Alka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Wielkość piłeczki dopasowana idealnie do wielkości psa:loveu: http://img144.imageshack.us/img144/6189/dscf1586fi0.jpg haha, no tak, nie wypada na spacerki zabierać wielgachnych piłek , za którymi mały futrzak również przepada...:evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 plenerowe foteczki :loveu: aleee dołki, podleje jeden...:evil_lol::evil_lol: fruwać też potrafię :evil_lol: Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A co by się stało gdyby piłeczka zniknęła.:diabloti: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Aga, gdybym na spacerku miała tylko aparat to Tuffiasty szczekałby jak najęty...:evil_lol: przyzwyczaiłam go ,że gdy robię zdjęcia to od razu pojawia się piłeczka ...:cool3: kiedyś najnormalniej w świecie zapomniałam o piłeczce, wyciągam aparat , on kręci kółka w powietrzu, czyli cieszy się ogromnie , a tu klapa... piłeczki niet...:shake: rzucałam mu wtedy paczką chusteczek higienicznych ... ale wtedy stawał się upier... szczekał i jeszcze raz szczekał...:cool3::cool3: kiedy nie robię zdjęć i nie mam piłki , znajduje sobie na spacerku inne zajęcia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie domaga się jej ...:evil_lol: Quote
Zuza96 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witajcie :lol: Mizianko dla Tuffieo. :loveu: Jak u Was pogoda Alu ? U mnie cały czas pada deszczyk...:shake: Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 aleee dołki, podleje jeden...:evil_lol::evil_lol: To Tufcio taki dleczek wykopał? :evil_lol: Quote
Alka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zuza96 napisał(a): Jak u Was pogoda Alu ? U mnie cały czas pada deszczyk...:shake: taka sobie... trochę pokropiło, ale w miarę przyjemnie...;) Alicjarydzewska napisał(a):;)jak tam prace domowe:p tylko co musiałam , resztę odłożyłam na poniedziałek...:evil_lol: PIKA napisał(a):To Tufcio taki dleczek wykopał? :evil_lol: a jak :evil_lol: przecież to kawał psa jest ...:evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alu, nareszcie masz u siebie Mani :multi: Wspaniale :multi: Nacieszycie się sobą :loveu: Quote
Alka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 beria napisał(a):Alu, nareszcie masz u siebie Mani :multi: Wspaniale :multi: Nacieszycie się sobą :loveu: Gosiu, dopiero w poniedziałek po południu nastąpi pełnia szczęścia... :multi::multi: Tak się cieszę ,że ją zobaczę ... :multi: chociaż powiem wam ,że wiele nerwów mnie kosztuje jej przyjazd.Najpierw euforia, a po kilku dniach już myśle ,że za niedługo znów się przyjdzie rozstać...i ta myśl jest najgorsza...:cool3: teraz cieszę się , że chociaż TŻ z Mateuszem mogą z nią pobyć dłużej...:loveu: Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Alka napisał(a):Gosiu, dopiero w poniedziałek po południu nastąpi pełnia szczęścia... :multi::multi: Kurcze, przeczytałam, że Mani przyjeżdża 12, ale potem potem przeczytałam, że jadą z Mani i pomyślałam, że do Ciebie :oops: Cymbał jestem :wallbash: Wiem, że optymista, to ten, który wchodząc na cmentarz widzi same plusy, ale myśl optymistycznie :cool3: Bedziesz z Mani aż 10 dni, a nie tylko 10 dni ;) Quote
Alka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 beria napisał(a): Bedziesz z Mani aż 10 dni, a nie tylko 10 dni ;) właśnie to powinnam sobie do głowy wbić :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :mad:to jak ja weszłam to jej znów nie ma:cool1: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:to jak ja weszłam to jej znów nie ma:cool1: jeszcze przed 24 wieszałam u Mani firankę...:evil_lol: a potem wciągnął mnie film...;) Witam!:multi: Piękna niedziela się zapowiada.Słoneczko od rana nam towarzyszy:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):jeszcze przed 24 wieszałam u Mani firankę...:evil_lol: a potem wciągnął mnie film...;) Witam!:multi: Piękna niedziela się zapowiada.Słoneczko od rana nam towarzyszy:loveu::loveu::evil_lol:a ja korzystałam z chwilowego dostępu;) My już byliśmy na spacerku od-8 było cudownie:loveu: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć szczęśliwa Alutko;) Jutro będę szczęsliwa...:multi::multi::multi: chociaż dzisiaj mam już super humorek:p Quote
Aga76 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dzień dobry Alu :loveu: Tufii w locie :megagrin: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a): Ale kudlaty Tuffi:loveu: Niedlugo bedzie trzeba robic papiloty:cool3: Alu ciesze sie z toba:multi: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wykorzystując ładną pogodę zabraliśmy na spacerek piłeczkę i aparacik. kilka ujęć plenerkowych...:loveu: Quote
Alka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Aga76 napisał(a):Właściciel piłeczki :cool1: zawsze rozmiesza mnie jak kładzie łapeczkę na piłce...:evil_lol::evil_lol: jakby mówił do mnie - "zagramy"...:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Alka napisał(a):zawsze rozmiesza mnie jak kładzie łapeczkę na piłce...:evil_lol::evil_lol: jakby mówił do mnie - "zagramy"...:evil_lol::evil_lol: A do tego ten wzrok:evil_lol: Alu przypomnij mi ile Tuffi ma pilek?:lol: Quote
Recommended Posts