Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Łojej jaki fajny :angel: To ta "przekaska"z fotek Ozzusia? :wink:asiunia przyjaciel nie żarełko :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej jaki fajny :angel: To ta "przekaska"z fotek Ozzusia? :wink:asiunia przyjaciel nie żarełko :wink: :lol: :lol: :lol: Hej!! Taaak przyjaciel-maly,slodki,szybki do strawienia.... 8) Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 asiunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej jaki fajny :angel: To ta "przekaska"z fotek Ozzusia? :wink:asiunia przyjaciel nie żarełko :wink: :lol: :lol: :lol: Hej!! Taaak przyjaciel-maly,slodki,szybki do strawienia.... 8) asiunia ty sie Tuffikowi nie narażaj 8) :lol: Quote
XXL Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asiunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej jaki fajny :angel: To ta "przekaska"z fotek Ozzusia? :wink:asiunia przyjaciel nie żarełko :wink: :lol: :lol: :lol: Hej!! Taaak przyjaciel-maly,slodki,szybki do strawienia.... 8) hahhaah nom fajnie powiedziane slodzik z tufolca ...i asiunia uwarzaj bo ci tufi nie da autografu on jest teras kapitanem 11stki marzen :D Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 XXL napisał(a):asiunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Łojej jaki fajny :angel: To ta "przekaska"z fotek Ozzusia? :wink:asiunia przyjaciel nie żarełko :wink: :lol: :lol: :lol: Hej!! Taaak przyjaciel-maly,slodki,szybki do strawienia.... 8) hahhaah nom fajnie powiedziane slodzik z tufolca ...i asiunia uwarzaj bo ci tufi nie da autografu on jest teras kapitanem 11stki marzen :Do tak z tym to się zgadzam , a Ozzy gra w obronie :wink: :lol: :lol: :lol: , szukamy do kompletu jeszcze 9 + na ławke rezerwowych 8) Quote
asiunia Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Hej!! No dobła :roll: Pseprasam Tuffik :oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! No dobła :roll: Pseprasam Tuffik :oops: Metka na sędziego :wink: a asiunia stawia trenerom :wink: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Aluś, super, że wreszcie zdecydowałaś się założyć własną galerię Tuffiemu. Chlopak z niego na całeko, a my z utęsknieniem czekamy na jakieś spotkanko i znak od Ciebie kiedy miałabyś czas :) P.S Co do balonów to mój postęuje z nimi tak samo jak Tufii, podbija do góry, a potem rach, ciach i po balonie i tego hałasu także się nie boi i chętnie przerzuwa sobie resztki :P Prosimy o więcej zdjęć !! Quote
Alka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 kolejna porcyjka fot (sprzed roku) :D zabawa z łosiem :wink: relaks :D a gdzie podział się mój tułów? :wink: ten fotel należy do mnie :wink: mój azyl :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wypisz, wymaluj Oskarka :D Czyż to zdjęcie nie przypomina mojego szkraba jak jeszcze mia długie włoski ? Brawa dla swietnie pozującego Tuffiego :) Quote
Alka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Daga, nie da się ukryć,są bardzo podobni,niemal identyczne pyszczorki... :angel: Mam nadzieję ,że jak się spotkamy w realu z pieskami to lepiej to ocenimy. :D Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 A Tuffi pozwala mi siedzieć czasem na swoim fotelu :wink: :lol: Alka jedziemy do Siemków w lutym , możemy cię zabrać :wink: Quote
Alka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicja, dzięki :D ! Do lutego to trochę czasu jeszcze. :wink: Jak Dagusi termin będzie pasował i nie będzie śniegu po kolana(co by mojego szkraba nie zasypało) to oczywiście piszemy się na to. :D :D :D Quote
Daga_i_Oskar Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alka napisał(a):Alicja, dzięki :D ! Do lutego to trochę czasu jeszcze. :wink: Jak Dagusi termin będzie pasował i nie będzie śniegu po kolana(co by mojego szkraba nie zasypało) to oczywiście piszemy się na to. :D :D :D Aluś ja jestem zawsze chętna na spotkanko :) Może być nawet ten weekend - sobota :D Quote
ameliace Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Może by tak Tuffik przyjechał i pokazał Enterowi że balony nie gryzą :wink: Psiurka piękna :) Ma przesłodką mordkę :D Quote
Alka Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Nie ma sprawy,nasze psiury są rówieśnikami, powinni się dogadać w sprawach balonowych. :wink: :D Zresztą Tuffi dużo czasu spędza w towarzystwie astów (buziaki dla Ozziego). :D a teraz kilka fot kąpielowych "Woda też nie gryzie". :wink: poznajecie? to cały czas ja, Tuffi :wink: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Oj bidulek ten mój sąsiad koffany 8) :buzi: Quote
isabelle Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Pozwole sobie wkleic pare dzisiejszych fotek Tuffiego. Alu jakbys chciala cos pozmieniac to daj mi znac. :wink: :P Jesienne portreciki Quote
isabelle Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 A teraz Tuffi z nieco innej perspektywy Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Cudowne foteczki / widać klasę fotografa i sprzętu :wink: / a ja nieśmialo poproszę o duecik 8) T & F :wink: Quote
XXL Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 super fotki :) haha mokry fajnie wyglonda haha :D Quote
isabelle Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Cudowne foteczki / widać klasę fotografa i sprzętu :wink: / a ja nieśmialo poproszę o duecik 8) T & F :wink: Haha Alu, sprzet to moze, ale fotograf dopiero raczkuje ... :wink: :lol: Duecik za momencik bedzie, ale z daleka focony bo 2 ruchliwe yoraski uchwycic razem to juz ponad moje sily i sprzetu. Quote
isabelle Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 I duecik, czyli Tuffi z koleżanką Fleur :P :lol: Niestety z ostroscia nie najlepiej bo focone obiektywem portretowym. :-? W pogoni za pileczkami. Ciekawe czy Ala rozpozna Tuffcia? :wink: Tuffi juz swoja pileczke dopadl a tu zadek Flerci na pierwszym planie ile pileczek dookola zmiana pileczki z niebieskiej na czerwona Fleur ciagle zostaje o krok w tyle buzi buzi Quote
Recommended Posts