Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: Aluś! Tuffik wygląda tu jak swój własny dziadek :evil_lol:

Powiedziałabym, że wyciągam was z 6 stronki, ale znowu powiecie, że mam omamy :evil_lol: więc nic nie mówię :p

Miłego dnia Alu :lol:

Posted

dzień doberek!:multi:

Małgosiu , tym razem faktycznie byliśmy daleko... dzięki za wyciągnięcie .:multi:

Ja przez weekend mało zaglądam na dogo, Mateusz przyrasta do kompa...:cool3:

Pogodę nadal mamy wspaniałą.:loveu:My z Tuffciem już po spacerku.Teraz dopijam kawkę i jadę do centrum w poszukiwaniu dodatkowych podręczników:cool3:

zdjęcia stare, ale mam nadzieje ,że pod koniec tygodnia będę robiła duuuużo foteczek:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='fidelek2']Skoro będzie nowy aparacik to i będą nowe zdjątka :multi: :multi:
Oby duuuuuużo ich było i non stop!!!:p

tego możesz być pewna:razz:

Posted

[quote name='Alka']Pogodę nadal mamy wspaniałą.:loveu:My z Tuffciem już po spacerku.Teraz dopijam kawkę i jadę do centrum w poszukiwaniu dodatkowych podręczników:cool3:

no skad ja znam to bieganie za podrecznikami :eviltong: mnie mama nie latała, chyba mnie tak bardzo nie kocha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a przerobeczka świetna, taka ciepła :loveu:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
mnie mama nie latała, chyba mnie tak bardzo nie kocha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kocha , kocha, tylko byłaś samodzielna :p

a wiesz, że dla Manueli nie ganiałam :evil_lol:, synuś mamusi to muszę :eviltong:

Posted

[quote name='Alka']portrecik ;)

[quote name='malawaszka']fiu fiu - jak portret przodków Tuffika :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie to samo pomyślałam :evil_lol:

Hi hi sasiadka nam fotkę strzeli ;)

Posted

PIKA napisał(a):
HUraaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb: będzie nopwy aparacik :laola:

zazdraszczam :oops:

nie masz pojęcia jak ja się cieszę :cunao::cunao:

Pika, czego ty mi zazdrościsz ?:crazyeye:

Posted

Wrr piszę poraz trzeci tego posta, bo za każdym razem kiedy go wysyłam to wychodzi te cholerne busy :angryy: wściec się idzie :angryy:

Alusiu jak zawsze przeróbeczki pierwsza klasa :klacz:

A nowego aparatu to już teraz Ci zazdraszczam i z niecierpliwością czekam na koniec tygodnia kiedy już dotrze i będziesz nas zasypywała drzwiami i oknami Tofficzkowymi zdjęciami :loveu:

Posted

Witajcie !:multi:

Cieplutko...:multi:niesamowitą jesień mamy :multi:,oby jak najdłużej.

i na dzień doberek mała przeróbeczka ;)

miłego dnia!

Posted

[quote name='Alka']Witajcie !:multi:

Cieplutko...:multi:niesamowitą jesień mamy :multi:,oby jak najdłużej.

i na dzień doberek mała przeróbeczka ;)

miłego dnia!

Witaj Aluś :multi:

Mamy prawdziwą złotą jesien :loveu: i jak dla mnie pogoda taka moze sie utrzymac do samego konca :cool3:

Przeróbeczka cudna i w miare wolnego czasu my z Oskarkiem prosilibysmy tez o jakąś taką przeróbeczke, bo jak widzisz zostalismy w tyłach daleko za Wami z tymi umiejętnosciami :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Przeróbeczka cudna i w miare wolnego czasu my z Oskarkiem prosilibysmy tez o jakąś taką przeróbeczke, bo jak widzisz zostalismy w tyłach daleko za Wami z tymi umiejętnosciami :oops:

oj Daguś , nie przesadzaj :cool3:, ale bardzo mi miło :oops:

jeszcze nie tak dawno kto mi pięknie obrabiał foty ? Daga...:loveu:

Wiesz, chętnie bym cosik Oskarkowi zrobiła , ale na razie krucho u mnie z czasem.:cool1:Ale będę pamiętała.:p

Justyna , teraz jesteśmy bez aparaciku , a prawie cały dzionek zdani tylko na siebie ;), z aparacikiem będzie rażniej :evil_lol:

Posted

Dzień dobry! :multi:

Wczoraj byliśmy na wspólnym spacerku z Ozzulkiem i Dulką.Tuffcio Dulkę widział po raz pierwszy i trochę dziewczyna go onieśmieliła.;)
Kilka razy sprowadzony został do parteru.:evil_lol:

poznajecie kto to?:evil_lol:

Posted

Daguś , od groma wielbicieli ...:loveu: Dołączył jeszcze bokser Kronos i musiałam Tuffcia zapiąć na smycz bo chciał go zjeść , z zazdrości oczywiście...:cool3:

tak przyszło mu patrzeć na dzikie harce kumpli ;)

Posted

[quote name='Alka']Daguś , od groma wielbicieli ...:loveu: Dołączył jeszcze bokser Kronos i musiałam Tuffcia zapiąć na smycz bo chciał go zjeść , z zazdrości oczywiście...:cool3:

tak przyszło mu patrzeć na dzikie harce kumpli ;)

ojej Tuffcio ma kucorka :loveu: