Teklunia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Alu, nawet nie wiesz, jak ja się cieszę, że masz ten aparat :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Alka napisał(a):kręci kółeczka w powietrzu. to i gdzie foteczki kręcącego w powietrzu kółeczka Tuffcia? :lol: Quote
Alka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Teklunia napisał(a):Alu, nawet nie wiesz, jak ja się cieszę, że masz ten aparat :multi::multi::multi: Kasiu, a jak ja się cieszę :multi:, taka sierota jedna byłam :evil_lol: już za 3 tygodnie podziękuję mojej córci osobiście :multi::bigcool::Cool!: malawaszka napisał(a):to i gdzie foteczki kręcącego w powietrzu kółeczka Tuffcia? :lol: aleś ciekawska :evil_lol: kilka razy wklejałam , ale specjalnie dla Ciebie poszukam :p teraz nie mam czasu bo wybywam do fryzjera zrobić sobie balejage:multi: ,bo zrobiło mi się sianko na głowie:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 jakie cieplutkie zdjęcie:loveu: czesc ala :buzi: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alka'] Tuffi wyczekuje piłeczki, a Pańcia zapomniała zabrać :cool3: No pańcia, jak mogłaś zapomnieć piłeczki :razz: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tuffi wyczekuje piłeczki, a Pańcia zapomniała zabrać :cool3: Pańcia to se musi Bilobil zakupić chyba :cool3: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):Pańcia to se musi Bilobil zakupić chyba :cool3: duże opakowanie :evil_lol::evil_lol: co by nie zabrakło ;) Quote
Alka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']Pańcia to se musi Bilobil zakupić chyba :cool3: [quote name='Vectra']duże opakowanie :evil_lol::evil_lol: co by nie zabrakło ;) dzięki za troskę dziewczynki :eviltong: Dzień doberek !:multi: Piekną jesień mamy...ranek znowu chłodny , ale teraz pięknie słoneczko nam się pokazało.Dziś mamy szczególny dzionek bo nasz Tuffiasty skończył 4 lata.:loveu::loveu::loveu: zaraz wybieram się na zakupy ,a potem mam zamiar upiec coś słodkiego:p Quote
Alka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Małgosiu, cudowne życzenia :loveu: ślicznie dziękujemy :buzi: Quote
Moniś Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 STO LAT TUFFCIU!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 o rany jak ten czas leci :crazyeye: Tufficzku kochany sto lat i pełni szczęścia w psim rozumieniu swiata :buzi: Ala - wycałuj jubilata koniecznie Quote
Teklunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Tufficzku kochany - żyj nam długo, szczęśliwie i radośnie!!! Quote
Alka Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Moniko, Gosiu, Kasiu, Alicjo bardzo dziękujemy za życzonka :loveu: a my wróciliśmy ze spacerku:multi: zabraliśmy na polanke prezencik urodzinowy - kaczuszkę :p Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 100 lat TUFFIK :BIG::tort::new-bday::drink1: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 STO LAT TUFFCIU :BIG::new-bday::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :BIG:HAPPY BIRTHDAY:BIG: TUFFICZKU !!! Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ooo Tufficzku 100 lat!!!! :multi: :laola: :drinking: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Tuficzku wszystkiego najlepszego. Aleś dostał piekny prezencki. Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [SIZE="6"]STO LAT TUFFIKU I DUŻO PIŁECZEK !!! :BIG: :cunao: :new-bday: :cunao: :BIG: :new-bday: :cunao: Quote
Kasia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 STO LATEK TUFFCIU KOCHANY (spóźnione ale jak najbardziej szczere!!!) :new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :new-bday: Quote
Kasia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Alu, dostałam wczoraj od Ciebie przeróbki 2 zdjęć. Są śliczne, o to mi chodziło.:loveu: :loveu: Ja już nawet kupiłam sobie do nich ramki :p Dziękujemy Ci bardzo :Rose: Quote
Teklunia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dzień dobry :) Jak się am starszy o rok Tuffik? :lol: Quote
Alka Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Bardzo dziękujemy za życzenia urodzinowe.Tuffcio przekazuje buziaczki [quote name='fidelek2']Alu, dostałam wczoraj od Ciebie przeróbki 2 zdjęć. Są śliczne, o to mi chodziło.:loveu: :loveu: Ja już nawet kupiłam sobie do nich ramki :p Dziękujemy Ci bardzo :Rose: Kasiu, nie ma za co.:p Za momencik prześle ostatnią...;) Super ,że się spodobały...:multi: [quote name='Teklunia']Dzień dobry :) Jak się am starszy o rok Tuffik? :lol: chyba nie poczuł , nadal wariuje jak szczenior :evil_lol: dzień doberek wszystkim!:p Piękna pogoda dopisuje , humorki też :p:multi:.Wybieramy się na polankę , pobiegamy trochę... kilka wczorajszych ujęć duszenie kaczuchy;) Quote
Recommended Posts