Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniś']Cześć Alu!
Ale Cię wcięło ostatnio- totalnie nas zaniedbałaś :diabloti:

to prawda i strasznie mi przykro z tego powodu...:oops: mam nadzieje ,że wkrótce poodwiedzam Wasze galeryjki :multi:

dziekujemy za zyczonka i również życzymy wszystkim szampańskiej zabawy w Sylwestrową noc i Szczęśliwego Nowego Roku

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Witajcie w Nowym Roku !:multi:

Pięknie dziękujemy za życzenia i również życzymy wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2007:loveu:

Sylwester minął powiedziałabym dość spokojnie.Po 24 kiedy ostro bombardowali Tuffcia nosiliśmy na rękach, ale nie bał się aż tak bardzo jak w poprzednich latach...

500 stronka:multi:to i kilka fotek zapodajemy :multi:

świąteczny Tuffcio :loveu:

Posted

cześć Kasiu !:multi:

Wiesz, wczoraj miałam komp wolny bo mój sym wybrał się na Sylwka , ale z TŻ i Tuffciem miło spędzaliśmy czas i postanowiłam nie włączać kompa.No a dziś od popołudnia Mati okupuje i dopiero teraz do Was dotarłam:cool3:

Posted

[quote name='Alka']cześć Kasiu !:multi:

Wiesz, wczoraj miałam komp wolny bo mój sym wybrał się na Sylwka , ale z TŻ i Tuffciem miło spędzaliśmy czas i postanowiłam nie włączać kompa.No a dziś od popołudnia Mati okupuje i dopiero teraz do Was dotarłam:cool3:;)za to od jutra Ala w swoim żywiole ...Mati do szkoły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
witam noworocznie

Posted

malawaszka napisał(a):
Alu Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i całej Rodzinki :loveu: :multi:

dzięki Moniko i wzajemnie :buzi:

Posted

Nadchodzący Nowy 2007 Rok to nie tylko okres radości,

Ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka

Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro

życzy Sylwia z Almą

Posted

dzień doberek!:multi:

Styczniowa pogoda wogóle nie przypomina ,że jest zima.Nawet słoneczko dzisiaj wyjrzało ...

a my zapodajemy zaległe foteczki.:p
Wigilię spędzalismy u rodziców ale po przyjeżdzie do domku pod choinką czekały następne prezenty...
Tuffcio ze swoim prezentem :loveu:

Posted

Hej Alu!!
Ale Tuffcio dostal prezencik:cool3: Musial byc bardzo grzeczny.

Gratulujemy 500 stronki i 5000 poscika w galerii:multi::multi:
:BIG::BIG::chlup::chlup::chlup:

Posted

[quote name='Alka']

No tak, zabaweczek nigdy dosyć :lol: A co to za długie frędzelki przy łapkach? Ja już mam obsesję bo Zagraj spruwa nam dywan, właśnie takimi kawałeczkami :evil_lol:

Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku, Alusiu :loveu: Ach, niech nas choroby omijają i wszystko co złe!
A o pogodzie to ja właśnie dziś do Marka mówiłam, że nie pamiętam takiej zimy.. Styczeń, a ja jeszcze bez rękawiczek chodzę :roll:, bo ja straszny zmarźluch w ręce jestem ;) I dziękuję ci Alusiu, że zaglądasz do naszej galerii, ja jeszcze nie wyrabiam się zbytnio czasowo więc wskakuję po troszku ;)