Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
Kasiu, tym razem wzięłam Tuffcia podstępem :evil_lol:.Jak tylko słyszy napuszczającą się wodę do wanny to go nie znajdziesz.Nalałam wodę , przygotowałam odżywkę i ...odczekałam kilkanaście minut.:evil_lol:sam wyszedł zobaczyć co Pańcia robi...:evil_lol:

ale w nagrodę pojedzie do babci, która go uwielbia :loveu:
Alu, Ty podstępną kobietą jesteś :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Alu, Ty podstępną kobietą jesteś :evil_lol:

noooo, ale miałam wyrzuty sumienia i nie obcinałam włosków na łapeczkach:evil_lol:

Przeważnie Tuffcio kąpany jest przez Pańcia i wtedy nie stawia takich oporów.:cool3:

Posted

Cześć Alu :multi:

Widzę, że Tuffcio lubi kąpiele tak samo jak Fidlaczek:p On też chowa sie w takie miejsca, że czasami mam wrażenie że już z tamtąd nie wylezie taki jest wciśnięty!!!
Ale o dziwo reaguje tak tylko wtedy, gdy słyszy że woda jest napuszczana do wanny, bo jak przychodzi z dworu to sam wskakuje do wanny aby umyc łapiny. A często gęsto nawet w ciągu dnia jak siedzimy w domku potrafi wskoczyć do wanny i czekać aż odkręci mu się prysznic po to, aby napić się wody nie z miski tylko bierzącej spod prysznica:evil_lol: Czyżby ta mu lepiej smakowała???

Posted

Cześć Aluś - wreszcie dotarłam do Was :multi:

Tufficzek teraz wypachniony i wyczyszczony - nas też to czeka, ale po weekendzie dopiero hihi
Mój na wode to nie reaguje tak bardzo, ale za to wystarczy ze zobaczy iż w ręcę niosę jego szampony (nie wiem jak je rozpoznaje:evil_lol: ) i od razu wie o co kaman :lol: :lol:
Na szczęscie z kąpaniem nie mamy problemu uff ...

Głaski dla śliczniastego maluszka :loveu: :loveu:
Oskarek macha ogonkiem i czeka na spotkanko :razz: :lol:

Posted

Witajcie !:multi:

W końcu zajrzałam do własnej galeryjki.;)I od razu zapodaje kilka fotek.:p

ciociu, kusisz mnie barankiem

dasz mi go w końcu:cool3:

sam sobie wezmę :evil_lol:

puszczaj :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
Cześć Ala :multi::multi:
jak tam chorowitek TZ :razz::razz:

podobno lepiej, jest w pracy, dzwonił że czuje się lepiej ;)

Jak go znam to choróbsko z natężoną siłą wróci po przekroczeniu progu domku.:cool3: A mamy dzisiaj jechać do Mini ...

Posted

dlatego zawsze mojemu TZtowi jak jest chory mówie by pojechał do swojej kochanki pracy bo tam zawsze nagle zdrowieje :evil_lol::evil_lol:
on nademną tez się nie lituje ;) jak mu mówie że coś mi dolega to zaras słysze 'zaras usiądziesz przy kompie , postukasz w klawisze i odrazu lepiej się poczujesz" :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alka']podobno lepiej, jest w pracy, dzwonił że czuje się lepiej ;)

Jak go znam to choróbsko z natężoną siłą wróci po przekroczeniu progu domku.:cool3: A mamy dzisiaj jechać do Mini ...to go nie wpuść do domu :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha no pięknie Alu niue daj się TZtowi :lol: nagrałaś rozmowe w której mówił że się dobrze czuje?? :lol:

kurcze, jaka ja mało przewidująca jestem :wallbash:

Posted

dzień doberek!:multi:

I znów mamy ładne słoneczko :pRanek co prawda chłodny ale teraz z każdą chwilą robi się cieplej. :multi:

Wczoraj bylyśmy u Mini.:p.Po ostatnich bliskich spotkaniach z jeżami nareszcie daje im spokój. Ranki ładnie się goją.

Miniuszka dla przypomnienia :p

Posted

Cześć Ala! :multi:
U nas niestety pochmurno jakoś się zrobiło...:cool1: i chyba trochę popada.
Mnie od rana tak głowa boli, że nie słyszę własnych myśli ;)

Śliczna panienka z Mini :loveu: