Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra, a wiesz ,że ja tobie zawdzięczam to że Tuffiasty normalnieje przy Mini? ;)W sobotę pisałaś o tym yorku uczepionym do Kanowego karku...:evil_lol:

Nasz cwaniak najpierw Miniuchę atakował a potem szybko na ręce... od teraz musi sobie radzic sam ...:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Vectra, a wiesz ,że ja tobie zawdzięczam to że Tuffiasty normalnieje przy Mini? ;)W sobotę pisałaś o tym yorku uczepionym do Kanowego karku...:evil_lol:

Nasz cwaniak najpierw Miniuchę atakował a potem szybko na ręce... od teraz musi sobie radzic sam ...:evil_lol:

no widzisz :diabloti: niech się chłopak uczy od młodości ;) że się z kobitkami nie zadziera :evil_lol: :evil_lol: na stare lata jak znalazł :cool1:

Posted

Alka napisał(a):

Ja wczoraj to czytałam :mdleje:, jakbym była właścicielką tego yorka to już bym była trup nieboszczyk :evil_lol: Acha... czy to znaczy, że teraz czekacie żeby Tuffi na Miniuszce na oklep sobie pojeździł? :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ja wczoraj to czytałam :mdleje:, jakbym była właścicielką tego yorka to już bym była trup nieboszczyk :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uwielbiam Cię normalnie :loveu: :loveu:
gdybyśmy były sąsiadkami na pewno bym była na liście tych STRASZNYCH LUDZI :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uwielbiam Cię normalnie :loveu: :loveu:

Ja też cię uwielbiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu:
Vectra napisał(a):
gdybyśmy były sąsiadkami na pewno bym była na liście tych STRASZNYCH LUDZI :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Nie, twoje psy byłyby na liście tych strasznych psów :eviltong::eviltong::eviltong: Echhhh.. wiesz, ze mną nie było tak źle dopóki się na dogo nie zarejestrowałam :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Alu jak po wizycie u fryzjera? Zadowolona? ;)

No właśnie Alu jak było u fryzjera? Pamiętam, że Tuffi za bardzo sie stresował zawsze...:razz:

Miłego dnia!

Posted

Alka napisał(a):
dzień doberek !:multi:

na począterk kilka fotek Tuffcia

Dobry wieczór Alu!
Spędziłam dziś trochę czasu na oglądaniu Twojej fotkowej galeri, choć połowa czasu to otwieranie stron, trzeba mieć cierpliwość do tej dogomani ale to co widziałam bardzo mi się podobało. Myślę że jak będę na bieżąco zaglądać, to pokomentuję, Tuffcio jest śliczny, może będą mieli kiedyś okazję z Rubisiem pobiegać, wszak mieszkamy za miedzą w Mikołowie.Pozdrawiam :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witaj Alu :multi:
Co słychać? Jak mija majówka? :lol:

cześc Kasiu !:multi: juz prawie koniec majowego długiego weekendu, a pogoda coraz cieplejsza ...

Teklunia napisał(a):
czesc Alus :)

kaprysne to nasze forum, co? :eviltong:

cześc Kasiu !:multi: kapryśne :cool3: to mało powiedziane...:angryy: aż nie chce się wchodzić ...:diabloti::diabloti:

Posted

Reniagoj napisał(a):
Dobry wieczór Alu!
Spędziłam dziś trochę czasu na oglądaniu Twojej fotkowej galeri, choć połowa czasu to otwieranie stron, trzeba mieć cierpliwość do tej dogomani ale to co widziałam bardzo mi się podobało. Myślę że jak będę na bieżąco zaglądać, to pokomentuję, Tuffcio jest śliczny, może będą mieli kiedyś okazję z Rubisiem pobiegać, wszak mieszkamy za miedzą w Mikołowie.Pozdrawiam :lol:

cieszę się ,że do nas zajrzałaś:multi::multi:
Podziwiam Twoją cierpliwośc w przeglądaniu fotoblożka, dogo tak się ostatnio slimaczy że szkoda gadać ...:angryy:
Dzięki za komplementy pod adresem Tuffcia.:oops: Co do spotkanka to można by pomyśleć ....dzieli nas mała odległość :p

pozdrawiamy serdecznie !:loveu:

Posted

Miła Alu, czy przypadkiem nie wybierasz się na wystawę do Bytomia 19 maja, bo ja tak sie tu i tam ogłaszam, by z kimś sobie tam przedgadać. Chciałabym wystawić Rubisia w czerwcu w Krakowie, ale wcześniej chciałabym zobaczyć czym sie to je. Pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uwielbiam Cię normalnie :loveu: :loveu:
gdybyśmy były sąsiadkami na pewno bym była na liście tych STRASZNYCH LUDZI :evil_lol: :evil_lol: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za to byłabyś na liście moich ulubionych sasiadek:eviltong::diabloti:

cześć sąsiady ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za to byłabyś na liście moich ulubionych sasiadek:eviltong::diabloti:

cześć sąsiady ;)

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: z całą pewnością :loveu: :loveu: :diabloti: