Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie !:multi:

Wczoraj chciałam porobić foteczki w plenerku , taka cudowna była.:loveu:Trochę się spieszyłam na zebranie szkolne i pomyślałam ,że dziś coś popstrykam.Ale słoneczko poszło sobie,mamy straszne wiatrzycho...i nici z dzisiejszego focenia...

o 18 jedziemy z Tuffciem do szczepienia.Chcę się też umówić na zabieg usunięcia kamienia nazębnego, bo spory jest...:cool3: zobaczymy co wet powie...;)

domowy Tuffiasty - Pańcia rzuć piłeczkę :cool3:

nie ma to jak zabawa piłeczką

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Czesc Alus :multi:

Widze, ze Tuffiasty tez lubi zabawy balonami :cool3: moj tez, ale szybko sie z nimi rozprawia hihi

Pozdrawiamy i milego zalatwiania spraw zyczymy
Daga ;)

oj tak Daguś , baloniki błyskawicznie giną :evil_lol: Powiedziałam sobie,że nie kupię już więcej... ale dziś znów 2 kupiłam i juz po nich.:evil_lol:Jak wracam z zakupów to Tuffiasty od razu do torby i wącha no więc jak nie miałam kupić...:evil_lol: przecież rozczarowałby się chłopak ...

Daguś,pozałatwiamy , bo od poniedziałku ciągle gdzieś ganiam a jutro idziemy na urodzinki , trochę poimprezować nie zaszkodzi...:p

Posted

Alka napisał(a):
oj tak Daguś , baloniki błyskawicznie giną :evil_lol: Powiedziałam sobie,że nie kupię już więcej... ale dziś znów 2 kupiłam i juz po nich.:evil_lol:Jak wracam z zakupów to Tuffiasty od razu do torby i wącha no więc jak nie miałam kupić...:evil_lol: przecież rozczarowałby się chłopak ...

Daguś,pozałatwiamy , bo od poniedziałku ciągle gdzieś ganiam a jutro idziemy na urodzinki , trochę poimprezować nie zaszkodzi...:p

A mnie sie powoli sesja zaczyna, wiec na imrezy nie bedzie za bardzo czsu, a tak bym sobie gdzies z dziewczynami wyskoczyla :lol: Ale byle do marca, wtedy bedzie po wsyztskim - obym zdala w 1 terminach :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Ale byle do marca, wtedy bedzie po wsyztskim - obym zdala w 1 terminach :evil_lol:

czego ci bardzo Dagusiu życzę :loveu:

a ja cieszę się na marzec , Mani przyjeżdża ...:multi::multi::multi:

Posted

Dzień dobry :lol:
Jakoś wszyscy czekaja na marzec Daga, Ty Alu i ja też !! :cool3:
Ja czekam na marzec, ponieważ w marcu będzie mój najszczęśliwszy dzień U MNIE W DOMKU ZAWITA YORCZEK !!! :multi: Nie mogę się doczekać odliczam dni. :evil_lol: Naprawdę. :grins:
3mam za Was kciuki
:bigok:

Posted

witaj Tuffiastowa Pańciu :lol:

Ty zbankrutujesz na balonikach dla Tuffcia a ja na gazetach z programem...co kupię Tele Tydzień to zaraz muszę zasuwać po następny bo Fidlak zabiera go w obroty i po gazecie :evil_lol: i tak za każdym razem - zawsze ja patrzę co leci w szklanym pudełku to zamiast schować gazete gdzieś gdzie jej nie złapi, to odkładam ją odruchowo na ławę i wtedy Fidlak myk i już ucieka z nią do innego pokoju....
i to tak tylko z gazetami z programem :crazyeye:

Posted

Teklunia napisał(a):
eść ALuś :)

Czy wiesz że kupiłam suknię ślubną :cool3: :loveu:

Taaaaa i to jaką pieknąąąąąąąąąąąąąąąąą:loveu:.....miodziooo

Witak kochana Tuffcikowo :multi::multi:
.

Posted

fidelek2 napisał(a):

Fidlak myk i już ucieka z nią do innego pokoju....
i to tak tylko z gazetami z programem :crazyeye:

amator programów telewizyjnych z Fidlaka:evil_lol:
mam rozumieć ,że podsuwałaś cwaniaczkowi inne gazety i co? nie reagował?:evil_lol:

Teklunia napisał(a):

Czy wiesz że kupiłam suknię ślubną :cool3: :loveu:

byłam, widziałam - cudna!!!:loveu::loveu::loveu:

zuzolandia napisał(a):
Taaaaa i to jaką pieknąąąąąąąąąąąąąąąąą:loveu:.....miodziooo

.

naprawdę piękna a zarazem elegancka :loveu:

dzień doberek!:multi:
Wczoraj wieczorem musiałam wyłączyć komp,a szkoda ,bo akurat był wolny.:cool3:Ale ja zawsze mam pecha...:cool3: Przez ten szalony wiatr światło coś szwankowało i trzy razy kompik się resetował.Wolałam nie ryzykować i odłączyłam z sieci...:cool3:

Tuffiasty zaszczepiony.Co do usuwania kamienia to mamy jeszcze trochę czasu...a mianowicie przez ok.2m-ce dawać pokarm wspomagający "Dental Specjal" z Royala i miejcowo na zęby Dog-A-dent z Beapharu i zobaczymy ... jak nie pomoże to umawiamy się z wetem i usuwamy w narkozie.Zdecydowanie byłabym za 1 opcją bo wiadomo każda narkoza szkodzi.A Tuffiasty juz miał stosowaną przy usuwaniu podwójnych kłów i "głupiego jasia" przy rtg.

i sam Tuffiasty :loveu:

Posted

Cześć Aluś!

Widzę, że i u Was wiatrzysko szaleje:roll: Takiej zimy to ja jeszcze nie wiedziałam :crazyeye:

Nie martw się o zębolki Tuffcia, być może ta 1-sza opcja pomoże i obędzie się bez narkozy :multi: Trzymam kciuki!!

Posted

Zuza96 napisał(a):

Zabwa z balonikiem i Tuffcio-CUD, MIÓD. :loveu: Alu, ty nareszcie zbankrutujesz przez kupowanie tych balonów. :evil_lol:

hahaha Zuza czemu nareszcie?? :evil_lol:

cześć Alu Tufficzkowa, która nareszcie zbankrutuje na balonikach :lol: ;)

Posted

Moniś napisał(a):

Nie martw się o zębolki Tuffcia, być może ta 1-sza opcja pomoże i obędzie się bez narkozy :multi: Trzymam kciuki!!

dzięki:buzi: na razie przekonujemy Tuffcia ,że suche jedzonko też dobre ...

Zuza96 napisał(a):
Alu, a ja o psiaku to bym powiedziała, że dopiero w marcu, ale zleci migiem. I galeryjka nowa będzie.

a pewnie ,że zleci , sama zobaczysz :multi:

to będzie sunia czy piesek?:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Zuza czemu nareszcie?? :evil_lol:

cześć Alu Tufficzkowa, która nareszcie zbankrutuje na balonikach :lol: ;)

a co do baloników to kupuje u nas w osiedlowym sklepiku są niby po 40gr , ale Tuffi dostał rabat i mamy je po 30gr za sztukę , no nie powiedziałabym ,że są aż tak kosztowne :evil_lol:

Posted

ja myślałam, że Tuffcio to odważny chłopak a on bał się podejsć do malutkiej, niegroźnej świnki :turn-l: :turn-l:

u mojej mamy też jest świnka, ale to najlepsza koleżanka Fidlastego :evil_lol:
on pozwala jej robić wszystko - kładzie się na plecach, wszystkie swoje klejnoty wywala na światło dzienne, łapy sterczą do góry a ona sobie po nim łazi... :p a jak on mruczy przy tym :roll: :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ja myślałam, że Tuffcio to odważny chłopak a on bał się podejsć do malutkiej, niegroźnej świnki :turn-l: :turn-l:

odważny inaczej...:evil_lol: naszego żółwia przecież też się boi , a jak był szczeniaczkiem to wykradał żółwikowi sałatę :evil_lol: