Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):

no, no, no jaka laseczka z rozwianym wietrznie Tuffciem?

hihi z tą laseczką to przesadziłaś:evil_lol:
a Tuffcio rozwiany ale z wyrywania się :cool3:, nie chciał sobie z Pańcią foty zrobić...:cool3:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
hihi z tą laseczką to przesadziłaś:evil_lol:
a Tuffcio rozwiany ale z wyrywania się :cool3:, nie chciał sobie z Pańcią foty zrobić...:cool3:
:eviltong: a właśnie ze nie przesadziłam - każdy to potwierdzi :p

Posted

[quote name='Zuza96']Ja potwierdzam, JA !!![quote name='PIKA']Ja tez potwierdze :cool1:[quote name='zuzolandia']Zgadzam sie z przedmówcami ;-) gryfnos frelko ;-) heheehHA - widzisz Alu? :p
zazdroszczę Ci figurki :cool3: sporo mi jeszcze do takiej brakuje :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']HA - widzisz Alu? :p
zazdroszczę Ci figurki :cool3: sporo mi jeszcze do takiej brakuje :placz:

eee tam figura rzecz nabyta :evil_lol: ale dzięki za miłe słowa:p

Gosiu, ja Ciebie podziwiam i gratuluję samozaparcia , wytrwałości ...efekty wspaniałe :loveu:

a teraz Tuffcio;)
co tam dobrego robicie na kolację :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']

chyba musi być to coś smacznego bo aż jęzorek mu wylazł :p :p

Alu jak u Ciebie czysciutko...wszystko się aż błyszczy!!!!! :loveu::loveu: Też bym tak chciała.....

Posted

fidelek2 napisał(a):
chyba musi być to coś smacznego bo aż jęzorek mu wylazł :p :p

Alu jak u Ciebie czysciutko...wszystko się aż błyszczy!!!!! :loveu::loveu: Też bym tak chciała.....

haha dzięki:p ale to tylko tak na focie widać :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):

ooo córka Ali :cool3: :loveu: szalone podobieństwo :evil_lol: Tylko nie zaprzeczaj.. i tak nikt Ci nie uwierzy :diabloti:

wszyscy mówią ,że Manuela podobna do taty:cool3::evil_lol:

Witajcie !

Znów szaroburo za oknem , a na dodatek leje... :cool3:

Posted

cześć Ala - u mnie biało :angryy: znów pada snieg... i znów bedzie chlapa.
Mrozik od rana trzyma... temperaturka wręcz z godziny na godzinę spada.. rano było -6 a teraz mamy -7 :roll:

Posted

Czesc Aluś :multi:

dziewczyny maja racje, masz swietna figurke i tylko Ci takiej pozazdroscic :loveu: W pierwszym momencie rownie myslalam, ze to Mani, sobie pomyslalam, ze nie doczytalam i moze przyjechali w odwiedziny, ale potem pokojarzylam fakty i to Mężulek z synem leca do mani tak? A mozesz mi przypomniec w jakiej miejscowosci Manuela jest??

Tufficzek jak zwykle sweety, a i w krotkiej fryzurce bedzie na pewno super wygladał :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

dziewczyny maja racje, masz swietna figurke i tylko Ci takiej pozazdroscic :loveu: W pierwszym momencie rownie myslalam, ze to Mani, sobie pomyslalam, ze nie doczytalam i moze przyjechali w odwiedziny, ale potem pokojarzylam fakty i to Mężulek z synem leca do mani tak? A mozesz mi przypomniec w jakiej miejscowosci Manuela jest??

dzięki Daguś :buzi:
TŻ z Mateuszem lecą 5 marca a 12 razem z Mani wracają. Ale Mani tylko na 10 dni będzie z nami...:placz:już się doczekać nie mogę...:multi::multi::multi:

Daguś ,Manuela jest w Hemel Hempstead ok.40 km od Londynu ;)

Posted

Aluś - mi tez powoli siostra ucieka, jeszcze 4 m-ce no i będzie w Anglii, ale ja chcę do niej dojechac na wakacje, a potem to pewnie na Święta się zobaczymy jak pójdzie dobrze. Jednak zdąrzyłam sie do tego przyzwyczaic i wcale nie narzekam, po 20 latach będę mogła poczuć co to jest być jedynaczką hehe :lol:

Tufficzek z piłeczką słodki, uwielbiam jak te łobuzy trzymają je tak w pyszczku :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Aluś - mi tez powoli siostra ucieka, jeszcze 4 m-ce no i będzie w Anglii, ale ja chcę do niej dojechac na wakacje, a potem to pewnie na Święta się zobaczymy jak pójdzie dobrze.

no tak Dagusiu, takie jest życie ...:cool1:
Ja zobaczę się z Mani w marcu, potem w połowie czerwca, a na początku lipca ja jadę do niej.Przynajmniej takie są plany... :multi:

Posted

[quote name='Alka']Tuffciowe zabawy ;)

gdzie piłeczka:cool3:

mam cie :cool3:

wreszcie moja :p

tylko moja :loveu:

cudownie faluje mu fryz w zabawie coś pięknego uśmiałam sę z małego