Gosiek Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Ala, Tuffi fajnie wygląda na tle kolorów jesiennych. A Wy obie slicznie wyszłyscie na fotach - prozfdrów Mani ode mnie OK? Quote
Daga_i_Oskar Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Aluś kolejne świetne fotki Ty i Manuela ślicznie na każdej wyglądacie, jesteście bardzo fotogeniczne a dodatkowego uroku dodaje Wam Tuffcio :) :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 hihiihi cieszkam sie ze Tuffisty sie podoba ;) a mnie sie to polaczenie podoba :D jak mam wytlumaczyc mojej sunce ze nie jest yorkiem ona tez tak gramoli sie na kolana :evilbat: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Alka'] O rany ! Ale SUPER :o :lol: :o :lol: A pozatym Ala, jakies obce mordulce pojawiaja się w waszym topicu... Baaaa, nawet śpia w łużku z Manuelą :o A ja myslałam , że w Rybniku tylko Ozulec króluje :roll: Quote
Alicja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 wow , no no mamy nawet wakacyjnego TZta / och te ciepełko latem / :wink: Dlaczego ja nie mam fotki jak Tuffi mi rzuca całuski :-? 8) Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 To zdjecie jest niesamowite :o po prostu doskonałe :klacz: :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] śpia w łużku O Chryste :o :o :o To ja tak napisałam !!!! Ala !!!! I ty mnie nie poprawiłaś ? Ani nie wyszydziłaś ? :o Quote
Alka Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Jest mi niezmiernie miło,że fotki się podobały. :oops: Ja naprawdę jestem niefotogeniczna ,właściwie to nie lubię siebie na fotkach oglądać. No ale czegóż nie robi sie dla pieska... :wink: :D dbsst - nie wiem jak to jest, ale ilekroc jestem u Alicji R.to Ozzy włazi mi na kolana i potem pełno siniaków mam na nogach :wink: , może te duże tak mają :roll: :D Haniu -amstaffka Mini tak jakby należy do rodziny, ostatnio moja córka więcej czasu przebywa z nią aniżeli z Tuffim. :wink: Dzisiaj z Marcinem robili jej jesienną sesyjkę , więc przyjdzie mi zmienić tytuł galerii...chyba :wink: mmbbaj- bedzie mi miło jeżeli wkleisz u nas fotkę Bajana ,wiem że dzisiaj fociłaś. :D dziewczyny, dzięki za wszystkie komentarze! :buzi: Quote
Patka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Alka a nie powiedziałaś mi jak podobały sie lubemu Twojej córci "nowe uszy" slicznotki Mini :D Quote
sota36 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Jak tam dalej tu bede zagladala, to kupie sobie yorka!!! biedny Gutek... Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Hihihihi kto wie może Gutek będzie zadowolony z takiego kompana? :wink: Quote
Alka Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Witajcie! Patka, Twoja praca Marcinowi bardzo sie podobała, jednak woli Mini z uszkami. :D Może to kwestia przyzwyczajenia :roll: :D Hanka , każdy popęlnia błędy :wink: ,a może nie do końca nacisnęłaś klawisz :wink: : sota, masz prawie yorka...no big yorka :wink: :D i jeszcze foteczka Tufficzka w plenerku :D w takiej trawie nie da rady pograć poszukam innego zajęcia można sikać w locie pancia, a patykiem mogę sie bawić? no to pogryziemy sobie z jednej strony i z drugiej strony Quote
asiunia Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Hej!! Sesese tez mamy taką piłkę tylko żółtą i odkąd Meta ją wzięła do dzioba nie piszczy :roll: Quote
Gosiek Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 cześć Ala... faktycznie w takiej trawce nie da sie piłeczką grać ale za to można sie w chowanego bawic :wink: tzn pies sie chowa a Ty próbujesz za wszelka cenę piesa wypatrzeć hihi . Oj te nasze yoraski maleńkie 8) No i niezmiernie mi miło widzieć znajoma kokardeczkę :buzi: Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Cudny on jest ! A czy ty ala wiesz, że ja nigdy nie dotykałam Yoreczka ??? Nikt z naszych przyjaciół i znajomych nie ma maluszka :cry: :cry: :cry: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Cudny on jest ! A czy ty ala wiesz, że ja nigdy nie dotykałam Yoreczka ??? Nikt z naszych przyjaciół i znajomych nie ma maluszka :cry: :cry: :cry:oj no to przyjedź do nas Ala da ci ponosić Tuffika 8) Quote
Snoopy7 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Cudny on jest ! Zgadzam się w 100% i jak pięknie daje Panu buzi. Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Alka']... mmbbaj- bedzie mi miło jeżeli wkleisz u nas fotkę Bajana ,wiem że dzisiaj fociłaś. :D Alu jesteś bardzo kochana :calus: i bardzo dziękuję Ci za propozycję :D Zaraz poszukam czy się coś nadaje bo...aparat do d......y i jakieś takie dropiate zdjęcia wychodzą, a do tego TZ robił zdjęcia i nie wiem czemu większość firmował swoim paluchem w obiektywie :evilbat: Taki jakiś dziś kiepski dzień mamy :-? A oglądając zdjęcia Tuffcia dochodzę do wniosku, że jest nieprawdopodobnie wdzięcznym modelem :D Każde zdjęcie to inna sytuacja! Cudne są! :P Quote
agabass Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 nie złe fotosony, Tuffi wystrzałowo-odlotowy Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No to korzystamy z zaproszenia! :lol: Fotka na kanapie specjalnie dla Ciebie Alu mimo, że Bajan baaaardzo śpiący... zgodził się otworzyć oczy :wink: Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='mmbbaj']No to korzystamy z zaproszenia! :lol: Fotka na kanapie specjalnie dla Ciebie Alu mimo, że Bajan baaaardzo śpiący... zgodził się otworzyć oczy :wink: Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol: :lol: :lol: i to się nazywa miłość , podzielić się ostatnim skrawkiem kiełbaski :lol: Bajan leżący śliczny / a Ozzy z jednej michy pił wodę z Kumplem Kumpelki :wink: 8) / Quote
Hanna R. Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='mmbbaj']No to korzystamy z zaproszenia! :lol: Fotka na kanapie specjalnie dla Ciebie Alu mimo, że Bajan baaaardzo śpiący... zgodził się otworzyć oczy :wink: Poniżej Pola Mokotowskie, tej goldence Bajan wypluł kawałek kiełbaski żeby sobie "biedactwo" zjadła... :lol: Bajanek - rycerz życzliwy :o Kiełbaskę ? Wypluł ? :o :o :o Nie może być ... To takie psy żyją naprawdę ? Quote
mmbbaj Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):... a Ozzy z jednej michy pił wodę z Kumplem Kumpelki :wink: 8) / :o :o :o nooooooooo! Nie wiedziałam, że Kumpelek zna Ozziego! :lol: Bajan Kumpla chciał "zamęczyć", ale dzielny chłopaczek się nie dawał :D Quote
Recommended Posts