zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pączusiowe buziole przesyłamy ;-) Spotkanko sie udało....nawet spacerek w deszczu nie byl taki strasznyyyyyy ehehheeheh;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czesc Alus :multi: slodziutkie to zdjecie Tufficzka, jak ladnie wyczesany :loveu: powiedz mitylko, czy mu uszka troche przyklapnely czy tak do zdjecia je tylko polozyl? :cool3: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Zuzolandia,czytałam relację ze spotkanka ... extra!:loveu::multi: Daguś, uszka nie oklapnęły, sądzę że przez te nieco przydługie włoski mogłaś tak sądzić.Właśnie dziś rano wsadziłam Tuffiastego do pustej wanny ( inaczej sobie nie da )i przycinałam i łapeczki i uszka.;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Alka'] Daguś, uszka nie oklapnęły, sądzę że przez te nieco przydługie włoski mogłaś tak sądzić.Właśnie dziś rano wsadziłam Tuffiastego do pustej wanny ( inaczej sobie nie da )i przycinałam i łapeczki i uszka.;) Oskarek wlasnie jak sie cieszy to tak kladzie uszka i ich nie widac, tak slodko to wyglada :loveu: Ja to od czasu kiedy zaczelam z Oskarkiem jezdzic do fryzjera to za obcinanie sie nie zabieram :eviltong: Zwlaszcza jezeli chodzi o uszka to zawsze mi sie podobaja jak sa tak rozniutko wygolone, a mi to nigdy nie wychodzilo hihi Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Alka']tu już lepiej widać uszka ;) ślicznie wyszedl :loveu: :loveu: no i pieknie przyciete uszka :loveu: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']ślicznie wyszedl :loveu: :loveu: no i pieknie przyciete uszka :loveu: Daguś , nowych zdjęć jeszcze nie mam , te uszka to stare zarośnięte...:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 czesc alusia :buzi: widze ze tapety dobrane pod masc psa :eviltong: dopiero teraz zauwazyłam :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Alka']Daguś , nowych zdjęć jeszcze nie mam , te uszka to stare zarośnięte...:evil_lol: Haha no to w takim razie bardzo ladnie prezentuja sie te lekko zarosniete uszolka Tuffiastego :eviltong: Quote
mmbbaj Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Alka napisał(a):hej dziewczynki !:multi: I mamy Tłusty Czwartek. Ile paczków już zaliczyłyście? mój TŻ dopiero poszedł po pączusie. miłego pączkowego obżarstwa! A ja zupełnie zapomniałam o tłustym czwartku :cool3:, ale już nadrobiłam, jeden pączek na jedno bioderko, a drugi na drugie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzień dobry :loveu: przyszłyśmy się przywitać i życzyć Wam udanego dnia, pozdrawiamy ciepło :p Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cześć Alu :multi: co słychać? a teraz przyznaj sie nam ile to pączusiów wczoraj zjedliście....? :p Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Aluś!! Czy u Was też takie cudne słoneczko wygląda? :loveu::loveu: Quote
Alka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] widze ze tapety dobrane pod masc psa :eviltong: dopiero teraz zauwazyłam :eviltong: Witaj Madziu !:multi: ja lubię takie ciepłe kolorki :p [quote name='PositiveThought']długaśnie o,O ale zamyślony ^^ witamy w naszej galeryjce:multi: [quote name='mmbbaj']A ja zupełnie zapomniałam o tłustym czwartku :cool3:, ale już nadrobiłam, jeden pączek na jedno bioderko, a drugi na drugie :evil_lol: Małgosiu, przy Twojej figurce mogłabyś o wiele więcej rzucić na bioderka... ja również rzuciłam sobie po jednym:p [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: przyszłyśmy się przywitać i życzyć Wam udanego dnia, pozdrawiamy ciepło :p Aga witamy, mam nadzieję ,że będziesz naszym stałym gościem:multi: [quote name='tygra']Cześć Alu jak po tłustym czwartku? [quote name='fidelek2']cześć Alu :multi: co słychać? a teraz przyznaj sie nam ile to pączusiów wczoraj zjedliście....? :p Kupiliśmy w sumie 6 pączusiów na 3 osoby, czyli po 2.:razz: Ale to nie koniec... za chwilkę mamy gości - rodziców Marcina.Wiem ,że jego mama wczoraj piekła paczusie i napewno nam przywiezie.Pewnie będą pyszne:multi: [quote name='Moniś']Cześć Aluś!! Czy u Was też takie cudne słoneczko wygląda? :loveu::loveu: Słoneczko? a jak ono wygląda?:roll: Moniś jest pochmurno, szaro, buro... ale weekend zapowiadają bardzo słoneczny:loveu: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Alka napisał(a): Słoneczko? a jak ono wygląda?:roll: Moniś jest pochmurno, szaro, buro... ale weekend zapowiadają bardzo słoneczny:loveu: Taaaaakie żółciutkie i rażące w oczy ;) U nas dziś wyjątkowo ciepło w porównaniu z ostatnimi dniami gdzie gościł śnieg, deszcz i odcień szarości.. ;) Quote
zuzolandia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-) Tuffcioooooo sliczniasty .....;-) .....itaki dostojny heeh;-) Buziaczki przesyłamy ;-) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cześć Aluś :multi: Za oknem sucho, bez mrozu i nawet słonecznie!!! A jak u Was? Słonko zawitało? ;) Quote
Alka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']cześć Aluś :multi: Za oknem sucho, bez mrozu i nawet słonecznie!!! A jak u Was? Słonko zawitało? ;) suchusieńko i słonecznie :multi: Jak wstałam po 6 , Mateusz wybierał się na turniej piłki nożnej to temperaturka za oknem wskazywała na -5. Ale najważniejsze ,że mamy słoneczko, od razu weselej...:loveu: Witajcie kochani !:multi: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 .echhhhh chyba jeszcze sie troszku zdrzemneeeee .....;-) Dziendoberek kochaniutkaaaaaa !!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts