dbsst ta druga połowa Manueli nie wiem czy nawet nie lepsza :wink:

A Tuffi to pozuje jak zawodowy model :wink:

Posted

[quote name='Daga&Oskar']

A Tuffi to pozuje jak zawodowy model

wy tu tylko mówicie, że ładnie pozuje, jak zaodowiec, więc może przyznamy mu OSCARA w tej dziedzinie :D :lol: :lol: :lol:to potrzebne 2 Oscary dla Tuffiego i Oskarka 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']

A Tuffi to pozuje jak zawodowy model

wy tu tylko mówicie, że ładnie pozuje, jak zaodowiec, więc może przyznamy mu OSCARA w tej dziedzinie :D :lol: :lol: :lol:to potrzebne 2 Oscary dla Tuffiego i Oskarka 8)

no to Aluś na co czekasz?? Biersz się do9 roboty Kochana :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
...

drugiej polowy nie widze ale domyslam sie ze tej widocznej polowie za grosz nie ustepuje :D

:roflt: :roflt: :roflt: