Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hihiihi cieszkam sie ze Tuffisty sie podoba ;)

a mnie sie to polaczenie podoba :D

jak mam wytlumaczyc mojej sunce ze nie jest yorkiem ona tez tak gramoli sie na kolana :evilbat:

Posted

[quote name='Alka']

O rany ! Ale SUPER :o :lol: :o :lol:
A pozatym Ala, jakies obce mordulce pojawiaja się w waszym topicu... Baaaa, nawet śpia w łużku z Manuelą :o A ja myslałam , że w Rybniku tylko Ozulec króluje :roll:

Posted

Jest mi niezmiernie miło,że fotki się podobały. :oops: Ja naprawdę jestem niefotogeniczna ,właściwie to nie lubię siebie na fotkach oglądać. No ale czegóż nie robi sie dla pieska... :wink: :D

dbsst - nie wiem jak to jest, ale ilekroc jestem u Alicji R.to Ozzy włazi mi na kolana i potem pełno siniaków mam na nogach :wink: , może te duże tak mają :roll: :D

Haniu -amstaffka Mini tak jakby należy do rodziny, ostatnio moja córka więcej czasu przebywa z nią aniżeli z Tuffim. :wink: Dzisiaj z Marcinem robili jej jesienną sesyjkę , więc przyjdzie mi zmienić tytuł galerii...chyba :wink:

mmbbaj- bedzie mi miło jeżeli wkleisz u nas fotkę Bajana ,wiem że dzisiaj fociłaś. :D

dziewczyny, dzięki za wszystkie komentarze! :buzi:

Posted

Witajcie!

Patka, Twoja praca Marcinowi bardzo sie podobała, jednak woli Mini z uszkami. :D Może to kwestia przyzwyczajenia :roll: :D

Hanka , każdy popęlnia błędy :wink: ,a może nie do końca nacisnęłaś klawisz :wink: :

sota, masz prawie yorka...no big yorka :wink: :D

i jeszcze foteczka Tufficzka w plenerku :D

w takiej trawie nie da rady pograć

poszukam innego zajęcia

można sikać w locie

pancia, a patykiem mogę sie bawić?

no to pogryziemy sobie

z jednej strony

i z drugiej strony

Posted

cześć
Ala... faktycznie w takiej trawce nie da sie piłeczką grać ale za to można sie w chowanego bawic :wink: tzn pies sie chowa a Ty próbujesz za wszelka cenę piesa wypatrzeć hihi .
Oj te nasze yoraski maleńkie 8)

No i niezmiernie mi miło widzieć znajoma kokardeczkę :buzi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Cudny on jest ! A czy ty ala wiesz, że ja nigdy nie dotykałam Yoreczka ??? Nikt z naszych przyjaciół i znajomych nie ma maluszka :cry: :cry: :cry:oj no to przyjedź do nas Ala da ci ponosić Tuffika 8)

Posted

[quote name='Alka']...
mmbbaj- bedzie mi miło jeżeli wkleisz u nas fotkę Bajana ,wiem że dzisiaj fociłaś. :D

Alu jesteś bardzo kochana :calus: i bardzo dziękuję Ci za propozycję :D Zaraz poszukam czy się coś nadaje bo...aparat do d......y i jakieś takie dropiate zdjęcia wychodzą, a do tego TZ robił zdjęcia i nie wiem czemu większość firmował swoim paluchem w obiektywie :evilbat: Taki jakiś dziś kiepski dzień mamy :-?
A oglądając zdjęcia Tuffcia dochodzę do wniosku, że jest nieprawdopodobnie wdzięcznym modelem :D Każde zdjęcie to inna sytuacja! Cudne są! :P

Posted

No to korzystamy z zaproszenia! :lol:

Fotka na kanapie specjalnie dla Ciebie Alu mimo, że Bajan baaaardzo śpiący... zgodził się otworzyć oczy :wink:
Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']No to korzystamy z zaproszenia! :lol:

Fotka na kanapie specjalnie dla Ciebie Alu mimo, że Bajan baaaardzo śpiący... zgodził się otworzyć oczy :wink:
Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol: :lol: :lol: i to się nazywa miłość , podzielić się ostatnim skrawkiem kiełbaski :lol:
Bajan leżący śliczny / a Ozzy z jednej michy pił wodę z Kumplem Kumpelki :wink: 8) /

Posted

[quote name='mmbbaj']No to korzystamy z zaproszenia! :lol:

Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol:

Bajanek - rycerz życzliwy :o Kiełbaskę ? Wypluł ? :o :o :o Nie może być ... To takie psy żyją naprawdę ?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
... a Ozzy z jednej michy pił wodę z Kumplem Kumpelki :wink: 8) /

:o :o :o nooooooooo! Nie wiedziałam, że Kumpelek zna Ozziego! :lol: Bajan Kumpla chciał "zamęczyć", ale dzielny chłopaczek się nie dawał :D