Teklunia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Cześć Alu :) Tuffik pięknie wygląda w jesiennym otoczeniu :loveu: Podkreśla jesg kolorki :) Alka napisał(a): ale cudo :roll::roll::roll: Quote
malawaszka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :loveu: niesamowite jak mu te kudełki urosły :loveu: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ale fajowsko wyszedl czy taki wiatr mieliście? Quote
Alka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 malawaszka napisał(a):wow i od lipca urosły mu juztaaakie długie :crazyeye: malawaszka napisał(a): :loveu: niesamowite jak mu te kudełki urosły :loveu: :shake: to nie tak ;).Foty długowłosego Tuffcia są sprzed wizyty u fryzjera. Moniko, jestem pod wrażeniem ...:-o sporo stronek musiałaś się cofnąć w poszukiwaniu tej 1 foty , dzięki ! Właśnie tak wyglądał po obciachaniu kudełków. A teraz ma takie jak na aktualnych foteczkach.:p PIKA napisał(a):ale fajowsko wyszedl czy taki wiatr mieliście? dzięki !:oops: było wietrznie Dzień doberek!:multi: Mamy pierwszy przymrozek.Zimno jest jak diabli...:cool3: Wklejam kilka fotek niedzielnego Tuffcia. Tuffciu, chcesz piłeczkę ? rzucajcie ...:cool3: w pełnej gotowości do łapania Pańcio, zaczekaj... pograjmy ... moja piłeczka :p Quote
AlKil Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witaj Alu!!! Piłeczki to to, co yoreczki lubią najbardziej....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Alu!!! Piłeczki to to, co yoreczki lubią najbardziej....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześc Ewo!:multi: wieki cie nie widziałam ... Quote
AlKil Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 wiem.....:oops: niestety ostatnio coś mi się z tym czasem porobiło, jakoś dziwnie go brak...:roll: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 cześć Ala :multi: powiem Ci szczerze że o wiele bardziej podoba mi sie Tuffcio w kucorku :loveu: jesienne foty super - u mnei dziś cieplej niz wczoraj... u Was też? zamiast 2 stopni na spacerku, mieliśmy "aż" 4,5 :diabloti: Quote
Alka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Ala :multi: powiem Ci szczerze że o wiele bardziej podoba mi sie Tuffcio w kucorku :loveu: u mnei dziś cieplej niz wczoraj... u Was też? szczerze to zrobiłam błąd ścinając mu kucorka:cool3:, ale włoski dość szybko odrosły i znów możemy spinać.Tuffcio nie zapomniał jak się wiąże palemkę , dalej chętnie podsuwa główkę.:p Gosiu, zimnica u nas dzisiaj straszna.:diabloti:Dachy i auta oszronione.Jak wstałam po 6 było -1st. Mateusz chciał dalej w bluzie jechać do szkoły, ale ugiął się i założył kurteczkę.Jutro jedzie w Beskidy na wycieczkę.Oby zrobiło się chociaż ciut cieplej... Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bry to zimniej niz u ans mgła sie właśnie rozciera i robi sie piknie :) czego i Wam życze :) Quote
Kasia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć Alu :multi: :multi: Ranny ptaszek z Ciebie :lol: U nas też zimno, rano jak wychodziłam do pracy o 7.00 było -1 !!! brrr!!! Tuffcio tak ślicznie wygląda z tym kucyczkiem, że chyba Fidlakowi też zapuszczę :cool1: :cool1: Ino że TZa będę musiała przekonać:evil_lol: bo on uważa że Fidlasty wygląda MĘSKO jak jest obstrzyżony!!! Ach, te chłopy...:p Quote
mmbbaj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Alka napisał(a): Tuffciu, chcesz piłeczkę ? Alu ślicznie wyglądasz :loveu: Nie musimy cię w PSie przerabiać :evil_lol:;) Alka napisał(a): Gosiu, zimnica u nas dzisiaj straszna.:diabloti:Dachy i auta oszronione.Jak wstałam po 6 było -1st. Mateusz chciał dalej w bluzie jechać do szkoły, ale ugiął się i założył kurteczkę.Jutro jedzie w Beskidy na wycieczkę.Oby zrobiło się chociaż ciut cieplej... To była najzimniejsza noc jak zapowiadali! Ponoć ma się nieco ocieplić :cool3: W Warszawie wygląda teraz słoneczko :lol:, ale i tak zimno! Quote
tygra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 bardzo dobry przykąłd - trzeba sie angażować w zabawie z ulubieńcem - pochwalam Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :pwitam ....;) coś mało wypadowych fotek:razz: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 mało dołożyłaś :eviltong: w co sie tak Tuffcio wpatruje? w piłeczkę? Quote
Alka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):mało dołożyłaś :eviltong: w co sie tak Tuffcio wpatruje? w piłeczkę? tygra napisał(a):wygląda jakby Panci w oczy się wpatrywał Pańcia chciałaby żeby w nią , wpatruje się w Pańcia :cool3: Pańcio rzucał piłeczkę . Quote
agabass Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 kozak :loveu: u jakiego stylisty ten Pan się stylizuje :evil_lol: Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Na tych fotach zawsze brakuje mi właścicieli tych uroczych pieseczków. NO chodż widze na jednej pańcię:evil_lol: Quote
beria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Alka napisał(a): moja piłeczka :p Tuffi ma piłeczkę pod stałą kontrolą :cool3: Quote
Recommended Posts